Mamici de mai-iunie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ei, Ama, daca asta iti doresti, probabil ca asta o sa ai. Dar nici un pufulet de fetita n-ar fi rau...
E drept, ca sunt mult mai fragile, au nevoie de mai multa protectie.
Si, in plus, de multe ori fetitele seamana cu tatii lor
Baieteii seamana cu mamicile. Nu obligatoriu, dar asa am observat...

Lyly 13+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Am fost la CMU de pe Unirii 57.DianaD 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LYLY uff..tatal asta al tau ne-ar putea salva din asteptarea asta enervanta ..despre noi nu ii sopteste nimeni nimic?
Stiu ca ne-ai povestit cum a ghicit de fiecare data la tine si fratii tai,iar acum si la tine.. Asa tata mai zic si eu!
Ee..vom vedea luni,eu sper la un baietel acum daca e fetita asta e,tot o s-o iubesc enorm pentru ca e copilul meu!dianad exact la CMU-Unirea ma duc si eu luni,la 16:30..m-am speriat azi ca m-au sunat de acolo si credeam ca ma mai amana,dar din fericire vroiau doar sa le confirm inca o data programarea
io18+(maine 19) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Fetelor,daca tot Oana B s-a ocupat sa inchida capitolul trecut si m-a pus pe mine la acesta,am adaugat si capitolul 15 pe listuta,iar tie LYLY ti-am pus caruciorul albastru..daca v-ati gandit si la un nume,sa-l zici sa-l trec!io18+(maine 19) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna dimineata!

Ama, multumesc pentru carucior. Sotul meu vrea sa-i spunem Alexandru.Eu vroiam Iulius, dar n-am nici o sansa. Deci, ramane Alexandru.

Fetelor, stiti unde gasesc "gimnastica Pilates pentru gravide"? Bine, la o librarie, dar stiti vreuna mai aprovizionata, unde gasesti tot ce-ti trece prin cap???

Lyly

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata mamici si burtici
Zilele acestea am somat dar de citit v-am citit zilnic.
Felicitari pt. mamicile care au aflat ce strumfi vor avea
Va doresc un sfarsit de saptamana placut

la purtator
noi

Mergi la inceput

Neata fetelor!!!LYLY am trecut Alexandru!!Despre carte nu stiu unde ai putea gasi,poate stiu fetele!Darria un weekend placut si tie!Si te asteptam sa scrii mai des!Eu am visat ca eram la ecograf si ca eu ii vedeam clar putza de baiat,iar dr imi spunea ca e fata .. deja s-a transformat in obsesie deja dorinta mea de a afla ce e bebele din burtica de am inceput sa ma visez si noaptea la ecograf io18+(maine 19) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ziua buna la toate si bine v-am regasit dupa o lunga per in care nu am mai scris nimicutza,dar m-am tot mutat pana am ajuns "acasa".Noi suntem bine deocamdata,nu am mai sangerat,dar pe 8dec ne ducem la control si daca nu s-a inchis colul,dr o sa-mi faca serclaj.Stau cu frica in san pana atunci si cu speranta ca totul o sa fie bine.Am o intrebare pt voi si sper sa ma lamuriti si pe mine.Exista vreo diferenta intre morfologia fetala si eco 3D?Adica la 3D nu se vede daca e sanatos?Un we placut in continuare si sper sa ne "vedem"cat mai des.pe burtici!

http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA sapt 15

Mergi la inceput

Fetelor,uitati un link cu filmulete din burtica,cum arata si cum se dezvolta bebe acolo in fiecare luna(l-am luat de la mamici de martie-aprilie):

http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
Irinel ti-am trecut si tie bebe Maria ca asa ziceai ca o sa o cheme
io18+(maine 19) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

puiudana bafta la control,sa fie inchis colul!!
Eco morfologica se poate face si la 3D si la 2D,diferenta e ca la 3D se vede mai spectaculos pentru noi,parintii Se vede daca e sanatos si la 2D si la 3D!Un weekend placut si tie si te asteptam sa scrii cat mai des!Iti tinem pumnii pe 8decembrie,sa ne spui ce ai facut!io18+(maine 19) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput