Mamici de Ianuarie-Februarie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
Ana_m spune:
Giova, n-am modificat lista , ca nu stiu. Oricum suntem la pag 10 , asa ca tu sau Ursoaica, sau care deschideti un nou cap o sa il treceti direct acolo.
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
ANA ...mergea pana sa dati toate buzna 
Unde ai gasit tu ? cu
in sus?
Am facut o pasiune pentru
Da' Denisa-i de vina 
MONI 35+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
Lasati ca-i aici URSOAICA si are adrenalina suficienta 

GIOVA noapte buna!
MONI 35+ si bebelina DIANA
Ursoaica spune:
Ma apuc sa deschid noul capitol sper ca o sa va placa.
Sa-mi spuneti daca arata cat de cat bine sau mai lucram la el. Astep sugestii...binenteles dupa ce o sa fie gata
.
Va anunt cand este gata.
Ursoaica
35+
Ana_m spune:
[quote]Originally posted by monica70
Unde ai gasit tu ? cu
in sus?
Mama cat mi-am batut capul ce vrei sa spui cu asta

. In final m-am uitat la ce am scris eu si mi-a picat fisa !
. Spaniolii folosesc semnul la o intrebare la inceput . De ex : ¿ De ce ? . Eu l-am pus din intampalre sunt una langa alta pe tastatura .
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Bee spune:
Ursoaico, dar stiu ca ai curaj sa mergi pana-n Flora! Eu dupa Niro de martea trecuta nu mi-am mai revenit. Bune preturile. Noi am luat fix strictul necesar panma acum din Barza, ca stiu sigur ca sotzul sau mama ma impushca daca-i duc sau trimit (dupa ce nasc)in locuri gen Flora sau Niro! Nervii lor sunt mult mai pretiosi decat economiile pe care le-am putea face (si cum ei sunt cu banii, eu ii las in voia lor. Se si enerveaza cand vad la ce ma zgarcesc).
Monica, de acord cu tine la ce-ai spus legat de babe si bani! Multe de astea sunt rautacioase. Eu am patit asta la munca, unde efectiv si-au batut joc d emine cat am rezistat, ca doar urma sa stau acasa 2 ani pe 8 milioane!
Giova noapte buna.
Bee
si Fetitza
miraklucker spune:
RAZVANEL BINE AI VENIT PE LUME!!!!!

IOANA, felicitari sa-ti traiasca baiatul sa creasca mare si sanatos si cuminte!!!!

Fetelor incerc sa tin pasul cu voi dar nu prea fac fata!!!! Aveti un ritm, si eu numai sunt asa in forma!!
De vreo saptamana sunt cam obosita....bine
, ma doare burta mai mult sau mai putin, de vreo 3 zile e tare ca piatra incepand de dimineata,tot timpul
,iar spre seara daca nu ma intind simt ca pic din picioare. Maine nu vreau sa fac nimic o sa incerc sa stau cat mai mult intinsa! noroc ca luni merg la control, cred ca daca nu aveam programare sunam sa ma vada mai repede ca incep deja sa ma panichez!! Ma tot gandesc sa mai stea macar niste saptamani sa ajunga asa ca Daria la 34, dar nu am decat 29! Av vrut sa iau si eu un No-Spa dar nu am decat niste tablete care stiu sigur ca sunt No-spa dar cum e folia taiata si nu se mai vede ce scrie si precis sunt expirate de o vesnicie (le am de 5 ani de cand am venit in Elvetia) am renuntat. Pana luni sper sa nu mor
.
Azi am fost sa-l vedem pe Mos Nicolae la un Supermarket dar pana am ajuns plecase. am vrut sa mergem sa ne balacim dar am renuntat ca si asa cu Daria nu am fi putut intra si numai eu cu David sau sotul cu el nu mi s-a parut prea interesant! Cu toate ca eu aveam chef de o baie!!!!
Gata acum plec ma duc sa ma mai intind putin la televizor dar cred ca voi merge curand la nani!
Nopate buna si somn usor!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ursoaica spune:
Gata www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63385&whichpage=1" target="_blank">CAPITOLUL 79
E acum astept rosiile...![]()
Ursoaica
35+