Mamici de mai-iunie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am ramas cu semnatura de ieri..azi am facut 19saptamani Dupa unele site-uri am intrat in luna a 5-a,dupa doctorul meu,nu!
Va pupic pe toate si bebei frumosi si sanatosi!io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

ama_kaly
Mersi ca te-ai ocupat tu de capitolul nou! Eu am fost foarte ocupata si nu am avut timp de computer. Cred ca nu mai trebuie sa adaug ceva, vad ca totul e in regula.

Felicitari pt fetele care stiu deja sexul bb-ului! Vad ca au mai aparut un baietel si o fetita. Sant curioasa cum vor decurge lucrurile.

Eu mi-am luat o alta moasa ca cu prima m-am certat, o nesuferita, care nu vroia sa-mi spuna mai nimic....Am vorbit cu noua moasa despre epidurala iar ea mi-a spus ca cam toate femeile in Olanda vor sa nasca natural adica fara epidurala. Acum eu nu stiu ce sa cred, daca vrea sa ma influenteze..pt ca totul costa bani....ori asa este. Am citit site-uri despre subiectul asta si intr-adevar mi se pare cam periculoasa epidurala...Voi ce credeti? Mai bine cu sau fara? Sant riscuri mari si pt mama si pt bb...asa am citit.

18+

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Amonar uff,pe unde ai umblat? pai m-am descurcat si am trecut si capitolul trecut plus alte date pe listuta!
Cat mai e pana vin rezultatele de la amniocenteza?tinem pumnii pentru o fetita!
Ai facut bine ca ai schimbat moasa daca nu iti placea..cat despre epidurala,le las pe fete sa raspunda ca nu stiu ce sa-ti zic!io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Ama
Rezultatele le primesc prin 12 decembrie. S-ar putea sa fie si mai repede, cine stie. Eu am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca va fii baiat. Important sanatos sa fie si cuminte.... Chestia e ca inca nu avem nume de baiat si nici nu am gasit ceva sa neplaca.....

18

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Baiat??Pai parca iti doreai fetita,de ce v-ati obisnuit cu gandul ca e baiat?sau asa simti tu? ce bine ar fi sa-mi confirme si mie un baietel luni dr Iosup.. Nici eu nu stiu nici un nume de fetita,o sa ne puna pe ganduri daca o sa ne dea vestea asta..
io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Cumnata mea mi-a spus ca fii baiat, pe unele site-uri am facut teste care spuneau ca este baiat....ce mai...eu sper ca la test sa iasa inversul dar nu se stie....

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Pai testele de pe site-uri nu se potrivesc intotdeauna..iar cumnata ta de unde stie?Eu iti tin pumnii pentru o fetita,dar e bine sa fii pregatita pentru orice veste,asa cum incerc sa fiu eu pentru luni..io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Salutari fetelor,
N-am mai plecat la drum, sa conduc de nebuna, cum va povesteam, pentru ca azi mi-e prea rau. Peste 3 zile am 14 sapt. dar gretzurile astea tot ma chinuie. Cred ca am mancat aseara si azi un kil de castraveti murati, de m-au apucat si colicile...

N-am gasit cartea cu gimnasitca Pilates pentru gravide, dar la o librarie mi-a promis o doamna ca suna la editura All sa-mi faca rost de ea. Si am aflat ca la doi pasi de serviciul meu ar fi o super piscina care-i si pentru gravide. Grozav.

Multumesc Ama ca mi l-ai inscris pe strumf.

Va doresc week-end placut, fara gretzuri, somnolenta sau "baloneala".

Lyly 13+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

LYLY curaj!inca putin si trec si afurisitele astea de greturi!n-ai pentru ce,te si un weekend placut si tie!!io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Am fost azi la dr si placenta mea s-a ridicar , e fundica , nici anterioara , nici posterioara , adica asa cum trebuieMaggy, iti doresc sa ti se intample si tie.restul e bine , colul e lung.

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput