Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
Bee spune:
Maraki, in urma studiilor aprofundate asupra sutienelor, am dedus ca ce e cu cifre 85-90, e circumferinta sub sani. Literele, A, B, C, tin de adancimea cupei. Eu am maaari probleme cu astea la costumele de baie. POrt numar mic cu o cupa adanca. Depinde si de firma care le face. Eu de alaptat am luat 2 sutiene 85C, unul mai larg, altul mai fix. Tu la Aldi te-ai uitat de hainute de bb? Ca sotzul a luat de acolo ceva lucrusoare reduse bine.
Daniela, sa te bucuri de tot ce ti-a adus Robert! Dar mai ales sa te bucuri de el si de bebitza. Cat sta in tzara? E bine ca ti-a luat tie lucrusoare, fiindca sunt sigura ca itzi face tare bine la moral sa te simti tu rasfatata ca femeie. Fetitzei e frumos sa-i luatzi lucruri impreuna.
Bee
si Fetitza
Giova spune:
Sa porti sanatoasa toate lucrurile Monica!!!
Eu am 2 camasi pt. alaptat si am vb. cu o tipa care tocmai a nascut si mi-a zis ca-mi trebuie 3, ca se murdaresc repede. Eu le-am luat pe cele mai ieftine bumbac 100%, urate ca naiba. dar pe urma nu le port, asa ca sunt bune pt. spital.
Sunt atatea jucarii in magazine, ca murim si noi oameni mari, dar copii!!
I-am dus la Mall pe cei 2 kinderi care ii tine mama si le-a trebuit atatea, dar erau de la un milion in sus. Scumpe, dar asa a fi vrut sa le iau. Si au de toate, ca le mai trimite si sora-mea din Italia, dar tot degeaba. Copilul tot copil este, cu cat are mai multe cu atata mai vrea.
Eu mi-am luat un sutien din ala special pt. alaptat. ma gandesc, ca mai trebuie sa-mi iau unul. Cand se murdareste unul sa am de schimb.
Mainile mi se mai umfla, cu picioarele nu am probleme. Sper sa nu se umfle ca n-am de gand sa-mi cumpar papuci mai mari, ca n-am ce face cu ei pe urma.
gio
si bb Marco 34+
Ingrid S spune:
I G, am jucat acum 3 luni Zuma, eram innebunita dupa el. E superfain, dar te si enervezi daca nu-ti iese..Am reusit sa-l termin, e greu, dar iti trebuie rabdare. Bafta la joc si sa mai intri sa-mi spui cum merge.
Ingrid S
29+
maraki spune:
Merci fetelor
O sa ma duc maine sa il schimb cu 100 D
Stiu ca trebuie sa mai cumpar un sutien de schimb, asta se deschide la cupa in fatza,bine ca am pastrat bonul!Camasa mai cumpar una de schimb pt. ca acasa voi sta binemercī cu pijamaua
Giova si eu ma gandesc ce o sa fac cu cizmele dupa ce nasc, adevarul e ca imi joaca un pic piciorul in ele dar era singura pereche si altele nu mi-au placut
Le-am luat cu 40 de la 50 cat costau initial
Salopeta de fas pt. bebe nu am gasit, erau de la 3 luni in sus, eu vreau sa cumpar sa-i vina iarna asta ca oricum la anul va trebui ceva mai mare. Camasa e simpla, din bumbac cu maneca lunga si are nasturi pana spre buric, oricum nu merita 15 euro![]()
33fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Daniela- sa porti cu placere to ce ai primit, la fel si tu Monica(Maraki)!
Monica70- ziceai ca ciocolata si apa- nu merge la mine,ai pierdut apriul, facusem pe o excursie la Londra
, nu cred ca e prea mutla cofeina si cu cafeaua de dimineatza, oricum renuntz la pastiele laxative o sa incerc tot chestii din astea suc de prune, cu lapte si altele si supozitoarele.
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Bee nu am ajuns la Aldi ca nu este aproape de casa, in general trebuie sa fii pe faza la fiecare inceput de saptamana, atunci se baga marfa noua si se termina repede pana a doua zi( fac turcoaicele coada la intrare sa fie primele cand deschide ) Nu am avut brosura din timp, daca stiam, ma duceam si eu sa vad ce au bagat
pt. bebei. Cand iti vine sotul sa imi spui ce a luat de acolo
33fix
Monica
Denisam spune:
Maraki- la cat mai multe saptamini ca si la restul fetelor!
EU bag acuma o supica si o tai la un magazin ca sa cumpar diverse pt firma si apoi acsa, m aarde un omoplat de imi vien sa ma usi pe peretzi,dar de..rabd..
Monica, Irina, Ursulina, Ana si restul ne vedem ins chimbul 2, mai devreme de 9 la voi nu am cum sa intru..
Pupicei si o seara buna, fara dureri!

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Denisam spune:
De Dana stitzi ceva, nu am vazut-o azi, sau mi-a scapat mie!
Florinini-acum cateva zile era bine..
Kiki- tu ce mai faci cu piciorul, sper ca esti cuminte
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
maraki spune:
Merci Denisa
Bine ca mi-ai mai deschis si tu ochii cu sutienul, ai dreptate ca o sa creasca si mai mult sanul cand o sa alaptez,asta era in cutie,pt. ca de obicei cumparam pe probate nu asa din ochi
Maine, poimaine schimbi si tu saptamana
33fix
Monica
Bee spune:
Dana, sper sa aiba parte de weekend prelungit, cu ziua de ieri si de azi fara munca.
Bee
si Fetitza