Mamici de iulie- august 2006 (4 )
Raspunsuri - Pagina 8
anda005 spune:
Cornelia Lauram-am intristat foarte tare cand am citit mesajul tau . Eu insa sunt convinsa ca sarcina ta este in regula . Din pacate unii medici se grabesc sa faca niste afirmatii inainte de a fi siguri. Eu cred ca n-ar fi rau sa afli si o alta parere , a altui medic sau chiar a mai multor dr. Gandeste pozitiv si nu-ti pierde speranta . Noi toate suntem alaturi de tine , iti tinem pumnii si asteptam numai vesti bune .
Alexia27 spune:
cornelia-laura, din pacate nu pot sa-ti ofer o parere avizata. Eu sunt "doctor" la preconceptie. Dar, din cate am mai citit se suspecteaza sarcina oprina in evolutie in momentul cand inceteaza simptomele. La tine vad ca au aparut. In locul tau eu as face o analiza de sange sa vad daca hormonul a crescut sau a scazut. Asa te si linistesti. Iti tin pumnii stransi de tot 
Eu, dupa cum am spus mi-am refacut HCG si am facut azi si TSH. Vedem diseara rezultatul. In continuare, fara greturi, iar sanii ma dor cand si cand, si mijlocul permanent.
Madyn abia stept sa ne spui maine ce ai vazut la eco.
BAFTA!!
Alexandra
5 fix
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by misy
haucin esti o draguta!Mersi mult insa eu nu ma simt babuta!Cred ca este important cum ne simtim si nu ce scrie in buletin!Dar daca este vorba de o nastere...am citit tot felul de lucruri pe net:scadea fertilitati odata cu cresterea varstei,riscul sindromului D,probabilitatea cezarianei mai mare dupa 30 de ani...La astfel de lucruri ma refeream!Din pacare nu pot sa scap de aceste ganduri dar faptul ca medicina a avansat si se pot depista foarte multe nepleri la timp ma mai linisteste!DAR NU DE TOT!
Misy! sunt o proaspata mamica, am o dulceata de fata de numai 3 saptamani si am aproape... 32 de ani. Si, da, e primul copil. Stai linistita, nu e chiar asa. Eu nu am avut nici un fel de probleme in timpul sarcinii si am nascut natural, cu peridurala. Ce sa mai zic, ca dr mea, Laura Dracea a facut primul bb cam pe la 35 de ani si acum il asteapta pe al doilea?
Poti face analizele de baza (triplu test, cele de depistarea citomegalovirusului etc.) si dc rezultatul e bun, nu trebuie sa-ti faci griji!
Sarcina usoara tuturor
de iulie-august 2006!!
Mai ales tie huacin!!! Multumesc ptr sfaturile tale.
Felicia mamica Ilincai Teodora
pumpkin spune:
Buna ziua tuturor gravidutzelor.
Va doresc o saptamana usoara, fara greturi si numai cu vesti bune.
Cornelia, iti tinem pumnii sa fie totul bine.
Ce-ati zice sa ne facem un album al nostru? Albumul gravidutzelor de iulie-august 2005? Poze cu noi si cu burticile? Cine e pentru? Pot sa fac eu albumul si sa o rugam pe Irinuca sa posteze linkul pe prima pagina.
diu spune:
Salutari burticutzelor!
Eu sint de acord cu Pumpkin in legatura cu albumul!
Sa aveti o zi frumoasa si fara gretzuri!
diu
diu spune:
Salutari burticutzelor!
Eu sint de acord cu Pumpkin in legatura cu albumul!
Sa aveti o zi frumoasa si fara gretzuri!
diu
mamaluidavid spune:
Huacin de ce ti-a spus doctorul cu nu poti naste natural dupa 5 ani? Bine,am inteles ca nici tu nu vrei.
Mama mea a nascut-o pe sora mea cu cezariana iar dupa 4 ani pe mine,natural.
Sunt constienta ca o sa obiecteze doctorul dar daca nu imi aduce argumente si dovezi clare ca nu se poate macar sa incercam sa nasc natural eu nu o sa fac ce zice el.
Cu David m-au programat pentru cezariana cu 1 saptamana si ceva mai repede pentru a nu le strica lor vacanta.Si multe multe alte chestii pe care de data asta nu o sa le mai inghit.
La prima sarcina am fost mai moale,nu am carait,ei acum daca nu o sa mai imi convina ceva,o sa spun. Mai fac si doctorii greseli,doar sunt oameni.
Stefania 5+
David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
irinuca spune:
Buna fetelor, burticoaselor!
Eu sunt bine.Adica mai am sangerari dar mai putine, greturi cat cuprinde mai ales dimineata dar un tonus mult mai bun.
Azi ma duc la control pt. prima oara iar la eco..cand o sa ma trimita.Burta mea e vizibil mai maricica si zau ca nu-s balonata!Balonata non-stop?Pantalonii nu se mai inchid si sa ma vedeti cum umblu desfacuta la 2 nasturi...
Cu albumul, sunt de acord bine inteles!Pumpkin deschide-l si noi iti trimitem poze cu noi si burtile din dotare.
Lista am actualizat-o si tare mult imi place sa o vad crescand.
Eu imi doresc cu ardoare o fetitza.Primul copil e baiat(si atunci am vrut fetita)si cred ca ar fi minunat sa am o pereche.Sotul meu vrea tot baiat dar eu....Dupa testele babesti(pus sare in cap si altele)imi iese cum vreau eu!!!
Si eu am nascut prin cezariana prima data si doctorul meu nu cred ca e de acord sa nasc normal acum.E drept ca el e fixat pe cezeriene si gaseste oricand motiv de cutit.
Cornelia- imi pare tare rau sa aud asa vesti de la tine.Nu crezi ca ar fi bine sa te mai duci si la alt ecograf?Cred ca innebunesti pana vineri.Deabea e luni!Du-te azi in alta parte.Stiu ca e foarte scump dar conteaza enorm linistea ta.In 4 zile acumulezi atata tensiune si daca totul e bine cu BB poate cu asta ii faci rau.
Du-te la un ecograf bun si la un ecografist pe masura.Daca vrei iti pot da eu un nr.de tel de la o ecografista meseriasa.Costa 1 mil.La Iosup sau Pop (se pare cei mai buni)nu cred ca ai sanse sa prinzi o programare.
Diu- pai la ce splendoare de fetitza ai tu plangi ca o sa mai faci o minune?Oamenii ca tine ar trebui sa fie fortati sa faca copii daca le reuseste asa de bine...![]()
Irinuca 8+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
irinuca spune:
Huacin!Da-mi mey si mie data de nastere a Alexului si pune si tu poze sa vedem si noi cu ce te lauzi.Si voi celelalte cu cupii...vreau poze!Stiti cum se zice ca trebuie sa ne uitam la copii frumosi.....Hai!
Irinuca 8+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza