Mamici de iulie- august 2006 (4 )
Raspunsuri - Pagina 15
olguttza spune:
'Mna ziua fetele si la multi ani!! 
Revin intr-o nota mult mai optimista azi, desi ma simt la fel rau ca si pana acu, ba, mai mult, ieri avand o scadere drastica de tensiune, 9.5, si puls 98, cand cazui prin birou p-aci! In fine, sper sa mi se fi reglat tensiunea, mai ales dupa spaima trasa aseara cu rezultatul de la BHCG. Sa va povestesc: analiza mi-o facusem la Romar, langa Polizu, unde e 170.000; tampitii (ca nu pot sa le spun altfel) imi dadusera un buletin de analiza vechi, din septembrie, cand eu facusem aceeasi analiza la ei, dar iesise negativa pentru ca avusesem doar o dereglare hormonala. Sotul meu, cand a luat hartia aseara, nu s-a uitat decat la rezultat. Acasa am descoperit ca era datata 7.09.2005, noi fiind in 5.12.2005. Am sunat la clinica si, dupa indelungi parlamentari si crize de nervi, pentru ca idiotii o tineau una si buna, am aflat si rezultatul corect al BHCG-ului: 21.805,21 - valoare corespunzatoare saptamanii 6-7 de sarcina.
Azi, cand ies de la munca, ma duc sa-mi iau si buletinul de analiza (sper sa nu-l fi ratacit si azi, nemernicii). Cum va spuneam, am fluctuatii mari de tensiune, banuiesc, din cauza faptului ca nu mai beau cafea de aproape o saptamana. Am fost ieri la medicul de familie care m-a palpat si mi-a zis ca, deocamdata, nu se simte nimic la mana. Azi dimineata mi-am facut setul de analize pentru sarcina (Ca, Mg, Glicemia etc.) si astept sa iau maine rezultatele. Sper ca joi sau vineri s-ajung cu ele la ginecolog.
In rest, stare generala proasta, greatza permanenta (fara varsaturi, insa
), slabiciune, somnolentza si burta...ca un fat frumos! ![]()
Va pup si va mulumesc pentru gandurile bune!
6 spre 7
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
diu spune:
Bulinuta, nu te necaji. Eu cred ca pina la urma va fi bine. Sintem alaturi de tine si nu trebuie sa-ti pierzi speranta nici o clipa. Te pup.
Ce bine ca toate l-ati vazut pe bebe mic adica punctuletul de bebe! Dar eu sint de vina ca pe al meu nu-l vad. Ca mi-e tare groaza sa merg inca la medic. Eu am numai greturi si ameteli, dar nu vars. Asta e bine. Mai am si pofte bineinteles, dar le pot stapini. Imi pare rau de voi care
asa de des. Sa aveti o zi mai buna ca ieri. Va pup cu drag.
pe toate 
huacin spune:
cristina_ioana da vina pe hormoni! la sarcina trecuta aveam momente de isterie clara. Si plangeam fara motiv, eu nu sunt plangacioasa de fel. Acum parca nu am...inca
sunt mult mai relaxata, poate pentru ca am o idee despre ce ma asteapta. In plus, data trecuta toata lumea se amuza pe seama mea pentru ca mi-era groaza de gemeni, si in familia mea si in a sotului sunt. Acum nu ma mai "atac", pot suporta si ideea ca ar fi gemeni, deci nu mai are farmec pentru nimeni sa ma tachineze.
Valentina
iube2001 spune:
Olguttza

!!ce ma bucur pentru tine!
Fetelor voi aveti insomnii ?
Eu ma trezesc noaptea la pishu si dupa aia ioc
sa mai adorm!Stau cate 2 ore cu ochii pe pereti si dupa aia is chiauna toata ziua.......![]()
![]()
diana
Cristina_Ioana spune:
Valentina, pe mine nu ma tachineaza nimeni inca, pentru ca sunt vadit marcati de schimbare, ca ma stiu intoarsa cu cheita si haioasa si vesela si pusa pe sotii, iar acum sunt ca o leguma fiarta...si sotul meu e ingrijorat saracu'ca vorbim normal si din senim ma umfla plansul...hmm, hormonii astia...
Diana, daaaaa si eu ma plangeam mai sus de insomnii...la fel, ma duc la pp de cateva ori pe noapte si fuge somnul...
Cristina + bb 9 sapt
cornelia_laura spune:
olguttza, ma bucur mult ca s-a lamurit problema si ca bb e bine! Spune-mi si mie, la Romar in cat timp e gata analiza BetaHCG?
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
huacin spune:
olguttza vrei sa vin cu tine sa te ajut sa-i convingi sa nu mai repete greseala???
Asta e inconstienta crasa, puteai sa ai mari probleme de la suparare. Ar trebui linsati! Detest incompetenta, aveam o parere mai buna despre Romar, eu nu mai calc pe la ei, poti fi sigura!!!! Bine ca sunteti bine! e normal ca medicul de familie sa nu simta nimic la palpare, e prea devreme. Si eu am avut probleme cu tensiunea, tot caderi. Eu nu am renuntat la cafea, oricum o beam slaba si dulce. Beau si putina cola, asa am facut si data trecuta, parca imi taie greata. La spital, intr-una din internari m-au sfatuit atunci sa beau sucuri naturale de fructe, hidratarea regleaza tensiunea.
Valentina
chocho spune:
Ce bine sa mai auzim si de sarcini fara probleme! Fetele care aveti greturi bucurati-va ca e de bine. Si instabilitatea emotionala e tot simptom normal datorat schimbarilor hormonale, asa ca tot de bine e. Plangeti daca aveti chef si nu lasati pe nimeni sa va supere. Cred ca toate ne sculam noaptea la pishi, dar o sa se amelioreze mai incolo, de-abia prin ultimele 2 luni incepe iar ca apasa bebe pe vezica. Si eu cateodata la rima sarina nu mai aveam somn noaptea, caci eram plina de griji daca o sa fac eu fata sa am grija de bebe, iarasi simptome normale. Dar ma sculam si ma dadeam putin pe net, dupa care adormeam linistita la loc. Acum va fi mai greu, ca mai am un copilut de care trebuie sa am grija, asa ca nu-mi mai permit sa fac orice, trebuie sa ma odihnesc ca sa fiu ziua fresh pentru el.
Cornelia, neaparat sa ma tii la curent cum e cu eco, caci eu ma duc numai saptamana viitoare, asa ca daca la tine e de bine o sa creasca speranta si la mine. Mie nu mi-a dat nici un tratament doctora. O fi de bine sau de rau? Hai ca iar incep cu paranoia, si nu vreau sa va mai indispun.
Numai bine!
huacin spune:
iube am si eu o forma de insomnie: nu pot adormi prea devreme, motiv pentru care nu ma odihnesc suficient si sunt toata ziulica buimaca. Din fericire, de cele mai multe ori nu trebuie sa ma trezesc prea devreme, dar tot chiauna sunt.
Valentina
cornelia_laura spune:
Fetelor, am reusit sa ma programez la o noua ecografie azi la 17.30 la un cabinet particular(Marimed). Nu mai rezist pana vineri. Va rog mult sa-mi tineti pumnii.
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard