Mamici de iulie- august 2006 (4 )
Raspunsuri - Pagina 14
pumpkin spune:
Scumpele, am facut albumul pe webshots, astept pozne....
Nici eu n-am inca poze cu burtica, o astept sa mai creasca. ![]()
cornelia_laura spune:
Mai fetelor, da vad ca e "la moda" sacul gestational aplatizat.
AYSHA, esti a treia graviduta care afla asta. Si mie mi-a zis dr acelasi lucru si vad ca si lui bulinuta27. Eu am cautat pe net detalii despre asta dar nu prea am gasit.
Eu zic sa fim increzatoare caci oricum stresul ii face rau lui bebe.
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
huacin spune:
bulinuta te rog mult stai linistita! ai un dram de rabdare 2 saptamani; eu am auzit de la medici atatea aberatii la sarcina trecuta incat acum imi vine sa-i bat preventiv, inainte sa deschida gura!!! Oare nu se gandesc inainte sa vorbeasca? O vorba de-a lor provoaca furtuni in sufletelele noastre!!!! Doctorita de familie mi-a spus data trecuta prin luna a saptea ca bebe e tare mic; normal, am intrat in panica, alta echo, iar la ginecolog, care m-a linistit si mi-a spus ca bebe e bine-mersi si daca-l nasc in ziua aia! Evident exagera putin, dar efectul a fost cel scontat, m-am linistit; nu vre sa stii prin ce am trecut pana am ajuns la el.
chocho la fel mi-a spus si mie tipa de la echo lunea trecuta; cu echo in fisa m-am dus la ginecolog care m-a linistit spunindu-mi ca totul e ok, mi-a dat tratament (utrogestan, no-spa la nevoie, etc) deci o mica problema este, dar nu iesita din comun, stie ca nu are sens sa ma panicheze. Mai mult rau ar provoca asa!
Valentina
huacin spune:
Fetelor, va pupic pe toate, va invidiez chiar putin pe cele care stiti deja tic-tacul, dar va prind eu din urma ![]()
Haideti sa nu ne mai facem griji, sa ignoram neplacerile (bleh, parca si mie mi-e azi un pic mai rau) si sa ne bucuram de minunea noastra!
Valentina
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele! 
Doamneee, lipseste omul cateva zile si uite cat ati scris...
In primul rand le urez bun venit noilor burticoase!
Huacin, cum naiba sa ne deranjeze ca scrii mult, cand ne dai atatea sfaturi si stii atatea...![]()
Bulinuta, Aysha si Cornelia, fiti optimiste, ganditi pozitiv, tinem pumnii sa fie bine
Irinuca, mai
? Eu nu mai
asa mult, dar am o stare generala foarte proasta si ma ia raul in valuri asa...am cearcane si mai nou insomnii, plus ca inca ma chinui cu raceala si cu hapciu...saptamana viitoare ma duc la dr si abia astept sa vad inimioara, ca imi trece orice rau.
Fetelor, voi cum sunteti cu psihicul? Eu stau cam rau, probabil si din cauza vremii asteia si a raului, ca nu prea pot sa ies si sa fac mare lucru...
Cristina + bb 9 sapt
madacristina spune:
Cred ca mesajele mele ajung mult mai tarziu decat cand le scriu....imi pare f rau...eu scriu dim. si la pranz inca imi apare ca e ne-moderat... :( asta e,oricum stiu ca-l veti citi si pe al meu si ma veti ajuta dc am nelamuriri.
Va multumesc pt ca sunteti aici si sper sa ne simtim si noi mai bine...
Pupici multi la toate...
cornelia_laura spune:
Cristina ioana, ma bucur sa aud ca te-au mai lasat varsaturile. Cat despre starea de rau eu o am de la sculare si pana spre seara cand reusesc sa mananc ceva. E o greata urata, o senzatie tare aiurea. De starea proasta sunt de vina hormonii care incep sa-si faca de cap in sarcina.Multumesc frumos de incurajari.
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
chocho spune:
Multam de incurajari. Desi e greu, cel mai bine atat pentru noi cat si pentru copil e sa fim linistite si optimiste. Oricum nu depinde de noi ce-o sa fie pana la urma, dar sa incercam sa nu ne pierdem speranta, si nu in ultimul rand sa ne bucuram ca suntem insarcinate, ca de asta am cam uitat. Va spun din experienta ca dupa ce trecem de trimestrul I urmeaza o perioada foarte linistita si frumoasa si lipsita de griji caci majoritatea problemelor se cam lamuresc pana atunci. Sa vedeti atunci cum scade activitatea pe forum si cum o sa recitim mesajele astea cu zambetul pe buze.
Sa ne-auzim de bine cu toate!
huacin spune:
cristina_ioana bine ai revenit! Ma bucur ca ti-e mai bine, chiar daca esti inca slabita, esti pe drumul cel bun.
Valentina
Cristina_Ioana spune:
Cornelia, sper sa fie numai hormonii vinovati pentru starile astea proaste si sa trecem si peste asta cu bine...ca eu ma stiu un om echilibrat si vesel, optimist si activ, iar acum nu ma recunosc...la fel, am acelasi rau de dimineata pana seara, imi vine sa plang din orice si sunt cu fundu-n sus...![]()
Valentina mama, tu ce zici? E de la hormonei sau o iau io din loc cu capu'? 
Cristina + bb 9 sapt