Mamici de mai-iunie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am revenit sa va spun 3 chestii..... daca e baiat il va chema RAUL.....daca e fetita ANDRADA......iar eu pana acum 15s si 4z am luat vreo 4 kg!care nu se vad ca eu aveam 47kg la 1.70m la inceputul sarcinii si acum sunt bine!sotul meu e innebunit dupa mine!zice ca eram prea slaba si acum sunt numai bine!saracu!ce sa zice si el!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Neata fetelor!

Si eu sant matinala pt ca am treburi. BINE ATI VENIT MAMICI NOI!

Virgi
Bine ai venit "acasa"! Ma bucur ca totul e in ordine.

Inaiaona
Mersi pt explicatie. Inteleg ca tu ai nascut cu cezariana. Banuiesc ca atunci automat se face epidurala. Inca nu sant lamurita..nu stiu ce voi face. Mi-e groaza sa ajung in situatia in care bb sa fie scos cu forcepsul. Am auzit ca se pot intampla diferite accidente cu bb-ul.

Am gasit pe un site un video care arata decurgerea nasterii pas cu pas. Daca va intereseaza:

http://www.babycenter.com/plus/video_info.jhtml?CLE_REDIRECT=%2Fvideo%2Fclip.jhtml%3Ftopic%3D1287329%26scid%3Dmbtw_preg19%3A20051128%3A0%3A0%3A0&_requestid=244826

18+

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

BUNA DIMINEATA.
Am lipsit pt ca am venit in bucuresti conducand eu bineinteles dat fiind ca sotul a ramas fara permis .Pe 9 trebuie sa merg la dr.T si pe 10 la Iosup.Deci, de unde stateam numai in pat ,am fost sambata la doctorul meu care a zis ca e ok placenta si chiar pot sa conduc .Asa ca am mers cu masina vreo 3 ore drumul plus rechineala prin bucuresti.

Maggy , nu am fost inca la dr T ci la medicul meu Soloviev , care imi urmareste sarcina.Oricum cand m-am hotarat si eu sa vin la dr.T au inceput sa apara vesti rele despre el "la pomul laudat..."am sa-ti spun ce parere mi-a facut .Oricum Iosup sper sa nu ma dezamageasca , macar el.

AMA_KALY, asteptam vesti azi !!!!!!!!!!!!

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Amonar, epidurala nu se face implicit la cezariana. Epiduarala este un analgezic nu un anestezic. Doamne fereste sa te taie doar cu un analgezic
Epidurala (e vorba de un caterer - adica tubuletz extrem de subtire) se monteaza o data cu momentul anesteziei (ca tot te inteapa in coloana) ca sa te ajute dupa nastere, sa nu ai durerile operatiei.
La majoritatea persoanelor administrarea in acest mod al analgezicelor este superioara ca eficacitate si rapiditate a efectului , altor adimnistrari (perfuzie, injectie..altceva). La mine nu a fost , dar dupa cum spuneam, e rar de tot.
Cat depre epidurala in nasterea vaginala...este oarecum controversata dar eu am vazut mai multe pro-uri... Trebuie sa te gandesti , sa vorbesti si cu dr tau despre asta.
Vezi ca e un subiect si la "nasterea pe glob" care include si epidurala.
Pupici!

Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Alia,
Despre ce 'vesti rele' legate de Tutunaru vorbesti? Iti dai seama ca ma intereseaza...Oricum, ma bucur enorm ca esti bine , dar nu uita sa imi spui ce/de unde stii. caci m-ai facut curioasa!

Ama, Cred ca tot forumul asteapta cu sufletul la gura eco a ta!!! sa fie sanatos...

Carmina, tot eco cu scop de vizionare ce are bb intre picioare?

Magg 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

MAGGY, pai am citit pe aici pe undeva , ca a rupt clavicula la un bebe , asta nu cred ca-i este imputabila , ca mergi la cabinet si ca in 3 minute iti deschide usa ca sa iesi si nu poti sa-l intrebi mai nimic , asta am citit la mamici de iulie -august .
AMA, sa iti iei caseta pt filmuletul cu bebe , banuiesc ca e 3D , nu?la toate burticile
17fix

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Alia,
Bine ca nu e ceva mai grav...Lasa ca mai ai putin si o sa iti faci propria parere despre el!
Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

lasi o zi buna in continuare.Multumesc pt incurajarile voastre si sper ca pe 8 sa fie totul bine.Amamult noroc azi la eco si sa fie ce iti doresti.Amonareu lucrez ca as med in spital si m-am interesat de anestezia peridurala pt ca ma intereseaza si pe mine si toti medicii mi-au spus sa nu-mi fac probleme,ca sunt f rare cazurile in care nu prinde.Multe doctorite de la mine de pe sectie au nascut cu peridurala si nu au avut nici o problema si ca la al 2-lea bb tot cu peridurala vor naste,deci nu trebuie sa-ti faci griji.

http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Magghy, in primul subiect de la Femina Intim ( E un subiect numai despre medici de obstetrica-ginecologie) Andira a scris ca dr. T i-a rupt clavicula copilului ei, si ca a mai facut asta si cu alti bebelusi, ca nici n-a mai cusut-o dupa ce a nascut, ci a plasat-o unei asistente, etc.
Nu stiu ce sa spun... Eu ma duc miercuri la dansul, la echo.
E posibil sa se mai intample si accidente, Doamne fereste sa fie cu bebelusii nostri!!!

Lyly 13+ (maine 14 fix, si poate scap de gretzuri, ca-mi vine sa mor!!!)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

A!Cat despre dr T,il cunosc pt ca lucram in acelasi spital si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lui.Nu am auzit nimic rau despre el,e un medic extraordinar,un dr cu care se poate discuta si e chiar placut prin felul lui de a fi,e foarte glumet si stie sa te faca sa te simti bine cand te duci la dr si esti cu frica in san din diverse motive.Mergeti la "Aspirante optimiste" si intrebati-o pe Dana Pdespre dr T si o sa vedeti parerea ei.Sper sa va linistiti in privinta lui pt stiu ce vorbesc.Si pe mine m-a ajutat de cate ori am avut o problema si m-a linistit de fiecare data.

http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA15+

Mergi la inceput