Mamici de mai-iunie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 3
raalucutza spune:
shoricutza sper sa ai dreptate si sa nu conteze!dar ce simt eu acum e doar dezamagire daca nu ar fii cum vreau eu!ma rog la dumnezeu sa nu se supere pe mine ca orice mi-a dat e bine venit!multumesc pt incurajari!
raluca
raalucutza spune:
AMA_KALY si IRINEL multumesc din suflet pt vorbele frumoase si incurajari dar sper sa fie baietel!nu ca nu mai vreau si o fetita a mea apoi dar sa fie intai baiatul!ca vreau 2 copii neaparat!dar primul vreau sa fie ce vreau eu si al doilea ce vrea el!lol!poate sunt nebuna dar asta gandesc!
raluca
raalucutza spune:
aaaaaaaaaaaaa si SHORICUTZA si eu am de cateva zile niste dureri ingrozitoare de cap!sotul meu mi-a indicat sa beau multa apa!si se pare ca functioneaza!hai incearca si tu si restulo care mai sufera de dureri de cap!
raluca
ama_kaly spune:
raalucutza exact asa vreau si eu..primul neaparat baiat..dar dupa cum au spus si fetele si daca e fetita tot o vom iubi si lasa ca o sa fim colege dupa aia iar la al doilea copil si vom avea atunci baietel daca acum se va dovedi ca asteptam fetite!!Ei iti doresc mult bafta sa fie cu putzica..si mie mi-e frica sa nu simt o oarecare dezamagire daca imi va spune luni ca e fata
Irinel merci!eu am scapat de durerea de cap..ma simt bine acum!sper ca si shoricutza!Petrecere frumoasa maine!!
si mie mi se apleaca dupa dulciuri si nu prea am mancat de cand sunt insarcinata..inainte mancam mai multe,acum o tin numai cu muraturi
io
18+(maine 19) cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
LYLY809 spune:
Ama, am postat si eu doua poze cu samburica. Prima a zis dr. T ca este f. clara, dar eu nu disting prea bine ce e pe acolo
. In a doua vad clar ca sta cu spatele la fotograf![]()
O sa caut si o poza de-a mea mai recenta, cred ca am una facuta cu trei luni inainte de odisee, ca sa stiti cu cine vorbiti.
Lyly
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lacryonel/album?.dir=/d6ff
ama_kaly spune:
LYLY ai o minune mica tu acolo si frumoasa!!sa-ti traiasca si sa creasca mare,voinicel si sanatos!!

Si bineinteles ca vrem si poza cu tine,sa ne cunoastem mai bine!
io
18+(maine 19) cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
dianad spune:
Ama, la Iosup e un singur monitor si tipul il indreapta si spre tine. Cel mai bine este sa-ti cumperi o caseta video normala si acasa vei putea revedea cele cel putin 20 de minute de inregistrare (dupa asta vor mai fi inca 5-10 in care se vor scrie concluziile si se vor da pozele) de cate ori vei dori!P.S. inregistrarea e OK!Tipul e profesionist: va masura tot, de la bebe, pana la placenta, col-dimensiune si daca e inchis, IR-uri, vei auzi bataile inimii lui bebe...Oare ce ai tu acolo in burtiK?DianaD 20+
ama_kaly spune:
LYLY da putza nu i-a prins-o in poza?
eu asta o sa cer luni..in primul rand poza cu "dovada"
io
18+(maine 19) cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
LYLY809 spune:
Ama, nu i-a prins putza
, dar cu trei ore inainte am fost la alt ecograf care mi-a zis acelasi lucru: ca e baietel. Si, primul care mi-a spus a fost tatal meu, care nu a gresit niciodata in premonitiile lui, asa cum v-am mai povestit. L-am intrebat ieri cum se manifesta premonitia. Mi-a spus ca parca ii sopteste cineva... Ciudat har mai are...
Oricum, tot el m-a calmat cand mi-a spus ca am un copil sanatos si ca va semana perfect cu mine, cand m-am nascut. Ei, asta nu avea cum sa i-o mai sopteasca cineva, a bagat-o de la el...![]()
Important e ca m-a linistit.
Lyly
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lacryonel/album?.dir=/d6ff
ama_kaly spune:
dianad ai fost la CMU sau la Diagnosis?De abia astept sa ajung si eu..parca nu mai trece timpul,vreau sa vina mai repede ziua de luni!!!Si eu sper sa nu mai am probleme cu inregistrarea cum am patit la medlife adica nu se inregistreze nimic pe caseta si sa raman si eu cu o amintire de data asta!
Uff..asta incerc si eu sa aflu si ma intreb mereu:oare ce am eu acolo in burtica?
Luni se va elucida misterul..imi doresc enorm un baietel!!E binevenita si o fetita,dar parca mai mult as vrea sa aud ca e baiat..
io
18+(maine 19) cu
Seby
Poze mami si bebeBebe