Mamici de iulie- august 2006 (4 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

saru'mana carmina pentru precizari! Stiu sigur ca ai inteles prea bine ce am vrut sa spun! In ceea ce priveste Discovery, nu stiu daca am urmarit sau nu, dar, in mod cert, nu am chiulit la Anatomie! Oricat ai lungit tu acele ore de care pomeneai, din acelasi documentar presupun ca ai aflat ca greturile nu pot incepe mai devreme de a 5-7-ea zi de la fecundare. Oricum, inca o data, mutumesc pentru precizari. Intotdeauna sunt binevenite, asa invatam.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Emilia, la multi ani sagetatoareo, (ca si mine)!!! Si un BB sanatos care sa o bucure pe mami.

5+
Bebelica

Mergi la inceput

misy belelele la care sunt sigura ca te gandesti se "aplica" de la 35 in sus; si nici macar atunci nu mai au incidenta asa mare acum datorita elementelor de civilizatie (igiena fizica, dentara sporita, etc), mai degraba sunt valabile de la 40 in sus si nu la toate femeile. Hai sa nu ne mai facem griji, sa fim fericite si sa ne asteptam pruncii cu drag. Am prietene care au avut primul copil la 35-36, fara probleme, din contra, cu mai putine chiar decat altele mai tinere. Pe de alta parte, stiu altele tinere care au avut destule probleme. Parerea mea personala este ca nu are sens sa ne facem mai multe griji decat avem deja! Sa ne traim! Avem o sarbatorita azi, hai sa bem o citronada in cinstea ei!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Valentina, sunt convinsa ca Carminabulina a vrut sa spuna ca spermatozoidul are o 'viteza' de 3 mm pe minut, astfel ca el strabate in aproximativ 50 minute distanta pana la ovul. Dar pe discovery am vazut si eu, intr-adevar ca mai sunt necesare inca aproape 7 ore pana cand el fecundeaza efectiv ovulul.

Mergi la inceput

tina eu acum am greturi destul de discrete, mai putin cand intalnesc oameni nespalati din fericire foarte rar. Data trecuta, insa, a fost ceva mai rau. Mie imi trec cu sticks-uri (Wolf, nu altele), covrigei (la fel - probabil pentru ca sunt uscati si sarati, fara alte gusturi stranii) mandarine si...(nu ma certati, ca degeaba o faceti) coca-cola (imi mergea si la gastrita, de aceea am incercat-o). Alte fete recomanda bors, lamaie. Teoria spune ca trebuie sa mananci putin si des ca sa fie cat de cat suportabile. Cand te mai obisnuiesti cu ele, trec din fericire. La mine nu prea conteaza; dimineata nu mi-e foarte foame, dar in restul zilei mananc pentru...4. Greturile nu se accentueaza daca mananc mult, dar o fac daca sunt nemancata. In schimb, daca ma apasa pantalonul sau fusta, imediat se supara, asa ca mi-am cautat salopetele de gravida. Zilele astea am purtat-o pe cea pe care o purtam pe la 4 luni cu Alex.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diu spune:

Irinuca multu ca m-ai scris si pe mine. Dar chiar in capul listei? Ce onoare! Cu alte detalii numai prin ianuarie ca pina atunci nu merg catre medic.

Valentina multu pt. precizare. Eu is cam zapacita de felul meu. Asta e! Alex copilasul cit timp are? Poate c-ai mai zis dar eu n-am fost de fata. E cumintel?

Pika-Pika multu de mesaj!

Ma sradui sa pun poze!
Va pup!

diu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Avalon - ma bucur ca ti-ai dat seama ca "mm" am vrut sa spun, desi daca faci si aici un calcul matematic simplu tot nu o sa-ti dea date fixe. Totul se referea la o "medie"....
Valentina- orele nu le lungesc eu, desi cateodata as vrea sa am puterea asta, ele au 60 minute de cand ma stiu, dar mai stiu ca stari de greata mai poti avea si din alte cauze nu-i musai ca ai ramas insarcinata. Eu personal nu am avut o secunda greata de cand sunt gravida.
Insa imi cer scuze ca te-am deranjat, intr-adevar tu probabil esti una din inexistentele femei care au ramas gravide instantaneu iar eu vin aici sa-ti zic ca nu-i asa ...Ce nesabuinta din partea mea !!! Jur ca nu mai fac !

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diu spune:

Testez sa vad daca merg pozele.

poze cu noi

diu

Mergi la inceput

diu Stii cum se spune, fiecare cioara isi lauda puiul! Alexandru are 4 ani si 4 luni, e frumusel, foarte cuminte, istet, politicos, un ingeras, ce mai?!? In general eu sunt voluntara, rapida, totul se desfasoara in viata mea intr-un ritm alert. Cu Alex am fost altfel, mereu calma, linistita, rabdatoare, fara isterie. Eu l-am crescut pana la un an si 7 luni. Sa stii ca se cunoaste, ca a meritat; este un copil calm, echilibrat, sociabil. De la 1 an si 7 luni a mers la cresa, apoi de la 2 ani si 4 luni a mers la gradi, fara probleme, fara plansete si alte scene pe care le vad la altii. Sta la socri, tot in Bucuresti in timpul saptamanii. Putem merge la el sa-l vedem, nu face scene la plecare. Efortul meu de a "merge" cu viteza normala, de a fi calma in permanenta in prezenta lui a dat roade si nu-mi pare rau nici o secunda.

Valentina

Mergi la inceput

carminabulina ce-ti scriu eu si ce intelegi tu... Sper sa nu te superi, dar nu voi continua aceasta conversatie, eu nu intru in polemici. Nu stiu cum e cu greata ta, dar stiu cum e cu a mea. Ma intorc intre acele "inexistente femei" cum ai spus tu...
In rest, sa te tine Domnul fara greturi si sanatoasa ca, in fond, asta vrem toate!

Valentina

Mergi la inceput