Mamici de mai-iunie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

"ca si apetitul pentru mancare (dar si cel pentru sex)." - in completarea acestei informatii pt. cele care nu vor vizita acest site, acest apetit va CERSTE...cand? ramane de vazut, eu de-abia astept.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina ti-am dat exemplu de site,nu am zis ca e corect cum sunt calculate lunile acolo,si mie mi se pare cam ciudata gruparea saptamanilor,eu ma iau dupa dr meu..ceea ce inseamna ca luni fac 4luni iar pe 5ianuarie 5luni(la 23sapt jumate )
Cat despre ce ai copiat tu,se zice ca apetitul pentru cele doua creste cand incepe bebe sa miste..si cam asa e ca eu in ultimul timp mananc incontinuu si totodata de abia astept sa se intoarca sotul meu io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

HA HA Ha Ama. PAi de cand este plecat sotul tau? sau de cat timp nu sunteti impreuna? Ca si al meu a fost plecat saptamana asta si credeam ca o sa rupem patul cu. Dar a venit in seara asta, ne-am pupat, ne-am strans in barte, m-am bucurat ca a ajuns acasa cu bine dar...el doarme si eu vb cu tine. Nu ca nu mi-ar face placere.
Ai sesizat ca toate gravidele sunt trala la la la cap ? pe orice forum te-ai duce toate au cate o frica, nelamurire, etc. Asa ca aceasta majoritate covarsitoare mie imi da senzatia de normalitate.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Carmina pai de vreo 2saptamani..si de abia astept sa se intoarca.Nici eu in primul trimestru nu aveam chef nici de mancare nici de de la greturi,nu ma simteam bine si nu ma mai atragea deloc ideea..dar vad ca acum imi revine
Si al meu sotz adoarme de cum pune capul pe perna,asa ca e normal la barbati asa ceva
Da am observat,toate avem cate o grija,cate o paranoia dar e normal,o sa fim mame si suntem ingrijorate pentru puiutii nostri..
Off..si nu mai vine luni o data,apoi miercuri la fel de repede sa ne laudam si noi cu baietelul,respectiv fetita noastra(eu baietel,tu fetita ca daca e invers ne dam cu capul de pereti amandoua )io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

...facem schimb...

poze carmina

Mergi la inceput

E lasa ca o sa avem fiecare ce-si doreste De schimbat in nici un caz ca nu o dau nici daca e fetita,doar ca vroiam un baietel..e lasa ca daca nu iese din prima din a doua tot iese si ne intalnim iar pe forum la alta odisee Si tot asa pana ne iese
Apropo de asta,daca nasc prin cezariana,pot sa fac mai multi copii?(mai mult de 2)Ca eu o sa tot fac pana se nimereste si un baietel daca iese din prima fac doar 2,daca nu pana se nimereste!io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Nu mai stiu cum este acum cu cezariana dar stiu ca pe timpuri nu puteai tine decat 2 sarcini, ca dupa aia uterul nu mai era elastic si nu mai putea sa tina sarcina pana la termen, dar acum cu toata tehnologia asta, cine mai stie?
Ce este amuzant este faptul ca pana acum o saptamana imi doaream baiat, fara drept de apel, dar am cunoscut (intalnit) cativa baietei si cateva fetite, fiecare cu parinti diferiti si am ramas dezamagita de cat de prostovani pot fi baietii, iar o fetita de 2 ani deja mi-a furat inima...daca ai vedea-o ti-ar veni s-o furi cateva zile, doar asa ca sa te simti bine. Pe cand baietii erau asa timizi, un pic salbatici, se ascundeau dupa mama daca le adresai vreun cuvant, nici nu stiau (puteau) sa vorbeasaca, doar unul la 4 ani putea lega frazele intre ele...ma rog! Cert este ca de sambata trecuta imi doresc o fetita din tot sufletul. De 7 ani vreau sa raman gravida (dar de-abia acum s-a putut din motive practice si nu medicale) si de 7 ani visam la un Mihnea micut si garsut prin casa, dar acum, sincer o fetita cred ca ar fi tot ce m-ar mai putea scoate din apatia si rutina asta a vietii. Asa ca s-ar putea sa nu vrei sa faci chiar atat de multi copii, chiar daca dupa 2 incercari vei face doar fete.

P.S- cati ani ai?

poze carmina

Mergi la inceput

20 de ani Am tot timpul din lume,sunt studenta! Asa am si eu un baietel al unei cunostinte pe care iti vine sa-l manaci si nu e deloc rusinos..si tot la fel iti vine sa-l furi si sa-l pupi tot timpul..Eee,vom trai si vom vedea..am intrebat informativ,oricum 2copii vreau sigur de preferinta fata si baiat,dar sa vina mai intai cavalerul..Mai e o zi si in sfarsit ajung la eco!io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Esti fenomenala!!!!...si foarte tanara, bravo. La ce ora te duci luni la eco? Daca va fi dimineata nu mai ai mult de asteptat...cred ca dupa hopul asta, adica dupa ce afli sexul bbelui cred ca o sa te mai linistesti, de fapt sunt sigura. Dar ce te faci daca Sebi va sta cu fundul la eco? Ai zis tu ca ai toata ziua la dispozitie dar daca si el are toata ziua la dispozitie sa-ti arate fundul?

poze carmina

Mergi la inceput

si eu sper sa ma linistesc Din pacate nu sunt programata de dimineata ci la 16:30 deci si luni voi sta ca pe ace pana se face patru.. Gasesc eu o metoda sa se intoarca bebe dar de aolo nu plec pana nu-mi zice decat daca se inchide clinica,dar de dimineata voi fi iar prezenta io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput