Mamici de mai-iunie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

tatatushi BINE ATI VENIT LA NOI!! Normal ca va primim!Sarcina usoara si pupici pentru bebe gabi!Aici sunt o groaza de viitoare mamici dragute care va vor raspunde la intrebari si va vor ajuta!
Da-mi te rog UM-ul(data ultimei menstruatii) sa va trec pe listuta!Si la semnatura trece numarul saptamanilor in care esti gravida ca sa stim si noi!Te si astept datele tale!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

tatatushi v-am trecut pe listuta.Astept sa-mi spui si UM si,daca vrei,DN(data ta de nastere)!Cat despre intrebbarea ta,e bine ca ai luat 2,5kg pana in saptamana 14 stai linistita!Adriana si Mami2002 mai dati-mi date!Adriana UM-ul tau,si daca vrei DN,iar Mami2002 tu nu ne-ai dat nici o data despre tine!!!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ce mai faci Ama? Rezisti, rezisti? Hai ca nu mai e mult pana maine iar pana la 16.30 trebuie doar sa stai aici pe forum si ai sa vezi ce repede trece timpul. Chyntia chiar nu e un nume frumos, oricat de strain ar fi. Mie personal imi plac doar numele romanesti si poate cateva de "import" dar si alea sunt nume biblice , deci nume intrenationale. Daca va fi baiat al meu se va numi Mihnea iar daca va fi fata tasu' vrea Irina iar eu Ana-Paula si cam atat.

P.S- faci vreun fel de sport pt. gravide si daca da ce material folosesti? Multumesc!

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Le salut si pe celelalte mamici de pe forum care vad ca in weekend cam someaza dar asta e bine, inseamna ca au cu ce-si ocupa timpul si in felul asta mai trec 2 zile pana la marea finala. Astept sa afle Ama rezultatul de la si dupa aceea voi incepe sa va stresez eu pana miercuri 16.15.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

carmina nu stiu cat am sa mai rezist Mai greu o sa fie acum ca vine seara iar noaptea nu am somn deloc iar o sa bantui pe aici pana tarziu Si mie imi place Cynthia,iar ca sa il conving pe sot i-am alaturat si Maria sa fie si un nume romanesc,si ar iesi Cynthia Maria cu care,incredibil a fost de acord(trebuie sa stim sa-i pacalim sa faca ca noi ) Insa tot sper ca va fi baiat
Spre rusinea mea ,nu fac nici un sport pentru gravide,abia ce ma mai misc in casa pana la bucatarie si inapoi
Vad ca si tu ai miercuri tot de la patru si ceva programare,nu-i nimic,te asteptam sa ne stresezi Stiu cum e si voi fi aici pe forum sa treaca timpul mai usor si pentru tine!!Si evident iti voi tine pumnii dupa patru pentru o fetita!
io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Multumesc! La ce ora te trezesti daca stai pana asa tarziu? Eu intreb ca noaptea nu pot dormi insa ziua imi este greu sa ma trezesc...cateodata mai ating si ora 2. Iti dai seama ce pierdere, mai ales ca acum ziua e scurta si pana imi iau "micul dejun" pana ma spal se face noapte, adica se innopteaza si o iau de la capat.

poze carmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianis spune:

Salutare mamaicilor actuale dar si viitoare...
DN 21.01.1981 UM 01.08.2005 DPN 08.05.2006

VA PUP PE TOATE SI NASTERE USOARA........

Mergi la inceput

La 12 de obicei doar daca trebuie sa ajung la facultate ma trezesc ceva mai devreme,in rest dorm o groaza si eu!Dar maine nu-mi va parea rau daca ma voi trezi tarziu ca voi fi mai aproape de ora 16:00 insa presimt ca la 9 voi fi in picioare io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

SA fii convinsa ca asa va fi! E ca in copilarie cand a doua zi plecai undeva, in excursie sau trebuia sa primesti un cadou...cunosc senzatia foarte bine.
Unde esti studenta si la ce? In ce an? Te intreb doar ca sa ne cunoastem mai bine insa nu-i obligatoriu sa-mi raspunzi...
Tu l-ai simtit pe bebe? daca da te rog sa-mi dai detalii ca eu nu prea stiu ce se intampla in burta mea dar nici nu vreau sa ma amagesc ca ceea ce simt sunt miscarile lui.

poze carmina

Mergi la inceput

La ASE..da l-am simtit si in ultimul timp il simt zilnic..la inceput simti niste "falfaieli" sau ca se zbate ceva acolo..ca o zbatere de ochi numai ca e in burtica La mine acum unde loveste se vede daca te uiti ca se ridica burta in locul ala e asa de frumos
Eu am simtit primele "falfaieli" ale lu' bebe de prin saptamana 15,iar primul piciorus ceva mai tare incat sa-mi dau seama ca e intr-adevar bebe si nu altceva prin sapt 17-18..asa ca nu mai ai mult!Insa la mine misca(de fapt simt eu) numai atunci cand stau lungita in pat sau pe scaun la calculator dar pe spate.Fii cu ochii pe bebe ca daca esti atenta o sa simti si tu
io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput