Mamici de Ianuarie-Februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bombo, deja te apuci de brad? O sa-l tzii mai mult de o luna! Maine seara imi vine barbatul din Germania si o sa ma bata sigur la cap sa facem pomul mai iute! Si eu nu vreau! Eu sunt obisnuita sa-l fac pe 24 DEcembrie.
Ursoaica, unde ai gasit scorurile alea la lucrusoare? Chiar ca ai dreptate cu femeile rele de pica! EU patesc mereu in metrou asa ceva. SI de obicei sunt cu mama si tare se enerveaza.
Monica, ma doare rau burta, dar nu prea mai am contractii. Cand stau in fund preseaza minunea mea mica pe col si ma doaare. Nici in pat nu e bine, dar......incerc sa ma consolez.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSOAICA uauuu ce m-am enervat! Nu pot sa cred ca exista asemenea specii!!! Nici mie nu mi-au oferit nici un loc in tramvai, dar macar se faceau ca nu observa si majoritatea erau generatia de 14-18 ani niste nesimtite(i) ce se hizleau de se auzea in tot vagonul si am zis ca nu pot pretinde mai mult de la astfel de tampiti! Dar babetele alea...las' c-or sa crape ele in curand!
Iar hainutele mi se par si mie f.f. ieftine sa le poarte bebica sanatos, nu stii inca ce e?
Si stai linistita nu te mai gandi la asa imbecili...bine c-ai aparut ca acusi santem la pagina 10!
Ce fac pisicii?

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

FELICITARI IOANA

BINE AI VENIT PE LUME RAZVANEL- primul nostru bebe

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Stiti ce ma gandeam fetelor, parca mai demult nu erau atat de scarbosi(oase) cu femeile gravide, asta a inceput de cand pot sta acasa 2 ani cu 8 mil.(sau 6 cum era). Sunt o multime de babe pensionare (si nu numai) si probabil sunt invidiosi(oase) pe chestia asta.Ca pe vremea lor ele n-au beneficiat de asa ceva si iti dai sema ce suma imensa e pentru un biet pensionar din ziua de azi! Si chiar pentru unii salariati...Ce sa mai zic, eu incerc inca sa cred ca nu exista rautate gratuita ,totul are o cauza undeva...trebuie doar s-o gasesti!
Sau ma insel?

Mergi la inceput

De 10 minute am intrat in casa.

Vad ca Monica a postat exact dupa ultimul meu mesaj, dar numai acum am ajuns sa vad.
Am fost la nasii lui bebe si la cumparaturi.
Sunt asa de obosita, cred ca fug in pat.

Ma bucur enorm ca sunt sanatosi amandoi: Ioana si Razvanel si sa speram ca nu mai avem alte surprize maine dimineata.

Ana nu m-am uitat pe prima pagina, daca ai modificat sau nu lista. Numai tu poti s-o faci, ca sa trecem pe primul bebelus.

Merg in pat, sa ma intind putin, poate mai trece durerea stomacului.

toate fetele!!!!
Aveti grija de voi.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

GIOVA te-ai trezit!
Ai vazut ai ratat la mustata! Un minut daca mai stateai pe net inainte sa pleci! Erai in direct!
Ce-ai mai facut azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bee ti se par scumpe? In Flora, am luat si tel unuia daca am nevoie de ceva sa-l intreb si sa aduca.
Monica eu am o vorba "tinerii sunt tineri si nu stiu, dar babele alea stiu ce inseamna sarcina", dar a trecut.
Nu stim, sper ca macar la eco sa aflam si sa nu se mai ascunda.
I-am cumparat toate lucrusoarele verzi si copaita tot verde .
De pisoi am ras de ne-am cracanat: s-au speriat unul de celalalt si sa vezi ce s-au infoiat si se scuipau...

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare burticute,
Am ajuns in final de la cumparaturi, am si papat.
Am gasit o cadita foarte draguta si ieftina ( 6 E) pt bebelina si am cumparat-o.
Bee, cum mai esti cu burtica ?
Bombonica , da stai draga linistita, auzi la ea sa mute fotolii si nu mai stiu ce pe acolo . Ne ajunge o nastere pe azi, stai la rand, pana iti vine data
Ursoaica, da-le dracului de babe, ca le cauta moartea acasa si ele umbla teleleu si mai isi bat joc de altii .
Care vreti sa deschideti capitolul, ca eu nu ma mai bag. Parea mai simplu. Daca nu era Oana aseara , arata ciudat capitolul asta, rau de tot
Denisa, cum reusesti sa bei 3-4 l de lichide ? Eu ma chinui de o luna si nu pot sa beau mai mult de 1 litru, cel mult unu jumate !
Monica, merge contabilitatea ¿

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

URSOAICA parca-i vad!!!
Iar verde e culoarea mea preferata...si am doar vreo 2 din cele primite.De cumparat n-am prea avut ocazia, nici n-am prea vazut verde! In rest plin de roz, rosu, portocaliu,mov,galben,bleu si alb intr-o veselie etc.
Poate iese bebita al tau cu ochii verzi , ai sanse? I-ar sta super! Si pe mine ma prinde cel mai bine culoarea verde si albastru...(am ochi verzi/gri/albastri ...

Mergi la inceput

Hai ca mai intru odata.
M-am enervat teribil cand am vazut ce a scris Ursoaica.
Acelasi lucru mi se intampla mie in autobuz. Nu se sinchiseste nimeni sa-mi cedeze locul. Si de multe ori e foarte aglomerat, un miros groaznic, mai mai sa cazi jos.
Si eu am ce am cu barbatii, stau se uita la mine, vad ca sunt si ce mai.... ignorare pe fata.
Offf, ce draci am acum!!!

Mare lucru nu am facut, m-am intalnit cu niste prietene, in timp ce iubitul meu sot facea curatenie. Pe urma a venit si el, cumparaturi si la sf. la nasii lui bebe, la o prajiturica.
Si ma doare stomacelul asta, ca nu am prea stat intinsa azi si de aceea acum fug la orizontala.

Ursoaica ne bazam pe tine pt. noul cap. nu?
Nu de alta, dar Clau va lua compu. de la net, ca se uita la un film, si mai mult ca sigur eu voi adormi.

Acum chiar ca plec.
Noapte buna si fara alte surprize!!!!

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput