Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 7

onitza spune:
FETILIIIII, pe unde umblati??? i'm all alone here????
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

onitza spune:
MIhai, cand a vazut poza ASTA a zis ca seamana fie-su cu jerry, soricelul din desenele animte cu Tom si Jerry!!!!
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Cecilia C spune:
Mey fetelor, vad ca v-ati distrat super fain si voi si bebeii la ziua lui Mihaita, Felis sa-ti traiasca Mihaita si sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatos. Mi-a placut de el cu bascuta, e un super dulce si cu salopeta de blugi si tortul a fost super..cred ca a fost si super de bun, bravo voua ca puteti sa va intalniti toate.
Hey Onitza, imi de fii-tu cum e tuns.....si aici cine e oare in afara de Mariuca???
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

eveline spune:
Chiar nimeni n-are idee cate kg tre sa aiba un tort????
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

onitza spune:
quote:
Originally posted by eveline
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
EVELINE, eu cred ca 3 kg sunt arhisuficiente, sincer!!!! al meu a avut 2 kg si a ajuns la fix pt 15 persoane, deci la 3 kg, iti mai ramane tort sigur!!!

CICI, afurisitanie, te uiti dupa bulane cumva???????

Onitza si

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Cecilia C spune:
Onitza mi-a fost un pic foame cand am scris si am uitat cuvantul " place" deci imi place cum e tuns Paulica, e tare dulce si dragalas ...si in ceea ce te priveste tu arati tare bine, asa ca nu stiu de ce mai vrei sa slabesti sau alte chestii
Poze

onitza spune:
CICI ...multam
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

FELIS spune:
quote:
Originally posted by eveline
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
AL meu a avut 2.800 kg si la cate pers am fost a ramas ami mult de jumate.
Felis si

Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

FELIS spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Mey fetelor, vad ca v-ati distrat super fain si voi si bebeii la ziua lui Mihaita, Felis sa-ti traiasca Mihaita si sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatos. Mi-a placut de el cu bascuta, e un super dulce si cu salopeta de blugisi tortul a fost super..cred ca a fost si super de bun, bravo voua ca puteti sa va intalniti toate.
Poze
Multumim mult de tot... DA, tortul a fost f bun
Felis si

Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

florypop spune:
Salutare!
Se pare ca Andrei va avea o surioara (sau un fratior). Am fost azi la eco si samburica mi-a facut cu manuta . Este bine are 11 sapt si 2 zile deci suntem pe drumul cel bun. Pana acum nu am mai avut parte de astfel de senzatii. Sunt in delir.......
La Multi Ani sarbatoritilor! Sa cresteti mari si frumosi si mai ales sanatosi.
In alta ordine de ide baiatul meu mananca muraturi. Ii plac la nebunie. Sper ca nu ii face rau.....
Va pup,
Flory 11+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png