Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

felis, Onitza multumesc...maine dimineata dam comanda...si chiar eram pe langa total!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Florypop felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by florypop

Salutare!

Se pare ca Andrei va avea o surioara (sau un fratior). Am fost azi la eco si samburica mi-a facut cu manuta . Este bine are 11 sapt si 2 zile deci suntem pe drumul cel bun. Pana acum nu am mai avut parte de astfel de senzatii. Sunt in delir.......

La Multi Ani sarbatoritilor! Sa cresteti mari si frumosi si mai ales sanatosi.

In alta ordine de ide baiatul meu mananca muraturi. Ii plac la nebunie. Sper ca nu ii face rau.....

Va pup,

Flory 11+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Ooooooooo, SAMBURICA, are personalitate de pe acum, ha???? bravo mey, samburica, deja i-ai cucerit pe parintii tai!!! FLORY, btw, te-ai gandit l anume??? daca e baiait sau fetita ce nume pui???? eu de ex. dac ao sa mai fac un copil si o sa fi efetita o sa o cheme NATALIA ELENA!!!! FELICITARI!!!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Flory
Asa-mi place cind citesc ca sunteti bine si totul merge cum trebuie. Parca retraiesc si eu!

PS. Tudorica maninca masline intr-o disperare da' cred ca nici de la muraturi nu s-ar da in laturi

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

E 11 noaptea si Bianca se freaca ca un limbric, numai nu vrea sa adoarma...e treaza de la 5 dupa-amiaza! parca ar sti ca e ziua ei si nu vrea sa se termine, vrea sa mai fie bebelus....dar ea pentru mine o sa fie intotdeauna puiul mamii mic!
Noapte buna!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna dragelor.

La multi ani sarbatoritilor!

Si pe maine lui Mihaita!!!

noi acu ne revenim incet, incet.Sofia are o usoara anemie, se pare ca normala dupa asa o boala lunga.
Asa ca luam fier si multivitamine.

va imbratisez la toate bebelusii.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am inceput si eu sa ma uit la poze. Imi place tare mult asta, cum se unduie Ana cand danseaza si ce fustita are Ioana !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Dragele mele,
va multumim muuult de tot de urari si va dorim si noi de asemenea.
Ma simt asa vinovata ca n-am mai aparut pe la clubul scutecelor...adevarul e ca sunt mai mult singura cu Vlad, fac si niste cursuri si nu-mi prea vad capul de treburi.De luni de zile il tot bat pe sot la cap sa ne pregateasca si noua pozicile sa le punem pe site, sa ne cunoasteti si pe noi.Saptamana asta face ore suplimentare dar tot sper ca pana la sfarsitul anului sa reusim.
Va pup pe toate si pe micutii vostri, toate cele bune!

Mona si Vladutz, 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Iaca apar si eu la spartul targului...
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi ANDREEA BIANCA si VLAD ANDREI!!! Si daca mai stau un pic o sa-i prind si pe cei de maine!!!
Am fost astazi la doctor cu Robert si se pare ca n-am scapat de antibiotic.Macar de-ar trece raceala asta mai repede,ca tare-l mai chinuie tusea!Peste toate astea ma bucur ca a inceput sa manance ca in vremurile lui bune! Azi nu i-a stat gura,parca nu se mai satura,parca voia sa recupereze tot ce-a ratat pana acu!
I-am dat si eu muraturi,ca prea se uita in gura nostra da' s-a scuturat de parca l-ar fi trecut un fior.Cu toate ca-i plac acriturile,vad ca muraturile nu sunt pe placul sau!
Pupici la toata lumea!
Am vazut si eu pozele de la petrecere.Sunt super! Si mai super este ca va intalniti toate.
Eveline,tortul nostru a avut 3 kile,cu toate ca dadusem comanda de 2-2.5 kg.Nu se poate sa-l faca exact de cat dai comanda,asa a zis doamna de la cofetarie.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by onitza

quote:
Originally posted by eveline

Chiar nimeni n-are idee cate kg tre sa aiba un tort????

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

EVELINE, eu cred ca 3 kg sunt arhisuficiente, sincer!!!! al meu a avut 2 kg si a ajuns la fix pt 15 persoane, deci la 3 kg, iti mai ramane tort sigur!!! petecere frumoasa!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Hai frateeeeeeeeeeeee... 3 kile?! Asta daca te invita PE TINE ... Dispe, la cat salivezi inca si pe pagina 5 la tortul de la Felis, cred ca tie nici 3 kile nu ti-ar ajunge ... Eveline, mama, 2.5 sunt super suficiente!

Miria, rochita i-a luat-o mama de la noi din cartier, nu mai stiu exact cat a fost, 230 mii parca. Avea rosie, roz, vernil si alba dar mama a ales-o rosie ca nu prea are hainute de culoarea asta.

Danette, fetele astea au si suzeta si caciula la fel! Super scump nasucul ala de ren

Felis, regret inca o data, uitandu-ma la poze, ca Mariuca nu a participat la prima petrecere a lui Mihaitza!

Am si eu o intrebare obsedanta : cate mese au copiii vostri acum si la care ati renuntat (daca nu mai au 5)?

POZELE MAMARUTZEI
mamarutze, mamarutze
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput