Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
utocatalina spune:
Nici eu nu stau rau la capitolul foame
...mi-a fost pofta si l-am pus pe Dan sa-mi ia saorma de pui, sper sa nu mi se faca rau de la usturoiul cu maioneza!
Daca ar fi dupa mine as baga la greu dulce dar incerc sa nu intrec limita...ce sa-i fac daca imi plac dulciurile la nebunie!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
32 si 6 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
irinadum spune:
Giova dorm de ma sperii si eu, nici la baie nu mai merg. Tare e ciudat si nasol totusi ca pierd aproape toata ziua . Unde nu mai pui ca mai am perioade cand mai adorm si dupa amiaza deci ajung la 14 ore pe zi de somn
.Ce ma gandeam eu ca nasc pe scaun sau in masina acum trebuie sa ma gandesc sa nu nasc in somn nu de alta dar macar de ar fi Marian acasa.
Ma duc sa fac niste vinete sa vedem ce mai iese si din astea.
Irina 36+
utocatalina spune:
Fetelor mai stiti ceva de Florinini...eu nu mai stiu nimik de ea de 1 luna jumate...sper ca e bine, dar e destul de ciudat ca nu a mai dat nici un semn...Florinini unde esti?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
32 si 6 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
monica70 spune:
GIOVA ma uit la serialul rusesc "ANASTASIA" pe Antena 1.
Acum s-a terminat si fug pana la mami."Fug" in sensul ca incerc sa ma tarasc pana acolo, noroc ca fac doar 3 minute. Acum daca or fi 10 minute o fi bine 

Mai intru la schimbul 2!
Irina ce fain ca ai dormit atat!
MONI 34+ si bebelina DIANA
marchplayer spune:
Buna seara burtici!
Abia am reusit sa citesc tot ce ati scris! Ma bucur ca durerile nu va afecteaza umorul unora dintre voi!
Nu stiu care scria ca un prieten de-al ei cand se intalneste cu iubita de peste hotare nu mai da nici un semn de viata cate o saptamana! Inrebare: prietena este gravida? Mei..nici chiar asa, sporturile extreme le lasam pe alta data, cand s-o putea!
Am primit daruri frumoase, ghetute din piele intoarsa imblanite de la Timberland, parfum Rochas absolu, bomboane de ciocolata multe feluri, tricouri cu imprimeuri "drogate" (amintiri di Olanda). Pentru bebe nimic ca n-a stiut ce sa cumpere...se scuza ca n-a mai avut copii pana acum si nu stie ce trebuie sa faca, dar ca se educa pe parcurs!
Ziceti ca nu avem voie sa luam calciu? Atunci mie de ce mi-o fi dat sa iau calciu+magneziu+vitD? Eu le iau cam de o saptamana si nu ma simt rau...dimpotriva n-am mai avut nevoie de no-spa sau scopantil!
Va pup pe toate si revin!
daniela 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Giova spune:
Sper sa pot dormi si eu mai incolo, ca pe urma cu venirea bebeului, ne va fi groaza sa ne privim in oglinzi.
Daniela eu eram aia cu prietenul.....
Dar sotia lui nu e insarcinata, asa ca la voi se intelege.
Frumoase cadouri ai primit!!! Sa porti sanatoasa ghetutele Timberland, mama-mamaaaa!!! Si parfumul sa-l folosesti cu placere.
Lasa ca vin cadouri pt. bebe pe parcurs.
Ma uitam pe Acasa la Povesti Adevarate. Mamaaaaa cate cadouri a cumparat Carmen Serban la nepotii ei de Mos Nicolae!!!!!
Apropo de Mos ar trebui sa ma mobilizez si eu si sa incep cumparaturile, ca de nu......
gio
si bb Marco 34+
irinadum spune:
Daniela ce fericita trebuie sa fii. Sa o tii tot asa.
Tot la Carmen Serban ma uitam si eu . Adevarat ca a luat multe dar acum pe bune si multe erau urate , mai ales alea de fetita. Parca erau crosetate de bunica. Da in schimb ce magazine pai dc intri acolo te imbolnavesti , pe bune. Nu vreau sa imi imaginez ca intri cu un copil acolo ca iesi ... falit pe un an.
Irina 36+
maraki spune:
Giova pai daca nu cumpara Carmen Serban la banii ei, nu cumpara nimeni
O sa vad si eu emisiunea mai pe seara.
March sa porti sanatoasa ghetutele si sa te bucuri de restul cadourilor
Cum i s-a parut sotului ca arati gravidutza in atatea luni?
Ioana nu ai trecut deloc pe la noi astazi, stau si ma gandesc ce a fost aseara cu scurgerea aia?
Irina lasa ca e foarte bine ca poti dormi, ai avut o sarcina model
Fetelor am reusit sa cumpar si eu halat,camasa, papuci,sutien pt. alaptat, cizme,4 bluzite pt. bebelin 4-6 luni ( la reduceri cu 3 € buc. )Trebuie sa mai cumpar inca o camasa de schimb si cam atat.Adriana merci pt. recomandare dar daca iti spun ce nr. am luat la cizme
....42

Eu port 40 dar cum am picioarele foarte umflate a trebuit sa le i-au cu 2 nr. mai mari
Foarte greu am gasit ceva sa imi placa
Am o problema cu sutienul...eu nu stiu exact pt ce sant nr. notate si cu A,B,C....am luat doar un sutien si scrie la nr. 80C-95C ..adica se potriveste intre nr. cutare si nr. cutare? Daca este C inseamna ca este mai larg in circumferinta? Adevarul e ca ma cam strange
M-a costat si 17 euro
33fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Maraki pai trebuie sa o intelegem pe Carmen Serban canta o ora doua intro seara si si_a scos banii pe cadouri de craciun pe doi ani.Uau cate ai cumparat eu nu am luat decat o camasa de noapte care se deschide in fata si sincer ma intreb da aia nu iti dau camasa ca mie nu imi place sa imi iau atatea si apoi sa nu le folosesc. Iar in legatura cu C aia e dimensiunea cupei , iar 85-95 circumferinta deci dc te strange trebuia sa iei 100 cu o cupa C.
Voi v_ati luat si sutiene de alea care se deschid in fata special pt alaptat?
Irina 36+
Denisam spune:
Maraki-unde te stringe sutienul, dc e pe circumferintza-lungime,exista extensii si le poti lau si puen la orice sutine, nu treb sa cumperi sutien special, dc cupa ti-a ramas la fel. EU nu stiu cum ti-ai luat doar 95, ca eu am mai mult si inainte sa creasca aveam sanii mai mici ca ai tai, clar, deci iti trebuie cel putin 100 si cupa C sau D..dc vrei pt alaptat, ca stii ca ei mai cresc atunci si e bine sa fie comfortabil, se deschid in fatza la cupa?Asa sunt unii aici, f. faini si practici si sunt cam in jur de 15 euro, depinde de unde ii iei, normal.
Dc nu esti ok cu el, mergi si-l schimba..Bafta!
Fug la treaba c ain maxim 45 de min vreau sa o tai de la job.
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!