Mamici de Ianuarie-Februarie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
irinadum spune:
Fetelor am merz azi pe jos cat nu am mers saptamana trecuta , am baut lichide, dar tot parca se face un colacel umflat la glezna. Oare e normal ? Oare chiar acum incep sa ma umflu?
Irina 36+
Bombonicaaaa spune:
Irina de-ale sarcinii
f. multe gravidute se umfla mai ales spre sfarsitul sarcinii, eu am probleme cu mainile , se fac precum niste gogosi uriase, de nu pot strange pumnul si asa le am toata ziua , cu picioarele nu stau asa rau ,se umfla si ele dar de obicei seara mai vizibil insa in cursul zilei daca vreau sa ies undeva nu prea mai pot sa ma incalt cu nimic ...
BEE eu sper sa mai stea bebe macar o sapt. sa mai creasca putin ca nu de alta dar nu vreau nici eu sa fie la prematuri, plus ca trebuie sa ajung la doctor inainte sa vedem de programare cum ramane , asa ca cred ca am sa-l sun azi sa vedem ce zice.
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 35 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
monica70 spune:
BOMBONICA si BEE stati linistite ca mai avem!
BEE si pe mine ma trage burta in jos dar mersul meu nasol cred ca tine mai mult de partea cu sciatica. Dar si pe mine m-a facut frate-meu "ratusca"
Deci o fi acelesi tip de mers ca la tine 
![]()
BOMBONICA fain!!! La tine a coborat burta, la mine a urcat
(cum mai ziceam azi am simtit prima oara picioruse pe sub sani!!!)!
Voi doua fiti pe faza ...si IRINA evident! Ca voi urmati ! ![]()
Noi mai asteptam. Asa-i, ANA,GIOVA,URSOAICA etc.?
IRINA eu parca nu m-am umflat azi chiar asa,cel putin la maini chiar deloc.La picioare mai am timp pana ma culc ![]()
GIOVA nu te-ai intors?
URSOAICA pe unde bantui?
CATA,ALINA...nimic pe ziua de azi?
DENISA tu printre atatea activitati mai mult sau mai putin mondene oricum n-ai timp s-o iei inainte nimanui! Sau mai stii? Nici IOANA n-avea timp...
MONI 35+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Monica 70-nu ma grabesc luna asta , eu vreau dupa Ianaurie 5, dar ncii tu nu et grabi pina la Carciun, vb cu Diana.
Irina tu la fel, spune-i la
ca pian pe 15-18 Dec sa mai stea acolo ca e bine, sa il intreaca in greutate ep Razvanel![]()
Maraki-am uitat sa-ti zic, azi nu mai e baby shower, desi mergem la nasi, nu e sigur, is sanse pt saptamina viitoare ca o alta prietena care a cancelat intalnirea de azi, a zis c ane vedem next week si cu ea si cu nasii, sau daca nu deloc, doar la job am joi baby shower si cu lunch.
Oricum iau apratul sa stii, poate fac niste poze si va arat burtik, mai vad![]()
Bombonica- pai as zice ca tu sa fii duap Irina, nu zici,ca sa o curteze si pe domnisoara ta, ca a mea e dej ape lista lui![]()
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Irina si eu zic ca sunt simptome normale de sarcina si e ok cu cata apa bei, eu beau zilnic intre 3,5-4l si stiu ca e bine, poate de aia am inca picioarele ok, mai stii, dar nu mai zic nika..
Trebuie sa modificam LISTA, cine sare si sa ii facem o surpriza Ioanei- ideea lui Andiaro mi se pare buna!
Burtici eu va pupicesc si va doresc o seara buna, ca l-am trimsi ep Dragos la cumparaturi de micnare si eu sunt cu ciorba si tocanitza de cartofi ep foc si trebuei sa termin curatenia, ca e aspiratorul in mijlocul camerei, imi face cu ![]()
Sper sa nu mai nasca nimeni pina maine dimi cand intru, sa fitzi cumintzi da?

Si sa nu mai terminatzi doua capitole, pe asta va dau voie..
Ursulina umbli si tu ca Irina azi?
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Denisam spune:
De Astery=Kiki ce mai stitzi, sper ca e bien cu picorul scos din gips..
Florinini si MyBaby hai intratzi si voi sane zicetzi ce mai facetzi, ok
Vad ca si Alina si JG sunt cam absente, sper ca nu a mai nascut nimeni, Ana tu ce faci ?
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
J G spune:
IOANA FELICITARI!! REFACERE RAPIDA SI RAZVAN NAZDRAVAN SI MANCACIOS!!
Fetelor sa cad de pe scaun cand am citit! Nu ma asteptam sa inceapa atat de repede, imi vine sa plang de emotie si... cred ca si de frica!
Bombonico fi cuminte... 2 palme poti sa pui intre sani s burta? E ceva!
Monica pai e bine ca nu avem burti mari... si de mine se mira lumea cand spun ca intru in luna a 8-a! Ca am o burtica mica-mica! asta e! Si pe asta mi-e greu sa o car...
J 30+
monica70 spune:
JANINA acum o luna nu se vedea nici atat la mine, acum e totusi burta de gravida
oricat ar zice altii ca-i burta de grasa! Dar eu eram super plata si lata in solduri, probabil de aia nu iese asa in evidenta nici acum si or fi pozitionati bebeii mai pe interior la astea cu burtik mik! dar vorba ta..eu o simt imensa!!!
Chiar cum o fi ASTERY?
Nici PISOI n-a intrat de-o vreme....
DENISA spor la treaba ! Deci nu vi la schimbul 2?
Eu sunt aici intr-un final m-am apucat si de contabilitate...sambata seara! Halal! deci sunt prin zona! Care mai e?
Probabil maine seara mergem si noi la nasi, daca nu intervine ceva!
Ce-as mai circula eu daca n-as fi cu piciorul asta!
MONI 35+ si bebelina DIANA
Bee spune:
Si eu pe-aici, dar mai mult in pat decat la PC, ca ma doare burta de nu mai pot.
Janina, nu te lasa barbatul la calculator de nu stai si tu mai mult la povesti? Sau te joci si n-ai timp de barfe?
Moni, spor la acte si la scris pe forum.
DEnisa, spor la treaba si distractie placuta mai tarziu.
Bee
si Fetitza