Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Oau..cam slaba miscare pe aici!Unde sunteti?Ca afara e cam urat....
Dana,Iris e superba.....parca e ursulet in costumasul ala....
Am vazut si eu cateva poze de la petrecerea de aseara...super

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani, Andreea Bianca si Vlad, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si veseli!

Am admirat copilasi, care mai de care mai frumosi, si care o tin tot intr-o petrecere .

Am admirat peisaje superbe de iarna, dar mai ales, o minune mica, roz, in nametii de zapada .

Sanatate multa copilasilor bolnaviori, sa va faceti repede bine, sa-l intampinati voiosi pe Mos Nicolae.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

In sfarsit... am reusit si eu sa pun niste poze , vreo 73 , de la petrecerea lui Mihai

Pt cine nu are rabdare dau niste idei: TORTUL are imaginea din jeleu, Mihai e f incantat de ORGA pe care a primit-o, a avut o discutie ca intre barbati cu fratele lui, a stat mult pe ganduri la cum sa organizeze petrecerea, dar nu a uitat sa inaugureze si alte 2 cadouri, a avut niste secrete cu ONITZA, s-a bucurat ca invitatii au chefuit si iar chefuit, a facut poza cu grupul, Ana l-a urecheat sa creasca mare, care l-a si controlat de dinti ca nu credea pe cuvant ca nu are, sau oare se jucau de-a doctorul ca i-a controlat si nasul, dar i-a atras atentia Paul si a uitat de pacient, iar de sfarsit Bia si-a pupat sotul

Ufffffffffffff... tare greu... asta ca sa ma si scot ca nu am avut timp sa denumesc pozele

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by FELIS

In sfarsit... am reusit si eu sa pun niste poze , vreo 73 , de la petrecerea lui Mihai

Pt cine nu are rabdare dau niste idei: TORTUL are imaginea din jeleu, Mihai e f incantat de ORGA pe care a primit-o, a avut o discutie ca intre barbati cu fratele lui, a stat mult pe ganduri la cum sa organizeze petrecerea, dar nu a uitat sa inaugureze si alte 2 cadouri, a avut niste secrete cu ONITZA, s-a bucurat ca invitatii au chefuit si iar chefuit, a facut poza cu grupul, Ana l-a urecheat sa creasca mare, care l-a si controlat de dinti ca nu credea pe cuvant ca nu are, sau oare se jucau de-a doctorul ca i-a controlat si nasul, dar i-a atras atentia Paul si a uitat de pacient, iar de sfarsit Bia si-a pupat sotul

Ufffffffffffff... tare greu... asta ca sa ma si scot ca nu am avut timp sa denumesc pozele

"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

WOOOOOOOOOOOOOOW SUPERBEEEEEEEEEEEE...CE DE AMINTIRI!!!!! SI A FOST FOARTE BUN!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

FELIS, FRUMOS CADOU NE-AI FACUT DE MOS NICOLAE CU POZELE!!!!! MULTUMIM!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

eu va multumesc ca ati fost alaturi de niou si pt cei care sunt in poze o sa facem cate un CD sa le aiba pe toate

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63132" target="_blank">Andreea Bianca (Eveline)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63134" target="_blank">Vlad Andrei (Mona B)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by onitza

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

eu va multumesc ca ati fost alaturi de niou si pt cei care sunt in poze o sa facem cate un CD sa le aiba pe toate

SUPEEEEEEEEEEEEER!!! NU AM CUVINTE!!! MULTAM MULT!!!!

Meeeeeey, ati fost cuminti???? vine Mosul la voi???? sa nu uitati sa va curatati ghetutele!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Imi poate spune si mie cineva, dupa ce imi scriu povestea nasterii unde o trimit ca sa apara ca poveste, pe prima pagina??? multam ,pupic.

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Voiam sa spun, sa apara in Galeria nasterilor!!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput