Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 5

miria_cristina spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor, care astazi implinesc anisorul!!! Acuma, noi suntem mari
, dar am mai facut o luna si-n plus, diseara mai vine si Mos Nicolae!!!!
Sigur o sa avem ghetutele la usa, cand vine tati acasa!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

FELIS spune:
Multumesc mult la toata lumea...
Am facut aseara petrecere... Ne-am distrat ff bine si imi pare rau pt ca nu au putut si ceilalti copilasi sa ajunga din diverse motive, dar mai sunt petreceri si ne mai distram noi
Petrecerea am facut-o acasa la Paxela ca noi avem garsoniera si nu am fi avut loc
.
AM facut vreo 400 de poze, am selectat vreo 80, si as mai scoate si din astea , dar nu stiu pe care ... ca a fost destul de greu sa le aleg si pe astea 80..
Acum incerc sa le incarc, dar o sa dureze...
Eu sunt obosita si am o leneeeeeeee ca nu imi vine sa misc un pai
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

miria_cristina spune:
RALUCA - de unde i-a luat maicuta ta rochita rosie din catifea? Eu nu am timp sa umblu, dar de sarbatori ar trebui sa-i cumpar o rochita mai festiva, ca doar o sa-i rupem turta! Cred ca fata mea e singura care de-abia dupa 2 luni de la implinirea anului o sa-si tunda motul!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

onitza spune:
BAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAM pus cateva POZE de la ziua lui Mihaita! Acum il puteti vedea pe Paul tuns!!! Abia astept sa vad pozele cu Mihaita, facute de Felis si Paxi!!!! sunt supermishto!!!!
PAXI, multam ca mi-ai trimis pozele si scuze ca te-am frecat atat!!!! Sanatate lui Silviu!!! AM inteles ca e racit rau????!!!!
..si Paul al fel....
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

eveline spune:
Fetelor, intrebare de baraj: spuneti-mi si mie cam cate kg trebuie sa aiba un tort cam pt 15 persoane si sa mai si ramana un piculet, ca atunci cand dau comanda ma intreaba cam cate kg vreau sa aiba. Si cum tati merge sa-l comande, tre sa-i spun mura-n gura cate kg, si cum tre sa arate ca altfel...cine stie ce-mi aduce acasa!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

carmen spune:
La Multi Ani! Andreea Bianca si Vlad Andrei. Sa fiti sanatosi si sa mai prindeti multe multe aniversari frumoase.
Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

eveline spune:
Onitza tare-i duuuulce Paul...tuns. Dar oricum, si asa tuns tot are mai mult par decat o sa aiba Bianca si pe la 2 anisori...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

onitza spune:
quote:
Originally posted by eveline
Onitza tare-i duuuulce Paul...tuns. Dar oricum, si asa tuns tot are mai mult par decat o sa aiba Bianca si pe la 2 anisori...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
Ma bucur tare mult ca iti place Paul tunsulici!!! Ei, nu fi trista, eu pe la un an jumate, am inceput sa am par cat-de cat....m-au tuns pe piele la gradinita si au facut foarte bine, ca mi-a crescut par des si fir gros...acum il tund in scari ca nu imi place sa am volum si sa stea bufant!!!!!

Onitza si

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

danette spune:
La multi multi ani cu intarziere pentru Darius (miche), Emily (Ionela), Paulica (Onitza), Eddy (Madachan)!!!
Sa aiba parte de multe multe bucurii, sanatate si vieti senine!!
La multi ani lui DAVID (greuceanu), cu toate urarile mele muuulte de bine, pupici Fulguletzului, ca iaca' a venit sezonul lui!
LA MULTI ANI pentru Andreea Bianca!
N-am vazut poze inca, e mare neasoleala cu netul meu in ultima vreme, astept saptamana asta o noua companie sa-mi opfere serviciile lor, sper ca mai bune!
Am reusit cu chiu si vai sa pun 6 poze din week-end, poate va uitati... http://community.webshots.com/album/517622622sCpDYz
La 20 de km de noi si nu stiu cati m altitudine e iarna in toata regula, e ca in povesti. Iris a fost speriata si fascinata, fiindca pe drum a adormit si s-a trezit pe alt taram... alb si plin de brazi..
Saptamana asta a primit si Iris vaccinuri (DTP si ROR), a facut putina febra (38), da' 1/2 zi... cam atat, in rest totul a fost OK.
Are deja 84 cm si poarta 21-22 la pantofiori... ma cam sperie. Parca creste @din apa@..
Apropos de masunatorile doctorilor, Felis, si eu zic ca sunt cam superficiale (cand e vorba de cm si kg)... e mai sigur ce faci tu!
Iris in sfarsit se mai joaca si singura, pana acum ne tragea pe toti de mana si ne facea program... nu ca acum n-ar mai face, dar totusi pare putin mai independenta..
Ii plac la nebunie carticelele cu povesti favorita este "Cei 3 purcelusi", ii place sa danseze pe anumite muzici, in top e Nicola ( nu ca eu as fi cumva fan), dar Iris iubeste Honey Honey!
Aaa,m si-i mai place tampenia aia de la Voltaj... ultima lor piesa.
Totusi ceva mai normal ar fi Louis Amstrong "What a Wonderful World" si Ben E. King "Stand by me"...
Spune tai, apa, dii-dii, ham si brrrum, facand conexiunile de rigoare.
Are vreo 3 vanatai in frunte... si slava Domnului nimic rupt... ca n-ar fi de mirare avand in vedere pe unde ajunge sa se catere...
Dana & Iris
pozele noastre
IRIS 1 an!

onitza spune:
DANA, pupam nasucul rosu al lui IRIS!!!!!
super poze, super peisaje!!!!!! mi-a placut foarte mult, parca erau scene din povesti!!!! m-ai facut sa zambesc, esti o frumoasa, ai un chip angelic, sa nu mai zic de Iris, o zanita, are cu cine semana, doi parinti frumosi!!!!! si felicitari pentru vaccin!!! urmam si noi daca nu azi, joi sigur!!!!!! M-a bagat fie-ta in boala cu ochii ei albastri, mey, ii sta foarte bine in roz!!!! pupici!!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!