Mamici de iulie- august 2006 (4 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

diu pozele cu voi se vad super! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, mari de tot!

Valentina

Mergi la inceput

diu sa stii ca te invidiez putin! eu tot spun ca orice ar fi, sanatos sa fie dar, undeva in adancul sufletului, sper sa fie fetita! Ai o bomboana tare dulce, iar numele a fost tare inspirat, nu stiu, mi se pare ca i se potriveste de minune!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor multumesc mult de tot pentru urari sunteti cu toate niste dragute!!!
Sunt asa de fericita ca fac parte din familia voastra a burticutelor inteligente si f. bine informate!!!

Emilia
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diu spune:

Valentina multu pt. aprecieri.

Numele Rebeca l-am vrut de pe vremuri cind nu era vorba sa avem bebe, ci doar era un nume preferat pt. mine. Dar sa stii ca nu stiu un nume fain de baiat. Si acuma ma tot gindesc cu iubitul ce nume i-am putea da de-o fi baiat. Habar n-am. Daca e tot fetita o s-o cheme ALETHEA (in greceste = adevar) Imi place cum suna - are muzicalitate.E mai deosebit recunosc, dar de ce nu?

Deci tu vrei fetita! Nu ma mir! Mai ales daca ai deja un baietel. Dar eu cred ca daca aveam primul baietel intram in depresie (nebuna de mine) ca mi-am dorit o Rebecuta si nimic altceva. Bine ca mi-a ascultat Domnul rugaciunile! Acuma nu mai sint asa de zapacita... Deci ma bucur fie fetita, fie baiat. Auzi tu, ma bucur! Iti vine sa crezi ce scriu? Mai zilele trecute boceam de disperare, dar mi-a mai trecut. Ce sa fac? Toate trec, nu? Pina la urma nu e o nenorocire chiar asa de mare. Mai facem haz de necaz.

Ah, ce copilas mare ai! Rebecuta a implinit azi 4 luni si al tau are 4 ani si 4 luni. Mai avem putin si va ajungem. Dar voi oricum nu ne asteptati! Sint asa de curioasa cum o sa fie rebecuta cind o sa mai creasca putin! Dar cum ziceai ca se vede ca ai stat cu el acasa un an si ceva, eu voi avea si mai mult la dispozitie. Sa vedem ce rezultate om avea. Dar tot o sa ma laud si eu orice ar fi!

O sa mai pun si alte poze un pic mai faine. Dar acuma am vrut sa vad daca se vad. Plec sa ma culc ca mor de somn! Pa!
Mai vorbim.

Salutare la mamici cu burtici!

diu

Mergi la inceput

diu ma bucur ca esti optimista! Ai si de ce. Stii, se spune "viata e o lupta, deci te lupta, cu dragoste de ea, cu dor". Mie versurile acestea imi plac mult. Daca trecem prin viata pur si simplu, se cheama ca am supravietuit, nu ca am trait. A trai inseamna si bune si rele. Tu ai parte numai de bune acum, chiar daca nu pare. Ai deja un ingeras, un altul e pe drum. Crede-ma, aceasta este ratiunea vietii!!! Cel putin din punctul meu de vedere; am o cariera, casa, masina, stii cum se spune, dar tot familia mi se pare de maxima importanta. Daca nu ar fi ei, Alexandru si Gaby, sotul meu, daca nu ar fi prietenii, restul oricum nu ar conta pe scara mea de valori.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna dimineata!
emiliapop!Sa ti se indeplineasca toate dorintele.Ai primit deja un cadou minunat,nu?
diu sunteti doua fetite frumusele foc!Sa-ti traiasca!Pe cuvant ca si eu cand am citit numele am gandit acelasi lucru,ca i se potriveste de minune.Chiar mi-a placut numele,ca eu tot sunt atenta ca pana acum nu am nici un nume,nici pentru fata,nici pentru baiat.Si Alethea imi place.Eu ma numesc Andromeda si sa stii ca mereu am fost mandra de numele meu,pe care l-a ales tata.
huacin pai daca tot te lauzi,lauda-te pana la capat.Cand ne pui si niste poze cu voi?Sa-ti traiasca baietelul si sper sa fie fetita de data asta ca sa te bucuri.Eu nu mai stiu ce vreau!Dar vreau sa stiu cat mai repede ce e!
iryn@ bine ai venit!Si eu am avut scurgeri maronii vreo 3 saptamani.Acum au incetat,din fericire,dar stii care a fost partea buna?Ca am la ecografii,din 2 in 2 zile cate una.Bebe crestea asa de frumos si repede...Miercuri merg din nou la doctor,abia astept!Sper sa ma mai programeze pana la Craciun o data ca tare mi-e drag sa-l vad.

noi,trei

9+

mamica incepatoare si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna dimineata si de la noi desi aici e dupa-masa. Dar noi inca suntem pe ora Romaniei,asa ca avem scuza.
Pai daca e de laudat cu pitici,hop si eu. Ca am cu ce. Nu pot sa nu va spun ca de vreo 2 zile a inceput sa mearga singurel bine de tot,sunt foarte mandra de el cand il vad cum se chinuie sa isi tina echilibrul.
Pika-pika si eu ma bucur ca mai e o japonica,imi pare rau sa aud ca ai avut probleme,dar bine ca sunteti OK acum.
Si eu abia astept sa treaca astea 2 saptamani sa-mi vad din nou samburelul la eco,data trecuta nu s-a vazut mare lucru,inca nu avea activitate cardiaca si pana nu vad eu ca bate inimioara pe monitor,nu ma pot linisti,ma gandesc la tot felul de prostii.
Noroc ca si cu David nu am avut greturi sau alte simptome de sarcina ca daca nu eram si mai stresata gandindu-ma ca ceva nu este in regula.
Irinuca daca nu gresesc tu te ocupi de listutza,nu? Te rog frumos sa ma treci si pe mine! Sa iti mai dau o data datele:
DPN 2 august si David 24.12.2004
Multumesc!
Multa sanatate!

Stefania 5+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata!
Eu nu am mai scris deoarece nu am vrut sa va stresez cu problemele mele dar acum ca mi-am mai revenit am hotarat sa o fac.
Vineri am inceput sa sangerez, nu mult dar m-am speriat, asa ca m-am dus la spital si am facut din nou eco, cu alt doctor(care era de garda). Mi-a zis ca sangerarea nu e mare si ca nu e de la sarcina propriuzis. Adica nu se vedea nici o desprindere a sarcinii sau vreun hematom. Insa a vazut ca sacul ovular e usor turtit ceea ce a considerat ca nu e emn bun. De asemenea dupa masuratori sarcina avea fix 6 sapt. In realitate erau 7 sapt si 3 zile de la UM. Asa ca merg din nou vineri la eco. Oricum doctorul a fost destul de rezervat si banuieste o sarcina oprita din evolutie. Va inchipuiti ca am fost data peste cap, am plans si nu-mi venea sa cred. Prea ma bucurasem marti de vestile bune. Adica marti imi spune dr ca totul e bine si vineri alt dr imi spune ca nu. Plus ca vineri nu s-a vazut uter fibromatos si nici nodul de 2 cm.
De sambata sangerarea s-a oprit si au inceput greturile si varsaturile. Daca era oprita din evolutie mai apareau simptomele astea? Am mai facut si un test si a iesit+ cu liniuta mai puternica decat cea de control.
Pana vineri eu continui sa cred in minuni si sa sper ca bb e bine.
Imi pare rau daca v-am stresat cu problemele mele, dar voi care sunteti acum gravidute cred ca-mi intelegeti supararea.
Va pup pe toate!
Si bun venit fetelor noi!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna dimineata mamicilor,
Eu am ajuns la servici....nu mi-e prea bine...greata tot timpul,abia astept sa se termine cu starile astea si sa vad cum creste bebe....
cornelia_laura sper sa fie bine,trebuie sa crezi....si eu am avut sangerari...Duminica trecuta seara cand m-am dus la toaleta am vazut ca sangerez,insa nu era rosu sangele ci mai maroniu...m-am speriat ingrozitor,am plans toata seara....Luni dimineata imi cursese f putin,insa era deja spre rosu...am ajuns la servici si de aici m-am dus urgent la spital.Cand am ajuns la control deja culoarea era la fel,maronie.Normal ca doctorita s-a gandit la multe variante,hematom,sarcina oprita din evolutie,etc.Asa ca m-am dus la ecograf si acolo nu s-a vazut absolut nimic...bebe era f bine,am vazut si eu cum ii batea inimioara...concluzia:nu se stie de la ce am sangerat,bebe e k...asa ca mi s-a dat un tratament.Oricum de luni si pana acum,e o saptamana deja,nu am mai sangerat deloc.
Sper ca si la tine sa nu fie nimic grav,mai ales dc tu zici ca nu ai mai sangerat....ma gandesc ca nu e nimic cu bebe....
Ai mare grija de tine....si sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iryn@ spune:

Salutare burtici frumoase!!
Valentina, m-ai facut sa zambesc...
si eu la prima sarcina mi-am facut salopeta la 4 luni si jumatate(pana atunci nu a fost nevoie decat de un numar mai mare la pantaloni)iar acum, deja imi vine salopeta cu pricina
Pika, astept sa-mi treaca si mie petele astea (mai ales ca saptamana asta o sa stau acasa).Ai dreptate cu eco, nu m-am gandit...
BAFTA miercuri!!
emilia pop, si eu am o senzatie de "inima in gat", ca o apasare, parca nu-mi ajunge aerul, o sa vb cu dr. , sper sa nu fie nimic grav(la prima sarcina am avut asa ceva dar in ultimul trimestru, cand era si burtica mare si f. cald afara, efortul din partea inimii mele era mare, dar acum , nu stiu...)
A.... si fetelor,
ce atatea griji cu varsta asta 30 + sau-Va rog frumos!Hai sa nu ne mai facem griji si sa profitam de aceasta perioada minunata in viata noastra, mai ales ca nu dureaza o vesnicie, sa ne lasam alintate, admirate si de ce nu ajutate de cei din jurul nostru...ce ziceti, de acord?

va pup dulce pe toate!
9sapt si 2ani si 4 luni

Mergi la inceput