Mamici de iulie- august 2006 (4 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

ALEXIA!!!!!!cand faci echo?
Olguttza]ce-ai facut pana la urma......ai repetat analiza?? Tinem pumnii stransi....si !!!!
Mamaluidavidecho la bb ai facut la 5sapt fix?Se vedea inimioara?
Intreb ca si eu merg la echo vineri cand o sa am 5 sapt si 5 zile !!
Huacin

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

chocho, in primul rand bine ai venit! Si eu sunt in aceiasi situatie. Sunt la a 2a sarcina si la eco vinerea trecuta :sarcina 6 saptamani in loc de 7 sapt si 3 zile. Exista suspiciunea de sarcina oprita din evolutie. M-a chemat dupa o saptamana, adica vinerea asta. Eu ciclu neregulat si poate a fost o ovulatie tarzie. Totusi in cazul tau chiar la 6 sapt se poate sa nu se vada embrionul. Eu zic sa stai linistita. Cat despre simptome, eu la prima sarcina nu am avut nimic 9 luni. Acum am greturi la greu. Bafta multa !

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna dimineata burticute!!!
Eu sunt tare tare trist azi.
Am fost aseara la dr. Tutunaru si am aflat ca intr-adevar este sarcina DAR sacul ovular este foarte aplatizat si ca asta duce la avort spontan sau Doamne Fereste la un bb cu malformatii.
Mi-a dat un tratamnet cu Pregnyl, acid folic, utrogestan 4/zi, magne B6 4/zi si spera sa fie mai bine pana peste 2 saptamani cand ma duc iar la control.
Credeti ca este vre-o sansa ca totul sa fie bine pentru ca eu nu mai cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Iube2001,nu inimioara nu s-a vazut ci o pata mica albicioasa in interiorul sacului,care doctorul a spus ca e samburica.
Inimioara se vede cam dupa 6 saptamani. Pe mine m-a chemat doctorul la 7 sapt. ca sa fim siguri ca avem ce vedea

Stefania 5+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta27, ai incredere ca bb va fi bine, am auzit de situatii mult mai grave si care s-au rezolvat cu succes!
si eu mi-am vazut ieri "samburica" la dr. T de 5 saptamani si 2 zile si are 6 mm; astept acum peste 2 saptamani s-o vad cum a crescut;
La multi ani ( si la mai multi bebei)tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua!
Va pup!
anasia

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

of Bulinuta...imi pare rau.Stiu ca Tutunaru este un doctor foarte bun si totusi..daca nu ti-a recomandat sa faci chiuretaj, poate ca mai exista speranta.Asta moare ultima, stii doar.POate ca se va rezolva.

Cornelia, da azi te duci la eco, da?

Eu am fost aseara la doctor si totul pare sa fie ok.Iau in continuare antibiotic pt. clamydia, sangerarile sunt mult diminuate si in afara de marele meu stres cu rubeola(n-am avut si mi-e frica sa nu o fac- e ffff. periculoasa in sarcina!)totul pare sa fie ok.
Dimineata am fost la eco la sotul meu la serviciu si am aflat ca "puricel" are acum 2,27 cm - adicatelea e inaltut tare fata de acum 3 saptamani cand avea numa 3 mm.Ii batea inimioara cu 165 batai/minut, am auzit-o si era tare dragutel.Am si poza dar nu e prea reusita.
Acum va pup ca trebe sa ma duc la treaba.dar mai vin eu repejor!

Irinuca 8+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna dimineata la toate,
Eu nu ma simt bine deloc,de ieri dupa amiaza vomit aproape tot timpul si sunt f ametita si totusi am venit la servici.Sunt tare necajita....cateodata simt ca nu mai pot,la cat de rau imi este.. Dar stiu ca pana la urma vor trece aceste stari si la sf voi avea un bebe si voi fi f fericita.Voi cum va descurcati cu greturile?
Si eu iau utrogestan dar pe cale orala,asa mi-a spus sa iau,si mai iau si acid folic si elevit,si dupa ce ca-mi este aproape rau de la orice,mai iau si pastilele astea si la nici 10min dupa ce le iau mi se face rau si automat ma duc si fac o vizita toaletei....asta e...suportam orice numai celui mic sa-i fie bine.
Ma scuzati dc am greseli,insa nu ma simt bine deloc...ma mai doare si burta...
Apropo de durerile de burta...pana acum am fost la 3 medici,adica am schimbat 3 medici si nici unul nu mi-a zis de ce ma doare burta sau dc e vreo pb...deci sa nu-mi fac griji sau sa-mi fac?Voi ce parere aveti?Si pe voi va mai doare burtica?

Va pup pe toate si sper sa aveti o zi mai buna ca a mea si ca v-a adus mosul numai cadouri frumoase....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda005 spune:

Buna fetele !
Am scris si ieri un mesaj , dar nu a mai aparut nici pana acum si nu stiu care este explicatia .
Astazi sunt foarte trista si nu vreau sa va necajiti si voi pentru mine , dar nu stiu cu cine sa vorbesc .
Ieri m-am dus la doctor foarte optimista pentru ca sangerarile de la inceput s-au oprit in urma tratamentului cu Utrogestan , iar alte probleme nu aveam .
Insa surprize ! La eco mi-a descoperit un chist de marime egala cu sarcina de 8 saptamani si jumatate , ceea ce implica un risc de circa 60-65% de a pierde sarcina .
Eu am avut un trecut foarte dureros si traumatizant , despre care nu vreau sa va vorbesc . Luand in calcul acest trecut , medicul mi-a recomandat sa renunt acum la sarcina , intrucat as putea ajunge la 4 luni si jumatate si sa o pierd atunci , ceea ce m-ar traumatiza mult mai rau .
Nici macar nu am vrut sa iau in discutie varianta de a face un avort acum . Eu zic ca daca totusi are o sansa , cat de mica , de a trai , nu am dreptul sa i-o iau . Nu stiu cum as putea sa traiesc cu gandul ca nici macar n-am incercat , ca nu i-am dat o sansa .
Sunt disperata , aproape ca imi vine sa urlu , dar nici macar sa plang n-am voie si eu nu ma pot abtine , cu toate ca stiu ca fiecare lacrima care imi curge diminueaza sansele lui bb de a trai .
Desi sunt convinsa ca voi merge inainte cu Dumnezeu , tare mult as dori sa va ascult si parerile voastre .
Va pup , va doresc sarcini usoare si fara probleme si sa aveti grija de voi si de bebeii pe care ii purtati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Salut, burtici !
Eu am greturi cat casa si vomit cam de 2 ori pe zi ..
Am fost ieri la eco, BB a crescut, are 9,4 mm, sacul gestational are 3,3cm, unde acum 2 sapt avea abia 4,5 mm..daaaaar, sacul gestational este usor aplatizat si dr. mi-a spus ca placenta are tendinte de dezlipire ....motiv pt. care continui cu utrogestanul cate 2/zi !!!
Mi-a spus ca poate sa nu fie grav, dar ca e o sarcina care trebuie urmarita si ma mai duc peste 2 sapt din nou la eco. Pana atunci ma menajez cat mai mult, dorm, nu ridic greutati, nu fac efort, nu stau mult in picioare..la cat m-am chinuit sa raman insarcinata, asta imi mai lipsea....
Am fost foarte fericita ca i-am vazut inima pulsand tic,tic,tic...dr. a spus ca atata timp cat am greturi si stari de moleseala si somnolenta, totul este f. bine
Va pupa pe toate
Aysha 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Cornelia, mersi pentru raspuns. Parca mi-ai mai ridicat moralul ceva ceva dar paranoia tot persista asa ca sunt verde-albastra, nu mai am chef de nimic, nu stiu ce sa ma fac. Or fi de la sarcina macar simptomele astea? M-am chinuit 6 luni sa raman din nou, asa ca daca o dau in bara imi diminuez sperantele de a mai avea al doilea bebe.
Eu nu concepeam sa dea ecograful erori, dar am mai auzit si la varsta mai mare, adica la 9 saptamani i-a zis ca-i de 8 si totusi a fost ok sarcina. Doctorita mea nu prea mi-a dat motive de ingrijorare, mi-a spus doar sa mai revin.
Imi pare rau pentru toate cele care au probleme, le compatimesc si sunt alaturi de ele, caci tocmai traiesc si eu cel mai mare cosmar, desi problema mea s-ar putea sa fie chiar inexistenta pana la urma, insa e normal sa ne facem atatea griji.
Bafta tuturor si sarcina usoara si lipsita de probleme si griji!

Mergi la inceput