Mamici de mai-iunie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Hai ca eu ma bag la somn..ca bebe imi da suturi sa ne culcam ca e tarziu Te pupic si multa bafta la eco,sa ai fetita pe care ti-o doresti atat de mult pentru ca apoi sa sarbatorim amandoua! Somnic usor la amandoua! si mamica si fetita din burtica io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Somn usor si tie si lui Seby! O sa mai vorbim maine, inainte de eco, stai linistita.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor, am deschis aici mai devreme subiectul in legatura cu epidurala. Am tot citit pe Internet ce si cum si sincera sa fiu mi se face tot mai frica de epidurala. Daca vreti sa stiti in amanunt ce inseamna o epidurala cititi acest articol:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=44

Am intrebat pe un alt forum care sant parerile celora care au nascut cu epidurala si raspunsul a fost "DA". Ele ar alege si acum pt o epidurala. Fetele care ati nascut deja, care este experienta voastra?

Va pup

18+

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Neata fetelor!!!
Ma mai desparte o singura zi de marea confruntare cu Iosup! Si o sa vina si taticul nostru cu noi,ma gandeam eu ca nu va putea sta acolo si sa nu fie de fata cand ne spune sexul lu' bebe..asa ca ne-a sunat ca VINE! Inca putin..Amonar eu am citi aseara pe net de cezariana vs. nastere naturala..si m-a cam speriat,asa ca ma voi gandi mai incolo la momentul acesta!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna, gravidute!
Cam putina lume pe forum! Sper ca toate sunteti bine!
Alia, tu unde ai disparut?
Ama, sa dea Domnu sa fie cum vrei tu, adica baietel. Si eu tot baiat voiam, dar mi-ar fi placut si sa fac codite, sa pun fundite, sa o imbrac cu rochitele scurte sa se vada chilotelul, etc!
Pup toate fetele pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Amonar, eu am avut epidurala la cezariana si pur si simplu nu a avut nici un efect. Era pentru durerile de dupa, pentru ca am avut anestezie rahi. Pana nu mi-au pus algocalmin in perfuzie, nu mi-au trecut. Totusi, asemenea cazuri sunt rare si eu cred ca ar trebui sa ceri epidurala oricum. Ai toate sansele ca in cazul tau sa isi faca efectul Totusi e foarte important sa ti se facca la momentul potrivit ca sa aiba efectul scontat, in caz ca nasti vaginal. Adica sa poti impinge..sa nu prelungeasca inutil travaliul.
Deci... Traiasca epidurala!

Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

La mine paranoia e in floare..sunt foarte stresata acum ca nu am gasit nici un nume de fata care sa imi placa si nu vreau sa ii scrie pe fisa(in caz ca e fetita) "fara nume"
Singurul care sa zicem ca mi-a placut este Cynthia..dar sunt sigura ca sotului meu nu ii va placea(va spuneam ca e adeptul numelor simple,romanesti) Asa ca eu continui sa mai caut pe site-uri nume de fata..july merci..si eu sper sa fie baietel ca atunci totul ar fi atat de simplu.. Au iesit analizele??io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ama, vad ca si duminica esti aici...

eu intru pe net pentru ca orice as face, ma plictisesc ingrozitor. Azi am gatit, am facut curat, am citit, am ascultat muzica... degeaba.
Stai sa trec de faza cu somnolenta, ca gasesc eu ceva de facut sa nu ma mai plictisesc atat. In trim. trei probabil ca o sa ma sui pe pereti prin casa, cine stie!

Mai e putin pana maine, cand te duci la echo.
Am intrat azi pe alte subiecte de pe forumul asta si cineva spunea ca dr. T i-a rupt clavicula copilului ei, nici n-a cusut-o dupa ce a nascut, a lasat-o pe mana unei asistente, si ca ar mai fi facut asta si in alte cazuri. Deja mi s-a facut frica...
Magghy, tu citesti ce-am scris aici? Pe femina intim am gasit informatia asta...

Lyly

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

LYLY da sunt aici.si eu ma plictisesc ingrozitor si stau ca pe ace parca nu mai trece ziua asta o data in sfarsit maine ma duc la ecograf si o sa stiu si eu ce e bebe..dar nume de fata tot n-am gasit
Cat despre ce ai citit de dr Tutunaru,parerea mea ca nici un dr nu e perfect..se intampla sa si greseasca..dar nu iti faci sange rau sa te gandesti de acum ca daca ti se va intampla si tie.Trebuie sa gandesti optimist pentru bebele din burtica.Iar dr T e un doctor foarte bun si renumit,eu zic ca esti pe maini foarte bune si nu toata lumea e asa de norocoasa ca tine!Hai nu te mai gandi la lucruri din astea, te io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatatushi spune:

scumpelor, ne primiti si pe noi?
noi, adica tati calin mami catalina si bebe gabi, nu stim inca daca e fetita sau baiat, dar numele e unisex.
noi avem aproape 14 saptamani si DPN e pe 10 iunie 2006.
asa...
prima intrebare pe care o am la voi, mamicilor, este cat v-ati ingrasat la inceput, pana ati fost ca mine acum? eu am pus 2kg si jumatate, e okay?
va pupam,
tati, mami si bebe

Mergi la inceput