Mamici de Ianuarie-Februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

BRAVO IOANA!!!!

SA VA TRAISACA RAZVANEL SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL!!!

NU-MI VINE SA CRED CA AU SI INCEPUT SA APARA BEBEII!!!!
DOAMNE AJUTA!!

TOATE BUNE!

Kikiriki 27+ CU Luana

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

wow!!! eu acum am aflat ca anascut ioana si am vrut sa intru sa va anunt dar vad ca voi ati umpltu deja cateva pagini de felicitari!

FELICITARI MAMI SI TATI PENTRU RAZVANUL NAZDRAVANUL. IOANA, REFACERE USOARA SI SA NE VEDEM CU BINE!!!!!!

nastere usoara tuturor mamicilor!!!!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata m_am intors si nu a mai nascut nimeni . Bun asa. Acum nu ma asteptati pe mine ca fiimiu e smecher e de ala cu alarme false. Stie ca e asteptat si se lasa greu .
In seara asta plecam la cineva in vizita un pic sper ca pana vin sa nu imi faceti vreo surpriza.
Ana buna ideea ca Ioana are email si cred ca i_ar placea sa vada ceva dragutz cand o verifica casuta.
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

M-am intors si eu acasa cu chiu cu vai!
Si in scara blocului au intrat cu mine 2 mamici vecinute (un baietel de 1 1/2 ani si o fetita de vreo 8 luni) care mi-au zis ca nu arat a gravida de 8 luni.... ci doar grasa (la burta)!!!
Si eu care chiar imi pusesem fratele sa-mi faca poze la mandretzea de burtica! Mie mi se pare maaaaare,cel putin...asa o simt!
Am fost sa-mi completez "trusoul" cu 2 perechi chilotzi nu foarte imensi pentru la spital (zic ca mai scade un pic burta dupa...nu?) si doua sutiene imense unul pentru alaptat si unul normal,pentru acum pe-acasa. Toate sunt din bumbac ,chilotii 30 000 lei/buc. si sutienele 70 000 lei/buc...doar, si-s moi si comode...din piata de alaturi!
Ca oricum nu puteam ajunge departe cu anchiloza mea
Ma pregatesc intens cu bagajul
Daca-i trimitem ceva IOANEI prin email de la toate...separat...se blocheaza...si la propriu si la figurat!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA noi suntem cuminti , vezi tu ce faci in vizita!
Nu intarzaia la schimbul 2!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

FELICITARI PENTRU IOANA SI BEBE RAZVAN ! SA FIE SANATOSI AMANDOI SI REFACERE RAPIDA PT. MAMICUTA !
Eu cum am deschis ochii m-am si postat pe scaun la calc. sa vad ce mai faceti, nu am apucat sa intru pe forum ca Irina draguta mi-a dat vestea care m-a trezit facut sa ma dezmeticesc din somn !Fetelor si eu sunt f. emotionata...va dati seama vine moshul cu bebei !

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 35 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Mai fetelor nush' cum sa va spun dar si la mine parca au inceput ceva modificari ce nu le aveam inainte, sper sa nu o iau inaintea listei de asteptare Ieri mi-a coborat burta destul de tare , parca s-a aruncat bebelina mea cu capul in jos , unde ea era prezenta sub sani mereu, acum am loc cam de 2 palme intre sani si burtik si o simt cum misca jos chiar si sub buric ceea ce nu sa mai intamplat .Iar de aseara am o durere cam stranie in zona pubiana ,ca o arsura si ma deranjeaza si la mers(am inceput sa merg cracanata) iar de pe la 6 am si ceva contractii (crampe ca la perioada )au fost regulate cam la 7min. dar vad ca s-au oprit acum si am mai observat ca si secretia aceea albicioasa a devenit destul de abundenta .
O fi asta vre-un semn?

Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bombonica deci iar fac jumate de noapte alba sa vad daca nasti?
E destul de palpitant asa. Ia sa vezi ca ma duc in vizita si cand vin mai gasesc pe cineva cu bebe.Pai Bombonico tu trebuie sa stii cel mai bine ca doar nu esti la primul bebe. Asa ca tine-ne la curent.
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bombonicoo, daca-i asa, nastem deodata, ca eu aceleasi probleme le am fix de cand a plecat barbatu-meu (acum o sapt), cu rectificarea ca fii-mea e cu capshorul in sus. Dupa ce toata sarcina m-am plimbat, acum mi-e cu adevarat greu sa ma deplasez (ca o ratza leganata evident), dar si sa stau jos mi-e si mai greu. EU zic ca totzusi fetele noastre mai aseapta (desi stiu ca la a doua sarcina burta "cade" chiar inainte de nastere.
Monica, eu am venit de la "plimbare" cu mama si tata si eram in fata cu mama spre scara blocului, tata ceva mai in urma. SI doua mamici cu bebei de 1 an aprox, ma compatimeau de zor "saraca si eu asteptam sa nasc. NU ma mai interesa decat sa nu mai fiu gravida!"- le-a auzit Ilie. Asta inseamna ca arat a gravida chinuita, nu?

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Irina iubito avand in vedere ca prima nastere a fost cezariana si a fost programata inainte sunt la fel de nestiutoare intre-ale nasterii naturale sau travaliu Stiu si eu ce am citit sau am mai vorbit cu mamici...dureri eu am avut doar 10 min. inainte sa intru in sala de operatie
Asa ca nu vreau sa ma gandesc ca ma apuca durerile ...

Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput