Mamici de iulie- august 2006 (4 )
Raspunsuri - Pagina 16
mamaluidavid spune:
Cornelia desi eu o sa fiu in pat la ora aia iti tin pumnii si ma voi gandi la tine si abia astept sa citesc maine vestile bune! 
Huacin ne luam de mana cu insomnia,nici eu nu pot adormi devreme.Asta este.
Eu astazi m-am simtit tare aiurea,permanenta stare de greata,fara varsaturi din fericire,si foarte obosita,marturisesc ca este ora 21 si eu nu am iesit azi din pijamale.
Am tras si o partida de plans,deh hormonii astia
,m-am suparat ca sotul a uitat de Mos Nicolae,ma rog aici nu exista decat Mos Craciun dar e a nu stiu cata oara cand ii spun.
Acum e plecat,probabil cauta un cadou ,ceva.
Eu va spun noapte buna si mai "vorbim" maine!
toate burticile!
Stefania 5+
David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
irinuca spune:
Fetelor, va invit la cel de-al 5-lea capitol al odissei noastre.
HAi sa inchidem aici si sa deschidem MAMICI DE IULIE-AUGUST (5)http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63566
Irinuca 8+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
bubutzica spune:
Ce faceti burtici?
Argirmonica mie doctorul ginecolog cand l-am intrebat daca nu iau si eu niste vitamine mi-a zis ca deocamdata nu si mai ales sa nu-mi treaca prin cap sa iau Ca, ca provoaca contractii, acum iau doar acid folic 2/zi si ar fi bine sa-l iei pana ajunci la un medic ginecolog, vitamina E si mi-a prescris si Utrogestan.
Bulinuta iti tin pumnii si alungati gandurile neegre ptr ca nu-ti fac decat rau tie si lui BB
Irinuca pot sa fiu alaturi de tine in problema analizelor ...nici mie nu mi-a iesit testul de toxoplasma Igc si Igm negativ deci nu am anticorpi si trebuie sa-l repet la 4-5 luni.
Fetelor voua nu vi s-a iritat putin tenul fetei ? Eu stiam ca trebuie sa devina curat, la mine deocamdata vad ca e invers.
FLORENTINA
+ BB 9+
olguttza spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
olguttza, ma bucur mult ca s-a lamurit problema si ca bb e bine! Spune-mi si mie, la Romar in cat timp e gata analiza BetaHCG?
Teoretic, in cateva ore. Adica, daca o faci pana-n ora 10:00, in jurul orei 14 (care poate fi si 15) ai rezultatul. Asta daca nu incurca borcanele
Io nu'sh ce sa fac cccu cafeaua si tigarile. Cafea n-am mai baut de o saptamana si ma simt ca o leguma. La tigari nu prea pot renunta asa usor, da' am scazut doza si concentratia de nicotina (zic io
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.