Mamici de mai-iunie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

inaioana multam pt site!Acum ma pun pe cautat un nume de fetita ca sa nu scrie Iosup pe fisa "fara nume" in caz ca e fata! Si o sa fac exact ca la numele de baiat:le trec pe o foaie pe cele care imi plac,apoi ii dau sotului meu sa aleaga din ele..asa a fost si cu numele Seby..dintre toate el l-a ales pe cel mai comun si romanesc..eu vroiam ceva mai special,dar imi place si Seby(deh,barbatii..) Pun pariu ca asa va face si acum,va alege cel mai comun nume de pe lista
Si cu partea "nici unul nu mi se pare destul de bun pt copilul meu" te inteleg perfect..eu numele de Seby l-am ales dinainte sa raman insarcinata,adica de mult visam un bebe baietel..au fost nopti intregi nedormite in care ma gandeam la tot felul de nume pana am ales cateva care sa imi placa!de aia imi doresc cu ardoare sa imi confirme la eco ca e cu putza io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Fetelor dragi eu am intrat doar sa va spun ca durerea de cap de ieri de dimineata nu mi-a trecut inca
Nu mai stiu ce sa fac .... si vomit tot timpul si mor de greatza ....
Of, imi este atat de raaaaaaaaaaau .....

14+

Mergi la inceput

shoricutza incearca sa te odihnesti..Greata stiu ca mie mereu imi trecea cu lamaie,dar nu cu o felie doua ci cu aproape o lamaie intreaga!si fructe acre!uff..nenorocitele de greturi!! Eu iti doresc sa te simti mai bine si sa scapi si de durerea de cap si de greturi! te io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Buna seara burticilor,

Irinel saru' mana de intrebare; luni pe 5 decembrie la ora 7.30 dis de dimineata trebuie sa fiu deja internata si probabil inainte de ora 8.00 o sa fiu gata in salon. O sa fie bine, chiar daca am emotii.

Shoricutza nu esti singura cu greturile astea. Nu stiu de ce dar parca si la mine s-au accentuat din ce in ce mai mult in saptamana asta. cu toate ca mi-a mai revenit pofta de mancare; dar nici eu nu inteleg; Parca nu mai merge cu nimic; lamaile parca sunt floare la ureche pentru greata, la fel si muraturile...dar eu ma automotivez....poate ajungem la finalul perioadei de greturi si acesta este apogeul.

Am vazut ca deja pe ici pe colo s-a aflat ce se afla in burtica si exista o predilectie pentru baietei. si mie mi-ar place sa fie un bebe cu 5 membre(vorba sotului meu), dar....de ce se doresc atat de mult baietei decat fetite?

Voi de ce va doriti mai intai si mai intai baietei?

Va pup
Mihaela
11+ 12 fix maine

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

mihaela.f bafta luni sa fie totul bine!!iti tinem pumnii!Cat despre greturi de acum vor incepe sa treaca..
Eu vreau baiat pentru ca asa m-am visat si inchipuit mere:mama de baietel,pentru ca baieteii sunt mai mamosi,pentru ca i-am pus numele dinainte sa raman insarcinata si eu sper din tot sufletul sa fie baietel.Daca luni ne spune ca e fetita,asta e..e binevenita,iar data viitoare vom incerca un baietel!
Nu stiu de ce sunt mai doriti baietii decat fetitele,eu ti-am spus din punctul meu de vedere!io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Dragelor va multumesc ptr sfaturi. Le-am cam incercat pe toate si tot degeaba. Tot ce sper este ca maine cand ma trezesc sa am capul usor si fara dureri. Greturile si varsaturile io zic ca sunt de la durerea de cap ...
Mihaela bafta multa luni!! sigur o sa fie ok totul. Noi iti tinem pumnii sa ne dai vesti bune.
Ama esti asa de dulce ... de abia astept sa te intorci luni de la Iosup sa ne dai vestea ce esti fericita ca e baietel ....

14+

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Am mai primit o steluta!!!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Burticute dragi, iaca mai intru si eu pe aici... Au venit mama si tata pe la noi, facem o izolatie mai buna in baie si dormitor, iar de luni incep curatenia de iarna ...

Irinel, deci te-ai stresat degeaba, Maria e bine acolo la tine in burtica. Danut cum se mai simte?

Ama, tinem pumnii sa fie ce-ti doresti tu la eco!

Ioana, la mine la Vladut nu s-a potrivit chestia cu burta, era destul de joasa, toti ziceau ca a inceput sa coboare si ca acus nasc... si am nascut la 41 de saptamani!

Mihaela, iti tin pumnii maine la operatie! Eu la prima sarcina mi-am dorit fetita, nu chiar asa mult cum imi doresc acum fetita... Dar oricum, si a fost baiat.

Fetelor eu ma simt super, fara greturi, fara dureri de cap, doar ca as dormi in continuu.
Pupici, si tin pumnii celor care merg la eco!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (15+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

shoricutza ia sa vezi cum iti trece pana maine..haide du-te si baga-te in patut!mercic pentru urari,si eu sper sa vin cu vestea cea mare!! si mamica si bebelul si speram sa treaca repede durerea de cap!Maine te astept voioasa aici pe forum si fara nici un fel de dureri!somnic usor!
Aaa...era sa uit,Felicitari pt steluta!DianaR bravo ca ai scapat si de greturi si de dureri de cap..eu am avut si greturi,iar durerile de cap m-au chinuit ceva timp!Multumim lu' Vladut ca te-a lasat sa ne mai scrii! si pupici samburelului din burtica!io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Seara buna!

Inaioana, daca ai un telefon cu camera poti sa faci pozele cu telefonul si apoi sa le trasferi pe calculator; eu asa am facut. Am scanner la servici, dar n-am vrut sa mai vada toata lumea ce am eu in burtica.

Shori, incep sa ma descurajez cu greturile astea... Cred ca nu scap de ele pana la Craciun. Azi mi-a fost groaznic de rau. In sapt. 12 mi-a fost mai bine; tot ce pot sa spun e ca nu au nici o logica, cum apar si dispar

Cert este ca survin cu precizie daca stau in aer inchis (vezi birou servici, sau in masina,cu geamul inchis).

Ama, sa fie cu putza. Gata, am decis inaintea lui Iosup.

Asteptam in continuare numai vesti bune.
Pupici

Lyly 13+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput