Mamici de mai-iunie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

SA inteleg ca acum nu mai ai nici o indoiala cand misca el? (Vezi am spus "el" si nu m-am referit la bb ci la Seby ). Burtica ce mai face? Se vede sau iti joaca feste? Sa stii ca eu nu-mi dau seama daca burta mea este diferita decat daca ma uit la poze si atunci cand imi mai zic prietenele, altfel eu nu am senzatia ca m-as fi schimbat in vreun fel.
Eu am terminat Litere...domenii diferite, e clar tu o sa ai baiat si eu fata.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

da e clar numai sa nu fie invers
Da,acum nu am nici o indoiala ca e bebele care misca la mine in burtica,o sa vezi ca nici tu nu o sa ai cand o sa miste ceva mai tare,o sa stii sigur ca EA a fost
Burtica a crescut nu mai e ca inainte sa fiu insarcinata,dar se cunoaste foarte putin..adica eu daca ma uit in oglinda din profil si ma uit dupa aia la poza cu burtica ta,tot tu o ai mai mare da lasa ca te ajungem noi! Evident,burtcile difera si ele pentru ca..tu ai fata si eu baiat
Unde mergi tu miercuri la eco?si la ce dr?io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Fetelor,slaba activitate azi..eu stau ca pe ghimpi dar deja e LUNI!!!!!!!!!!!!!!! Ca e trecut de 12noaptea!
Mai sunt 16ore pana ajung eu la eco! Sa speram ca vor trece repede si astea ...
Sa-mi tineti pumnii toate maine! io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

lilianis BINE AI VENIT LA NOI!!
Acum am vazut mesajul tau,imi cer scuze pentru intarziere,te trec imediat pe listuta,merci pentru date!
Daca stii si ce e bebelul tau sa-mi spui sa trec si caruciorul si un nume eventual daca v-ati hotarat!
In rest,o sarcina cat mai usoara si un bebel frumos si sanatos!Aici sunt o groaza de viitoare mamici super dragute care te vor ajuta si iti vor raspunde la intrebari,suntem ca o familie mare si trecem prin greutati impreuna!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

shoricutza n-ai mai intrat azi sa ne spui cum te mai simti..sper ca esti bine!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna mamici!
Ama_kaly si eu sunt la fel de emotionata ca si tine sa aflu ce e.(al tau)Tot citesc in fiecare zi ce scrii si acum abia astept sa aflu.Cand e 16:30 in Romania,aici este 22:30,pana vii tu...eu cred ca domr deja,asa ca trebuie sa astept pana marti ca sa aflu ce e.
carmina sa stii ca si eu toata viata am vrut baiat si acum,nu stiu de ce ma atrag mai mult fetele.Dar,totusi,parca mai bine sa fie baiat primul si sotu` zice ca facem copii pana iese baiat,de parca l-ar cara el in burta 9 luni.Sa vedem cum e dupa primul...As face eu si 7,bani sa am sa-i cresc pe toti asa cum trebuie,tare frumos trebuie sa fie Craciunul cu multi copii(ai tai) in jurul bradului.

Uitati ca am reusit sa maresc pozele(cu ajutorul lui July) si am venit sa ma laud.Poze cu burta inca nu am pus ca nu a crescut deloc.Peste vreo luna sper sa se vada.

Pupici!

9+
familia mea

mamica incepatoare si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare fetelor!!!
In sfarsit am ajuns acasa dupa aproape o luna de absenta. Am citit cu placere mesajele voastre de pana acum si ma bucur sa vad ca suntem mai multe si ca n-au mai fost probleme majore.
bb al meu a rezistat bine la tot ce l-am supus....nu ne-a dat nici o durere de cap, din contra cred ca s-a simtit foarte bine si eu pe langa el. La intoarcere am avut ceva greturi in avion dar cred ca se datorau oboselii, ca am zburat noaptea si pana sa ajungem la aeroport am petrecut ziua innotand, ca era ultima zi la singapore. pe bb l-am dus la un control acolo acum vreo 2 saptamani si mi s-a spus ca totul e ok, dar de atunci nu mai stim nimic de el, atunci ne-a emotionat foarte tare mai ales pe tati ca ne-a aratat tot ce invatase el pana atunci ( a sarit intr-un picior, ne-a facut cu mana, s-a rotit pe toate partile). doctorul singaporez a fost un dragut cu noi...ca ne-a lasat cam juma de ora sa ne uitam la el...in timp ce i-a facut toate masuratorile si ne-a impresionat ca doctorul a vorbit in numele lui bb ( "now say hello to mami and dady. ok mam i'm jumping now..can you see me?, i'm waving, i'm moving my body" etc.....)
saptmana asta trebuie sa mergem la control aici la doctorul nostru pentru triplu test si echo ca de obicei.
va urez o saptamana buna si sa auzim numia de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

BUN VENIT celor doua noui mamici!sa fie sanatoase si frumoase!cum lipsesc un pic de le net cum se umple pagina!bafta celor care astazi afla ce si cum!sa fie asa cum va doriti!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

te invidiez AMA ca azi mergi sa-l vezi pe bebe tau si sa ii afli si sexul!GLUMESC!iti doresc sa fie ce vrei tu!si mie la fel sa mi se arate pe 19 decembrie!bafta multa!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza fetele!

Bun venit noilor mamici. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Nu am mai scris nik deoarece am fost in weekend prelungit, de joi pana duminica. Au fost 4 zile in care m-am jucat cu piticul meu de am facut febra la picioare.

Samburica sper ca e bine. Am fost miercuri la doctor insa doar pentru a vedea rezultatele de la analizele de sange si urina, care de altfel au iesit bine. Continuam tratamentul si nu ne ramane decat sa asteptam pana pe 12 dec cand mergem la eco. Va fi ecografia decisiva, adica vom vedea daca am trecut sau nu perioada critica. Am niste emotii cumplite dar sper din suflet ca Dumnezeu e alaturi de noi si ca samburica e bine.

Va pup si aveti grija de burtici.

Flory 11+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060627/dt/7/k/14ec/preg.png

Mergi la inceput