Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 9

raluca.gabriela spune:
Mihaitza, sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun si mai frumos in viata asta, sa te ocroteasca de tot uratul din lume si sa nu te lase din bratele Lui niciodata! Esti un copil deosebit prin felul in care luminezi viata mamicutei tale si ne faci sa te iubim atat de mult cu totii!
POZELE MAMARUTZEI
mamarutze, mamarutze
mamica de Mamaruta

Cecilia C spune:
MIHAITA iti dorim din tot sufletul un sincer " La Multi Ani" sa fii sanatos, voios, cu mult mult noroc si sa le aduci numai bucurii la mami si la tati caci o merita din plin la fel cum merita si ei sa aiba un baietel ca tine. Multi multi ani sanatosi de-acum inainte si o viata presarata numai de bucurii si lucruri bune. MIHAITA
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Cecilia C spune:
La Multi Ani!!! Olivia Maria sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa si ai mult mult noroc in viata.
La Multi Ani!!! tuturor celor care azi de Sf. Nicolae isi sarbatoresc ziua numelui si petrecere frumoasa.
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

cookie spune:
MIHAITA!
Sa fii sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai, niste fiinte deosebite alese de Doamne-Doamne sa fie parintii tai!
Multa fericire si noroc!

cookie spune:
Fetelor, ati fost cuminti?
Ce v-a adus Mosul?
Sau v-a sarit anul asta, ca aveti copilasi, ca doar ei sunt acum importanti?

florypop spune:
In primul rand La Multi Ani Mihaita si Olivia!! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi.
Onitza la nume nu m-am gandit inca dar daca e fetita cred ca o va chema Alexandra sau Alexia iar daca e baietel avem o problema. Toata viata ne-am dorit un baietel Andrei, acum ce ne facem? Nu putem avea 2 Andrei.....
Luminita . Pupici lui Tudorica.
Multumesc de urari si promit sa va stresez in continuare cu greturile mele.
Pupici,
Flory 11+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

FELIS spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63538" target="_blank">Olivia Maria (F. anomis)
Fetelor va multumesc din suflet...
. AM citit mesajele de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62446&whichpage=3" target="_blank">subiectul deschis pt el si de aici de la noi si m-ati facut sa
. VA multumesc din tot sufletul
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

monica-elizabet spune:
buna dimineatza la mamici si bbici,
la multi ani! mihaitza, sa cresti mare si sanatosi sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume
la noi a fost super de mos nicolae, s-au bucurat asa de mult astia mici ca-mi dadeau lacrimile privind inocentza lor...
va pup si am fugit ca e deja tarziu
aaa...si inca ceva....la multi ani tuturor mamicilor si bbicilor ce poarta numele de nicoleta, nicolae si alte derivate.
numai bine
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

FELIS spune:
quote:
Originally posted by cookie
Fetelor, ati fost cuminti?
Ce v-a adus Mosul?
Sau v-a sarit anul asta, ca aveti copilasi, ca doar ei sunt acum importanti?
Cookie si Sabina bulina

Felis si

Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

gandacelu spune:
la multi ani, Mihaita!!!
la multi ani tuturor sarbatoritilor de Sf. Nicolae si tuturor celor care isi serbeaza anisorul zilele astea! am intrat special pentru Mihaita, nu puteam sa-l uit...
vreau si eu sa vad poze de la petrecere!
mami de ileana si ioachim