Mamici de iulie- august 2006 (4 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Buna burticutelor,
Huacintu cat timp iei Utrogestan? Mie parca imi da niste senzatii ciudate,ameteala si parca sunt mai ineceata asa in miscari. S-o fi acumulat medicamentul asta in corp?
Parca m-am duce si eu saptamana asta la ecograf dupa ce m-am speriat de ce am vazut la Cornelia-Laura sau sa fac un BHCG , zau ca nu stiu ce sa fac! Si eu sunt cam fricoasa!!!
Lamureste-ma te rog urgent!

Emilia
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina bauer spune:

huacin....multumesc pentru raspuns....eu mananc doua trei portocale pe zi dar oricum este ceva ...ca eu nu mancam deloc...

Doctorul meu este Mihai Dumitrascu de la Municipal....mai este cineva la el ?

Eu pe 7 merg la echo si pe 8 la consultatie la cab. lui particular....dar stau si ma intreb daca nu cumva dupa echo trebuie sa merg la spital sa ma ia in evidenta...cu carnetel etc....sau se poate si la cab lui .....voi ce stiti ?

Si analizele acelea multe cand trebuie facute...acum sau mai incolo ...

6+ (zice doctorul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzica spune:

Buna burticilor!!!!
Sunt foarte suparata pentru ca eu nu am net acasa si de vineri nu am mai vorbit cu voi iar astazi cand am vazut ca v-ati conversat deja pe 6 pagini m-am ofticat!
Asta e .... o sa va scriu doar cand sunt la serviciu!
Multumesc pentru raspuns VALENTINA.(Eu nu stiu cum sa fac scrisul rosu!!)
Ideea este ca m-am mai linistit in privinta problemelor care ar putea sa apara si o sa am grija sa nu ne supere nimic , ca stoluri am si eu slava domnului dar refuz sa mai ma gandesc!!
IRINUCA mare dreptate ai cu crescutul burtii! Si eu merg deschisa deja la pantaloni si cred ca o sa ma duc sa-mi caut deja ceva mai larg pentru ca am inteles ca nu e bine sa stam in lucruri stramte.In rest continui cu poftele, cu rontaitul a ceva din 3 in 3 minute, fructe la greu si compoturi de mandarine, de ananas de detoate!!!!De-abia pe 20.12(a 3-a) ma duc la urmatoarea echo.
Va pupici pe toate si aveti grija de voi [b]"FARA NERVI SI PASARICI [b]PE CREIER"[/b] mai vorbim!

Florentina+ BB 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

irinuca, chiar as vrea sa fac o ecografie pana vineri dar nu prea stiu unde. La CMU/Sanador etc nu cred ca pot obtine o programare pana atunci si apoi la Iosup costa foarte mult. Macar sa mai fi auzit si alta parere. Daca poti da-mi nr doctoritei tale. La ea ce fel de eco se poate face?

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna fetelor,mamicilor
Nu stiu daca ati vazut mesajul meu de dim,mie imi apare in dreptul lui "ne-moderate",nu stiu ce inseamna,mai ales ca sunt noua pe forum.
Vroiam sa va spun ca pt mine e prima sarcina si am mari emotii.
Stiu ca unele dintre voi sunteti la a doua sarcina si vreau sa va rog daca o sa am anumite intrebari sa ma ajutati si pe mine pentru ca nu stiu mai nimic.
Va multumesc si va pup pe toate si sa aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cornelia, eu la sarcina trecuta mi-am facut ecografie de urgenta (in aceeasi zi) la Medicover. Nu este asa scump ca la Centrul Medical Unirea (cred ca acum ar tb sa fie in jur de 500.000), insa nu au nici un aparat superperformant.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Oameni buni, lamuriti-ma si pe mine, c-o iau razna in curand!! Ultimul ciclu - 27 oct. 2005, test de sarcina (28.nov.2005) - pozitiv, toata simptomatologia de sarcina existenta - greturi, stare generala proasta, burta in crestere, oboseala, etc. DAR, BetaHCG, facut azi dimineata, este 0!!! Cum este oare posibil asa ceva??? Mai am un pic si ma urc pe pereti!!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Olguttza, nu stiu ce sa zic, tu cand ai ovulatia, cat de lung e CM-ul tau? Ai facut pregnil? Ca ma gandesc sa nu fi iesit fals pozitiv de la pregnil, si sa nu ai o dereglare de la stres sau oboseala. Tu iei utrogestan sau alt tratament de sustinere? Ca si progesteronul intarzie venirea CM. Sau e posibil sa fi fost sarcina si sa se fi oprit in evolutie? Imi pare rau, dar la altceva chiar nu pot sa ma gandesc. Poate alte fete stiu mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Salutare dragi mamici,va rog sa ma primiti si pe mine printre voi mai ales ca am o gramada de intrebari legate de sarcina.
La mine ultimul ciclu pe 12 oct si DPN 18-20 iulie 2006.Pana aici totul Ok dar ca trebuia sa fie si el doctora de familie in urma analizelor de sange mi-a dat sa iau fier,MagneB6 si CA.Si mor ca nu stiu daca-i bine sa le iau.Adevarul e ca stau nasol cu ele ....Am tot citit pe forum despre Materna...Voi cum sati la capitolul asta cu vitaminele luati au ba?
Va pup si poate chiar imi raspundeti ca deja mi s-au slabit ochii de la atata Internet pe tema asta.
Monica
Si mai am o dilema cate saptamani am 6 sau 7 ca sunt in ceata cu tot cu calculul doctorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Olgutza nu poti sa repeti analiza?
Legat de b-hcg stie cineva care sunt valorile normale pe saptamani aproximativ intre ce valori se modifica?
azi mi-am luat bhcg-ul de martea trecuta-81,7!
Alexia ai fost la eco? cAt ai b-hcg-ul?
Emilia !Nu am facut inca eco...tre sa ma programez poate pe saptamana viitoare sa-i vedem si inimioara
Pupici
5+

diana

Mergi la inceput