Copilasi martie-aprilie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Rayu, si eu, si eu - SUCCES la interviu! Sa ne scrii cum a fost.

Si sunt perfect de acord cu Daniela referitor la copii. Totul depinde de personalitatea copiilor.

A, Daniela, ce povesteai tu ca face Lara cu prietena ei - ai mei asa fac toata ziua. Iti dai seama ce ne distram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

Salutari!

Va multumesc pt urari. Va pupacesc pe toate
Am corectat ceva la albumul foto, care era "private" si va invit sa mai incercati acum
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/album?.dir=ecf1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Azi o fost prima zi din viata de 1 an si 9 luni a lui Lucian, petrecuta fara mama lui. Eu sunt, inca , in concediu de maternitate si nu m-am despartit de el pana acum. Am plecat de ieri la bunici sa aducem bietul ..porc si Lucian a ramas in grija unei verisoare care locuieste cu noi.
S-a purtat foarte bine; va mai spun ca, fata stundenta in an 4 e pe mintea lui , sunt prieteni la catarama; ma uit uneori la ei si nu stiu pe care urmeaza sa-l pun la coltz

Toata operatiunea a fost supravegheata... de la distanta, de un bunic simpatic pe care l-am rugat sa nu intervina in nici un caz.

Sa nu dati...

Va imaginati??? copilutzu s-a trezit, a stat pe olita, mancat, plimbat, schimbat, jucat, dormit de amiaza si somn de noapte fara mama. Singurele dileme aparute au fost: "ude mama?; ude tata?", rezolvate rapid cu un: " au plecat sa cumpere papa, lapte, jucarii"

Ho, ho, ho are mama fecior mare, intelegator! Ma pot baza pe el!!
Sa-mi amintiti ca am zis asta si atunci cand, intoarsa la servici, voi asterne in mesaje ... zeci de vaicareli cu problemele de adaptare la noul mod de viata al nostru si al copilului.

Pentru ca am adus prospaturi de porc, va invit sa serviti caldabos, carnatz si toba... virtuale!

Simona si Lucian, care-si zice "Luchi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Elena, am uitat ieri sa-ti urez succes la interviu. Iti doresc sa iasa cum vrei tu!
Si abia azi am vazut ca ti-a placut poza cu porumbeii . Sunt adorabili ; efectiv copiii astia doi se iubesc si se simt bine cand sunt impreuna. Pe Elise si mamica ei o stim de aci de pe DC .

Clau, nu ma supar eu asa usor! (nu-s fitoasa ). Ai tu dreptate in ceea ce spui; dar vreau sa-ti mai spun doua precizari: la mine nu e gelozie din aia clasica ; cred ca se numeste mai mult posesivitate; adica nu ma tem ca ma inseala sotul, nu ma intere ca se uita dupa "bucati", nu ma deranjeaza daca isi ia o revista xxx etc; ci e mai mult ceva de genul "vreau si eu sa merg cu tine, ca de aia m-am maritat sa nu stau singura acasa" sau " eu de ce sa nu-ti cunosc colegii?" etc. A doua precizare: nu toti suntem la fel; cineva mai trebuie sa fie si gelos
Vazut pozele de la petrecere .
Sper sa ti se rezolve problemele cu jobul.

Laura, ce darnic mos! Inseamna ca ai o Daria tare cuminte, nu? Mi-ai dat o idee buna cu tricicleta. Cred ca-i cumpar si eu lui Stefan; pardon; cred ca dau comanda la mos

Simo, ti-am zis ca-i iubesc pe Mia si Lucas? Sunt minunati! Deabia astept sa creasca Simon; asa imi imaginez ca vor fi si ai mei cum sunt ai tai prichindei!

Daniela, ai dat un exemplu f elocvent; mare dreptate ai spus; fiecare copil e altfel! Am vrut sa o mai vad si eu pe Lara, dar nu am putut. Fa-ne si tu o invitatie la tine in albume!

Acum e tarziu. Dar maine o sa va pove ce zi nasoala am avut azi . Am plans de m-am stins!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Salutare,fetelor!Iar intru un pic sa va pupacesc,dupa ce-am rasfoit (superficial) si capitolul asta...
Am retinut ca Ela se plimba (vacanta frumoasa!),Clau se distreaza,Rayu se intervieveaza(succes,mon amour!) si Boubou e pisicoasa(Leano,si vv e la fel la gradinita sau cu musafirii care-i dau nas;nu mai scapa de ea!acasa in schimb intotdeauna si-a gasit de lucru singurica,fara s-o fortez eu in vreun fel.Laur are toane:cand sta singur,cand sta numai pe langa mine;dar nu in brate!!Bine,ei se mai "iau" unul cu altul,ca altfel nu stiu cum ar fi)
Machetuta si Luchi,bine-ati revenit!Imi amintesc de tine,dar fara prea multe detaliiBine,nici nu prea ma conversam eu prea mult cu voi pe vremea aia.O sa ma ocup si de datele voastre in listuta...
Laura,cum crezi c-am intrat io-n paradisu' pantofilor ca sa ies cu mana goala?!M-am lipit la doar doua perechi tura asta(hihi)
V-am promis poze,insa o singura data-am reusit s-ajungem pe Strip si-atunci am setat camera aiurea si n-a iesit nimic.Next time...
In rest,noi ne "bucuram" de-o raceala mica...a doua de cand suntem aici si m-am saturat de sters muci si turnat pe gat siropele;de fiecare data aceeasi poveste:raceste vevika,in doua zile pica si croko,ba chiar si tac'su se simte atins;numai eu scap de fiecare data.Constitutie solida,dom'le!Am facut si noi bradut de vreo saptamana,insa pe balcon pen' ca Laur e crima si pedeapsa la sectiunea tras-zmucit-doborat si n-ar fi rezistat mai mult de juma' de zi intreg.
Am tot citit pe-aici ce copilasi vorbareti aveti!Si croko are un vocabular frumusel,insa nu face propozitii inca.Nu ca mi-as face probleme,dupa veve care-a vorbit pe la 3 ani....
Simona,ce bine te mai inteleg cu Mia mofturici la mancare!De unde ma laudam pana acu' juma de an cu croko mancacios,acum am cazut in extrema cealalta;cand mananca 5 lingurite de ceva mi se pare ca nu'sh ce noroc s-a abatut asupra mea!E drept ca-i ies caninii acum (inca n-avem asa ceva!)insa dureaza de vreo 3-4 luni bune si m-am saturat efectiv s-arunc cate 2-3 feluri refuzate de dumnealui odata...
Eeeee,si-am incalecat pe-o sa.....ca m-asteapta chiuveta cu vase si cateva zeci de m patrati cu jucarii insirate...plus o veve care vrea sa manance biscuiti cu dressing de salata.
Pupam cu drag si dor cu toata lumea!We placut!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

veveeeeeeeeeeeeee
Vazut pozele cu cupii:ce a crescut croko!!si ce frumusei sint amindoi,cre'ca iti creste corazonu enorm,cind iti vezi creatiile!Sa va traiasca mai,veverici scumpi!
Vazut bradutu:frumooooooos,extraordinar ce efect fac funditele,si io am la fel
Vazut pantofii si facut criza de nervi:stii tu de ce!
machetutza,un frumos si Lucian,acum am vazut pozele!
Si sarimina tuturor pentru incurajari,marti e ziua decisiva,sa-mi tineti pumnii!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Machetutza, acum am vazut pozele si ti-am admirat pe Luchi-bucalatul. Sa va traiasca!
Imbietoare invitatia la caltabosi. Multumim, dar trebuie sa ne amagim ca au colesterol mult, ca asa face vulpea cand n-ajunge la struguri. :)

Mariana draga, n-am decat pozele vechi in albume si nu mai sunt publice. In sfarsit, zilele astea o sa ne ocupam de fotografiile mai noi si sper sa le pot posta cat de curand. Va anunt eu cand le pun.

Veve, am vazut bradutul si am vazut si ce soare aveti voi in balcon! :) Sanatate la veverici si pupici multi pentru ei.

Simona, imi imaginez cum sunt Mia si Lucas si cum fac unul cu altul. Cred ca la voi acasa e spectacol mereu.
Apropo, aseara am gazduit playgroup-ul la noi acasa si s-a intamplat la fel: Lara si Sophia s-au jucat impreuna, sau alergat prin casa, s-au certat pe jucarii, s-au luat in brate (...si au cazut una peste alta fiindca si-au pierdut echilibrul), si-au dat sa manance una alteia etc. In tot acest timp Dora, fetita de care ziceam ca nu participa la aceste 'copilarii', a stat numai in brate la mama ei si a repetat de zeci de ori "Dora doarme!...Dora vrea acasa!". Apoi a tras-o pe mama ei de mana sa mearga in alta camera unde sa fie numai ele. Si au stat acolo, pe canapea, pentru un timp. Lara, care e curiozitatea intruchipata, s-a dus sa vada ce face Dora si a incercat de cateva ori s-o ia la joaca. Striga la ea "Dora, go-go!", ii arunca mingea, i-a adus cateva carticele si i le-a asezat in fata... Deci, un comportament total diferit...

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Fetele mele dragi, am revenit cu forte proaspete (pe care Cristina le-a si depistat si acum actioneaza temeinic pentru epuizarea lor), va pupam si va imbratisam! Luni, cat va fi la gradinita, sper sa va scriu mai mult si sa va arat si ceva poze.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ela, bine-ai revenit! (A si trecut o saptamana?? Nici n-am bagat de seama!) Asteptam povesti si poze despre Viena. Eu n-am mai fost din '99 pe-acolo dar cred ca vom ajunge iar in primavara ce vine...

Pfiii, la noi iar ninge!! Vreau sa vina vara!:)

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ELA, bine ati revenit!
Ati trecut prin Arad?? Si n-ai dat nici un semn??

Nedda, la noi azi e soare si frumos!

EU am reusit sa trag o raceala de zile mari

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

Buna fetelor!

Vad ca se inmultesc "racitzii"; de ieri am ingrosat si eu randurile... Am incercat fara succes sa-l protejez pe Luchi, dar el tragea mereu de masca si spunea: "ioc mama, ioc", sa o pun la loc.
Si asa am facut. Acum stranuta de mama focului

De ceva vreme am... niste pitici, care nu-mi dau pace. Mi se pare ca Lucian doarme cam mult la amiaza - cam 3 ore jumate, uneori mai rar 4. Dar asa doarme el de cand am trecut la un singur somn in timpul zilei, adica de pe la 1 an. Si nu stiu de ce, acum dintr-o data, mi se pare cam mult?!? Voi ce ziceti??

Am cautat sa citesc ceva despre somn pe DC, dar nu am gasit nimic...

Ma opresc aici; s-a sculat piscotzel si ma striga.

Pupici

Simona si Lucian, care-si zice "Luchi"

Mergi la inceput