Mamici de Ianuarie-Februarie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
J G spune:
Monica eu sunt prin zona.. scumpul meu sot a adormit pe canapea (foarte ciudat!!) - de aceea pot sa ma ating de PC. Mai gatesc cate ceva... dar in rate, sa nu ma stresez.
Mai devreme am fost la Cora si ne-am luat decoratiuni pentru brad, niste splendori! Din an in an sunt tot mai frumoase. Dar e nasol ca nu mai pot sa stau mult in picioare ca ma doare spatele de mor. Foarte nasol.
Ar trebui sa-mi curat unghiile dar mi-e o leneee....
J 30+
Denisam spune:
Monica- spor la acte, eu saptamina viitoare ma apuc pt luna noi si decembrie, de..EU in weeekdn nu prea pot la schimbul 2, c a merau ori plecam ori avem musafiri si treaba de rigoare, dar in cursul saptaminii ai vazut, ca sunt alaturi de voi
Vreau de Craciun sa stau si eu un pic relaxata cu sotul,de aia tragem acuma, numai noi 2 sa ne odihnim, ca apoi iara vine greul, stii tu, ai grija cu cpiciorul ala, poatedc ai face mai multa msicare, sau nu tine din cauza ca nu ai facut de la inceput?
Burtici avetzi grija d v oi si va rog incet cu nasterile, cate 1 la 3 zil3 as zice, ca altfel nastem toate in Decembrie si topicul e mamici de Ian-Febr![]()
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
J G spune:
Bee, sa stii ca asa e, nu ma lasa cand e treaz. Asta se cheama o relatie abuziva, dar ce sa fac? In vreo 2 saptamani imi cumpara si mie un PC ca sa-l las in pace!
J 30+
Bombonicaaaa spune:
Ce liniste s-a lasat pe forum ...sunteti la plimbare sau dormiti?
A dat harnicia peste mine sa nu ma deochi
ptiu ,ptiu...Mi-a venit ideea sa fac bradul, asa ca am purces la treaba nu de alta dar m-a cuprins atmosfera sarbatorilor si vreau sa-l am acolo facut ca nu se stie.Nu prea am gasit locul potrivit pt. el dar m-am apucat si am mutat tot in living, am impins , am tarait fotolii, canapea si i-am facut loc ,cred ca face al meu criza cand o vedea ![]()
Abia astept sa-l vad gata
ma relaxeaza teribil si cum sunt singura toata ziua acasa macar am si eu cu ce-mi clati ochii .Acum tre' sa fug in basement sa aduc creanga cu creanga ca-i artificial dar e f. mare si probabil ca i-mi va lua toata ziua dar macar fac si eu altceva decat sa lenevesc ca o bolanda in pat
ca m-am saturat si de asta . Acum am avut pauza de respiro dar voi fi cu ochii pe voi , poate mai multa activitate la schimbul 2 ![]()
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 35 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
monica70 spune:
JANINA gateste...ca eu n-am avut chef deloc azi! Am bagat numai la ciocolata ca o sparta! Si maine trebuie sa-i trimit si socrului ceva de mancare....o sa fac o supa de conopida cu morcovi rapid si felul doi...inventez eu, cred ca scot niste carne din congelator pentru friptura ca aia se face singura ! Si cartofii ii curata sotul
Poate o parte fac in seara asta...in rate ca tine!
DENISA eu am noroc ca a aspirat sotul ieri...pacat ca nu stie si sa gateasca! Dar imi scot eu parleala ca n-am mai spalat vase de....nu mai stiu cand,cred canici nu mai stiu cum se face
dar asa trebuie, el acum se uita la film, eu fac contabilitate...
Noroc ca-i place sa faca si cumparaturi mai ales alimente ...asa ca acolo el e baza! Si cu actele stau mai "bine" ca tine lucrez inca la octombrie, am noroc ca la firma fratelui se plateste TVA-ul trimestrial de aia-mi fac de cap! Mai nasol o fi ca in ianuarie e balamucul de aia trebuie sa trag sa ajung la zi...
BEE chiar asa tare te doare burta? Si daca stai in pat iti trece? Ca pe mine cand ma durea puteam sta si agatata de tavan ca totuna era...Bine ca s-a potolit!
MONI 35+ si bebelina DIANA
J G spune:
Gata fetelor, s-a trezit, deci ADIO !
Vorbim maine. Nu mai nasteti pana atunci, ok?
Va pup!
J 30+
monica70 spune:
BOMBONICAAAA tu chiar vrei ca maine sa avem parte de alte emotii?
Nu destul am stat azi numai cu nasul pe net?
Mai stai locului!
Ursoaica spune:
Buna seara
M-am intors de la cumparaturi pt bbic. Am cumparat o salopetica cu maneci 6 RON, 2 body cu manecute 5 RON, o salopetica fara maneci 5 RON si o albiuta 16 RON, mie mi se par super ieftine si sunt din bumbacel.
Zic de la inceput ca nu generalizez... Fetelor nu mai pot sa spun ca barbatii sunt niste porci, nu nu ... femeile sunt mai scroafe decat porcii de barbati... M-am urcat in maxi m-au vazut toti (ca nu sunt micuta
) care erau in maxi ca sunt gravida ... si nu s-a simtit nici unul. Ma rog am trecut peste asta, dar ... se suie niste babe si dupa ce incep sa rada de mine si de sotul meu ca suntem mari si incep sa isi explice ele ca se poate tine regim
(sotul a vrut s-o trozneasca pe una, dar s-a abtinut, cu greu) ... se elibereaza 2 scaune ... si am vrut sa ma asez si eu pe unul (ca nu mai puteam de picioare) dar se arunca una dintre ele pe unul si o trage si pe cealalta de langa ea pe scaun ("stai draga jos ca este liber"
), imi venea sa mor iar sotul turba de acum (el face parte dintre fraierii care se ridica imediat pt femei...ii dau eu de acuma ridicat). Ma rog vine randul lor sa coboare si binenteles trebuiau sa treaca prin fata mea si nu aveau loc si ii spune unei fete din fata mea "stai draga jos ca este liber"...

...imi venea sa o strang e gat... zic "stau eu ca sunt gravida" ... raspuns "ah daaa, poftiti" 
. Ma rog a trecut...
Am facut mancarica, am dormit, am papat ce am gatit si ...acum va scriu.
Pt a putea sa modific listuta tre sa deschid eu capitolul urmator, altfel nu stiu cum. Sper sa iasa ceva frumos.
Hai ca v-am stresat destul ... Va
si raman prin apropiere ... adica aici![]()
Ursoaica
35+
Denisam spune:
Gata- chair ca plec, am termiant de aspirat parterul..
JG- nopate buna!
Bombo- ia-o incet si nuc ara da, am zis odata la 3 ziel ca vreau sa avem o nastere, te rog..
Moni- sa ai spor si la gatit si la acte!
Va pup pe toate
si schimbul 2 luati-o usurel ca e weekend!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
JANINA mai baga-i si tu niste somnifer
in papica sau macar un laxativ acolo...poate sta in alta parte
si mai intri si tu...
Si mie care imi era ciuda ca sotul e complet neinteresat de PC! Abia acum realizez ca ne-am scoate ochii, cum faceam cu TV-ul cand aveam doar unul...