Mamici de mai-iunie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
cypocs spune:
AAAAAAAAAAAAAA, m-am ingrasat 3 kg
ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png
magghyc spune:
Alia,
AI fost la doctorul tau obisnuit sa la Tutunaru?
Oricum nu conteza, felicitari pentru veste!!!

SA dea Dumnezeu sa evolueze la fel si la mine, ar fi excelent, m-am saturat de restricitii..
Amonar, ai ceva in engleza despre riscurile epiduralei? O sa ma mai uit si eu pe Net dupa materiale, stiu ca in RO e destul de comuna ca anestezie de nastere...
Ama, hai ca mai ai putin si afli ce e bb!Nu te mai stresa atat, o sa fie baiat...si daca nu, o sa fie o fetita cu ochi albastri, sa asortezi caciulita
Eu oricum iti tin pumnii pt baiat!!
Magg
ama_kaly spune:
magghyc merci pt pumnnii stransi..da,mai am 2zile si aflu in sfarsit ce e bebe!!
Sa dea Dumnezeu sa aibe si ochii albastri,indiferent ca e fetita sau baietel!Si hai ca o sa ti se ridice si tie placenta,sunt sanse foarte mari si prin cate ai trecut..eu sunt sigura ca acum va fi bine si nu vei mai avea nici un fel de probleme!te
si pe tine si pe bebe Cristian!
Alia felicitari pt vestea buna!!
si hai ca nu e mult 3kg!io
19(fix) cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
inaioana spune:
Fetelor sa stiti ca la mine s-a potrivit superstitia cu forma burtii, apropo de sexul lui bb. Adica atunci cand eram gravi cu Katja burtica a fost de la inceput jos si mai degraba lata, iar acum de la inceput s-a gogonat pe la buric si e mai degraba tzuguiata, rotunjoara.
Pentru cele carora nu li se vede burtica...
numai eco va poate spune...
Succes sa avti exact ce va doriti si bb sanatosi!
Amonar, acum m-am uitat la pozele voastre! Sunteti o familie foarte frumoasa!
Ioana
17 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
ama_kaly spune:
inaioana la mine nu se prea vede..deci raman tot in asteptare pana luni..
Fa poze cu burtica si pune-le sa vedem si noi cum arata o burtica cu baietel..orientativ!
poze de la eco nu ai?
Si la un nume pt bebe v-ati gandit?Cred ca e super fericit taticul acum
io
19(fix) cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Irinel spune:
Buna fete dragi!
Am fost la doctor azi, cica bebe e ok, l-a ascultat cu Dopplerul, a masurat burtica, tensiunea... FIsa de la eco am vazut-o da era tare zgarcita in informatii. EI fac o multime de masuratori, da uite ca in fisa pun doar ce cred ei ca e esentialul. Va aduceti aminte ca eram ingrijorata ca mi-a zis ca e putin mai mic de 18 saptamani (si eu aveam 18 fix)? Ei bine, a iesit ca medie 17 saptamani si 6 zile...:-)) Data probabila dupa eco e 27 aprilie (Ama dupa cum vezi ma apropii de mai :-)). Oricum data e doar estimativa, ca Danut a venit mai devreme, acu depinde cat o fi de rabdator bebe... Si ce mi-a atras atentia ca scria pe foaia de la eco: vizibilitatea fatului moderata... asa ca ma tot gandesc ca de-aia nu era sigura de sex...
Ama saru-mana ca ai trecut si numele, ce grijulie esti tu... Esti mortala sa te visezi tu la eco :-))
Ioana am uitat sa te felicit pentru baietel, da o fac acum din toata inima.
Fetelor sa stiti ca daca chiar am fetita in burtica si la mine se potriveste ce zice Ioana, adica la Danut a fost burtica tuguiata si sus de la inceput pana la sfarsit (chiar si cand a coborat bebe parca tot sus era), iar acum de la inceput (cel putin pana acum) e jos si e mai turtita, mai lata... O colega mi-a atras atentia, pe urma mi-a mai zis una (fara sa fi vorbit cu cealalta) si m-am uitat si eu in oglinda si asa se vede. Dar cu muraturile nu se potriveste, ca si la prima sarcina si acum tot cu acreluri mai degraba (da nu chiar rau, nu pofte imense, insa le pot suporta, nu-mi provoaca greturi, in sensul asta), iar la dulciuri mi se apleaca. Ioana, chiar sunt curioasa daca se potriveste treaba asta cu burtica, uite ca la amandoua pare sa se confirme. Cat despre calculatoare pe site-uri, la prima sarcina imi iesea clar baietel, acum depinde de ziua conceptiei care e cam la granita intre luni si daca ar fi in iulie ar fi intr-un fel, daca ar fi in august ar fi alt sex, nici nu mai stiu in ce fel, ca daca am vazut asta nici nu prea m-am mai uitat la testul astaa cu atentie. Da cum se pare ca ovulatia a fost putin mai tarziu as putea sa incerc sa fac din nou testul sa vad ce iese. Cand oi avea timp...
Alia ce veste buna! Ma bucur din suflet! Se vad cele 3 kg? :-)
Eu am slabit saptamana asta din cauza ca am fost bolnava da vad ca doctorul nu e ingrijorat, zice ca bebe isi ia ce e nevoie...
Puiudana tinem pumnii sa scapi de cerclaj.
MIhaela tu ai facut deja cerclajul? Parca tu urma sa faci, sau ma insel?...
Amonar la tine se vede burtica? E tuguiata sau plata ?:-)) ca sa iti spunem sexul ;-)
Pupici la toate si un weekend frumos
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 19+ saptamani
ama_kaly spune:
Irinel a fost un vis tare ciudat ca eu vedeam foarte clar putza lu' bebe pe monitor(de BAIAT) si ma contrazieam cu dr care imi tot spunea ca e fata si nu intelegeam daca e fata atunci ce are intre picioare??
Asa de tare ma marcheaza acest lucru ca am ajuns sa visez si noaptea..
ee,da lasa ca acum se face luni
Sper sa fie baietel..mai ales ca nume de fata nu stiu si am inteles ca Iosup daca nu te-ai hotarat la un nume scrie pe fisa "fetita fara nume" de exemplu
poate o sa-mi vina unul pe moment..dar chiar nu stiu ce nume i-as pune daca ar fi fetita..
FELICITARI pt bebe cel sanatos!!Pozici nu ti-au dat de la eco?Iti schimb DPN-ul pe listuta?Trec 27 aprilie?Ee..lasa ca ia sa vezi cum or sa nasca alte fete inainte noastra..ca bebe vine cand vrea el nu la data fixata de dr!
Cu burta nu stiu ce sa zic se vede putin la mine dintr-o parte..si parca e putin tuguiata
atat cat sa fie bebe baietel!![]()
si un weekend frumos si tie!!io
19(fix) cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
inaioana spune:
Irina, sa stii ca faza cu burtica s-a petrecut la muuulte mamici dar nu e o regula.Adica am mai auzit si invers dar foarte rar.
Cat despre calculator...mie la unul imi ieseau amandoua fete si la unul amandoi baieti. Prin urmare nici unul nu a avut dreptate...
Ama, draga, am o gramada de poze cu bebe dar nu stiu unde sa le scanez. O sa fac si o poza cu burta. Oricum, succes la eco! Mor de curiozitate cum iti va placea Iosup. Despre bebele tau nu-mi fac nici o grija, stiu sigur ca e perfect.
Ioana
17 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
inaioana spune:
Irina, multumesc mult pentru felicitari!
Ama, asa e cu Iosup, pe mine m-a intrebat cum o cheama si a scris pe fisa Katja.![]()
Io inca n-am nume de baietel. De fetitza am :Maria Agnes si altele. Il pastrez pentru fetitza viitoare daca oi mai face una!
Inainte imi placeau mai multe nume de baieti dar acum..nici unul nu e suficient de bun pentru fiul meu!![]()
Uite cauta nume aici : www.behindthename.com
Sunt toate numele din lume, inclusiv romanesti!
Ioana
17 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
ama_kaly spune:
inaioana ei bine,asteptam sa le scanezi atunci!Si eu de abia astept sa-l cunosc pe Iosup ca am auzit numai laude la adresa lui!Atat de mult astept ca stau ca pe ace in momentul de fata
V-ati gandit la un nume pentru bebe?Daca e baietel,te astept in Bucuresti sa mergem la cumparat hainute bleu!
io
19(fix) cu
Seby
Poze mami si bebeBebe