Mamici de iulie- august 2006 (4 )
Raspunsuri - Pagina 10
Alexia27 spune:
Fetele cu burtici mai mari ca mine, am si eu o intrebare la voi: la cate saptamani se vede inima lui bebe la eco, la 6 sau la 7?
Arghirmonicaesti in 7 saptamani si 6 zile] 
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Alexia27
Olguttza, nu stiu ce sa zic, tu cand ai ovulatia, cat de lung e CM-ul tau? Ai facut pregnil? Ca ma gandesc sa nu fi iesit fals pozitiv de la pregnil, si sa nu ai o dereglare de la stres sau oboseala. Tu iei utrogestan sau alt tratament de sustinere? Ca si progesteronul intarzie venirea CM. Sau e posibil sa fi fost sarcina si sa se fi oprit in evolutie? Imi pare rau, dar la altceva chiar nu pot sa ma gandesc. Poate alte fete stiu mai multe
Alexia, draga, n-am facut nici un fel de tratament! cu absolut nimic! Am intrerupt anticonceptionalele de 5 luni si-am facut, imediat dupa, o dereglare, de-mi intarziase ciclul aproape doua saptamani. De-atunci insa, ceas la 28 de zile. Despre ovulatie, nu'sh ce sa-ti zic, n-am urmarit-o niciodata, pentru ca niciodata n-am vrut sa fie ceva "planificat". In seara asta imi mai fac un test de sarcina, imi astept barbatu acu cu el. Nu stiu ce sa mai zic...sa se fi oprit din evolutie dupa nici 4 saptamani?!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Alexia27 spune:
iube, rezultatul il iau azi la 19,30.
Valorile cred ca depind de laboratorul care lucreaza analiza. la Medsana, unde il fac eu sunt:
saptamana 3-4: 9-130
saptamana 4-5: 75-2600
saptamana 5-6: 850-20800
saptamana 6-7: 4000-100200
deci, la tine 81,7 in saptamana 4 e OK. Pe buletinul tau de rezultate nu ai si valorile normale?
olguttza spune:
quote:
Originally posted by iube2001
Olgutza nu poti sa repeti analiza?
Legat de b-hcg stie cineva care sunt valorile normale pe saptamani aproximativ intre ce valori se modifica?
azi mi-am luat bhcg-ul de martea trecuta-81,7!
As repeta-o daca ar fi gratis
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
iube2001 spune:
Ba da : zice ca peste 50 pozitiv
fara sa precizeze ca ar corespunde valoarea la un anumit nr de sapt.Merci pt raspuns si bafta!
diana
Ioana81 spune:
Buna seara fetelor! Ma voi alatura si eu in clubul voastru si asta pentru ca , dupa socotelile mele o sa nasc intre1-6 august. Azi am facut si prima ecografie din viata mea-se vede un mic punct si mi-au dat lacrimile cand l-am vazut pentru stiu ca punctul ala va fi bebeul meu. Sunt tare fericita. Pe 16 decembrie mi-am luat concediu ca sa ma duc la doctorita mea la Sanador. Ea mai lucreaza si la Medsana si se numeste DINCA GABRIELA. Mai este cineva pe la ea? Eu o recomand cu mare caldura pentru ca este deosebita ca medic ginecolog-am avut o interventie chirurgicala cu ea - nu avort- si s-a comportat foarte bine. Sper sa poata sa ma asiste la nastere.
Va pup si va mai scriu momentan incerc sa ma familiarizez cu subiectele de pe aici!
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
andre_ea spune:
Ma mai uit si eu pe aici pe la gravidute din cand in cand, si ce vad: o mamica de iulie-august 2005 e din nou graviduta!
Diu, sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si multe bucurii! O sa fie bine, o sa creasca copiii impreuna.
Sa mai vii si pe la noi sa ne povestesti de Rebeca. 
Andreea, mamica lui
Tudor - 10.08.2005
POZE
diu spune:
Andre ea multumesc de urari! Drept e c-ar trebui sa mai dau si pe la voi si o s-o fac. Dar ma simt bine cu gravidutzele aici.!
Madacristina daca ai intrebari, pune-le linistita si noi dac-om sti ti-om raspunde cu drag.
Va pup.
diu
Alexia27 spune:
Fetelor, marturisesc ca plutesc!!!
Am rezultatul la HCG: ziua 21 DPO, am 1901,12!!! Am calculat pe BabyMed.com si mi-a crescut cu 77% pe zi, in total cu 5331% ! Parca m-am mai linistit acum si cu extrauterina si cu alte "pasarici".