Mamici de mai-iunie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 3
shoricutza spune:
Irinel multam ptr incurajari. Sper si io sa scap cat mai repede de greatza asta ...
Ama acuma m-am uitat pe lista de pretzuri de la CMU. 1.900.000 era eco de sarcina iar 2.900.000 eco morfologica. Inseamna ca ti-a facut eco morfologica si de aia te-a costat atat de mult ...
14+
dianad spune:
La eco morfologica primesti, pe langa poze, si tabele cu tot felul de date despre bebe. Deci zi-ne, Ama, cati cm are si ce greutate.La ginecolog cand ajungi?
DianaD 21+
ama_kaly spune:
Va multumesc fetelor!!Sper sa fie bine cu cerclajul..mi-e asa de frica..Alia nu stiu cum de nu a vazut..poate era inkis atunci de scurtat nu stiu..o sa ma mai duc o data la el la control si daca nu o sa fiu multumita imi caut altul..dar daca nu o sa fiu,cine o sa-mi faca cerclaj ca trebuit acum cat de curand..shoricutza da a fost eco morfologica,nu 3D..da eu am cerut eco normala la tel si pt asta mi-am facut programare..si mi-a pikt fata cand a trebuit sa platesc
Irinel da,Iosup mi-a zis asa:cerclaj si dupa aia repaos pana nasc
inaioana iti multumesc pentru felicitari!eu nu stiu foarte mult despre procedura asta si nici cat de grav e cu un col deskis..pot ppierde bebele?k ideea asta ma terorizeaza//eu mi-am linistit sotul dar eu sunt f nelinistita.Pana caut eu,daca stii mai multe spune-mi te rog!dianad da,uite k am presimtit eu ceva cu acest col nu m-am ingrijorat degeaba..Nu e dureros?cum se face?iti face anestezie?habar n-am..
I-am spus deja la telefon,joi ma duc iar la el..sunt cam dezamagita ca el m-a asigurat marti ca e bine si acum...mi-am cam pierdut increderea in el..
Fetelor,inca ceva..daca stau pe scaun la calculator intinsa si cu picioarele in sus e ok?sau trebuie sa stau neaparat in pat?ca daca e asa o sa turbez si fara calculator..io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
LYLY809 spune:
Draga Ama, putza ai vrut, putza ai
... acum stai potolita, ca restul se rezolva. Uite, eu am fost la eco de 12 sapt. la 2zile diferenta de nu stiu ce gravidutza de pe aici,si eu am platit 1.700.000 lei, iar ea 1.500.000 lei pentru aceeasi ecografie. Ni s-a parut cel putin ciudat...
Eu urmatoarea ecografie o fac direct la dr. meu, dr. T. Nu ma mai duc la Diagnosis.
Dar la Medsana cstie cineva tarifele? Ma intereseaza cel pentru 3d, pentru care m-am programat la dr. Heghelegiu.
Azi mi-a spus o amica sa ma duc la dr. Marinescu de la Giulesti cu care a nascut ea, caci e un om extra, ei i-a salvat viata.Acum, nu stiu cesa zic, inca nu m-am lamurit cu dr. T, l-am vazut doar o data, si pana acum mi-a raspuns la telefon. Mai important ar fi sa aflu daca a nascut cineva natural cu dansul. Nici nu vreau sa alerg dupa 5 doctori, vreau unul si bun...
Maifacecineva triplu test??? Eu il fac probabil joi dimineata.
Va saruta pe toate,
Lyly
13+(maine 14) si Samburica Alexandru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo
ama_kaly spune:
Da,bebe are 15cm si 329g 

si pare de 20 de saptamani adica mai mare cuo saptamana decat e de fapt,asa a iesit la fiecare eco!mi-a dat o groaza de masuratori,toate sunt normale,bebe e bine,dezvoltat normal,placenta,lichid toate normale singura problema e afurisitul de col care dupa ce ca e scurt s-a mai si deschis 

io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
dianad spune:
Cand am fost internata in Elias a venit o tipa pentru cerclaj. Totul a durat mai putin de o ora. I s-a facut anestezie generala, s-a trezit repede dupa ce au adus-o in salon si tot ce simtea era o senzatie de tampon prost pus - era o mesa ce urma sa i se scoata dupa 2 ore.Tipa se plangea de foame! In spital i-au dat doar o supa clara, asa ca si-a sunat sotul ca sa-i aduca de mancare: si a primit un meniu McDonald's pe care l-a devorat!La o ora dupa ce s-a trezit si-a luat suportul pentru perfuzie si s-a dus singura la baie.Vazand-o ce bine ii este dupa o anestezie generala, mi-a trecut frica de ea- eu voi naste prin cezariana din motive medicale.DianaD 21+
LYLY809 spune:
Ama ,ai facut vreun efort,ceva, de ti s-a deschis colul? Ai facut gimnastica, ai carat???
Crampe am avut si eu de curand,dar inclin sa cred ca de la prea multi castraveti murati...
Lyly 13+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo
dianad spune:
Lily, daca vrei sa vorbesti cu tipe care au nascut cu un doctor sau cu altul, cauta la subiectele cu mamici mai mari tipe care au nascut deja cu doctorii ce te intereseaza pe tine si scrie acestor mamici. Eu una asa am facut.DianaD 21+
ama_kaly spune:
dianad iti multumesc mult pt informatii..deci se face anestezie generala..e bine sper sa nu simt nimic si sa ma simt la fel de bine ca mamica despre care mi-ai vorbit..dar pe mine ma ingrozesc alea 2zile de stat in spital ca nu suport deloc ma gandeam ca o sa stau oar cand o sa nasc
LYLY ma bucur enorm pentru putza..dar mi-e frica pentru bebe,sper sa fie bine..io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
puiudana2004 spune:
AMAFELICITARI PT BAIETEL.Cerclajul nu inseamna sa stai numai in pat,ci sa nu te mai duci la facultate,la serviciu,sa stai f mult in picioare,sa nu ridici sau sa cari.Prin casa te poti misca,dar tre sa stai f cuminte si fara
.Am o colega care a avut cerclaj si medicul i-a zis ca nu e nevoie sa stea la pat,a venit la serviciu,a depus efort si i s-a deschis din nou colul.Abia atunci ,cand a vazut ca tot mai sangereaza,i-a zis sa stea acasa si i-a facut un nou cerclaj.Asa ca stai cuminte acasa ca vine zapada si nu trebuie sa cazi sau sa stai in frig.
o mamica de baietel.
DANA
15+http://community.webshots.com/user/puiudana2004