Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
Acum m-am intors da la mami, drumul a fost groaznic! Cum m-am chinuit sa ma imbrac si sa ma incalt m-a apucat si durerea de burta jos...vai si-amar!
La intoarcere ma intreaba unul pe strada :
"Doamna ce-ati patit?" (va dati seama cum umblam)
Zic: "Spondiloza"
"A!Reumatism..." zice el!
" Si luna a 8-a ..." zic, la care individul ramane masca!!!
Cica nu se vede...si eram si cu haina desfacuta ca bineinteles nu ma mai cuprinde...
Am ajuns sa-mi planga lumea de mila pe strada!
Si colac peste pupaza, mai zice una ca daca-i de la sarcina risc sa raman schioapa...asta asa sa-mi ridice moralul...Ce ziceti?
De nervi am consumat deja jumatate din punga cu bomboane pentru pom pe care mi-a dat-o mami!
MONI 34+ si bebelina DIANA
marchplayer spune:
Multumesc mult fetelor de urari si va multumesc ca sunteti asa de dragute!
Maraki sa porti si tu sanatoasa lucrurile cumparate! Foarte bine ca ti-ai cumparat cizme largi! Eu doar cu adidasi ma mai incalt singura, cu restul ghetutelor, si cizmelor care le am imi trebuie ajutor!
Monica, ai devenit animatoarea subiectului nostru! Mi-a placut foarte mult cateva din remarcile tale...mai ales una referitor la cei care nu gusta glumele
.
Bee, sta 4 luni asa ne-am gandit ca ar fi mai bine si iti multumesc si tie pentru urari!
Denisa, te simti mai bine? Cand ai petrecerea, maine sau poimaine?
Abia astept sa ne spui ce cadouri ai primit!
Giova, da imi amintesc ca tu erai cea cu prietenii! Sa porti si tu sanatoasa camasile...eu inca nu mi-am luat ca asa ma enerveaza aceste camasi de noapte...in mod normal nu port niciodata, oare o fi obligatoriu camasa la spital? Cat despre sutien si eu am doar unul dar sa fiu sincera doar cand plec undeva il port ca in rest ma simt ca inhamata si parca nu pot respira bine!
Fetelor decat zuma mai bine un NFS ca-i mai incitant si nu-ti toaca creierii, doar te cam agita cand nu poti sa-ti intreci oponentii
daniela 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Giova spune:
Am fgost la concert in aer liber, Hrusca. Doamne iubesc vocea lui, ce frumos colinda. Eram cu ochii in lacrimi.
Si pe urma am fost sa mancam in oras. Sunt asa de plina acum, caci iar trebuie sa-mi maseze Clau stomacelul.
gio
si bb Marco 34+
Ingrid S spune:
Giova, eu fac masaj saptamanal, vine o fizioterapeuta pt spatele meu si solduri (picioarele mai usor ca am 2 vene mai proeminente) si mi-a zis ca nu ai voie masaj la burtica si in zona rinichilor cat esti gravida. Asa ca ai grija cu stomacelul, se pare ca masajul il streseaza pe bebe si il poate intoarce din pozitia cu capshorul in jos. Ea zicea ca trebuie strictul necesar, adica crema sau uleiul pt vergeturi sa fie intinsa incet, in sensul acelor de ceasornic si atat. Bine, sper sa nu gresesc, poate mai stiu si alte fete de masajul la burtik..
Te
dulce,
Ingrid S
29+
Ana_m spune:
Buna seara burticute,
Mai da vesele ati mai fost azi noapte !!!! Va culcati tarziu si va treziti devreme ! Eu aseara la 11 m-am bagat in pat, aveam contractii tot la 12 minute. Si ma tineau aproape un minut. Nici nu stiam ce sa fac. L-am disperat si pe barbatu-miu, el zice da cum sa nasti ca mai ai o luna jumate ?
. Pana la 2 nu am putut sa dorm, apoi vai de capul meu toata noaptea, ba dormeam, ba ma trezeam.La 7,30 eram treaza si cu durere de burta
. Am stat in pat pana la 2 dupa-masa. Acum imi e binisor, dar azi nu am facut nimic toata ziua doar am stat si lenevit. Sper sa nu mai am asa noapte de cosmar, ca zau ca ma gandeam ca nasc.
Ana
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Denisa, bine ca ai mai scapat de
, cel putin partial !
Monica, eu habar nu aveam caci Calciul da cohntractii ! Eu oricum nu am luat niciodata. Fa si tu o pauza , cum ziceai sa vezi cum iti merge !
March, lasa bine ca ti-a adus tie cadouri, ai sa vezi tu ca de acum incolo numai la bebe o sa mai aduca !!
Fetelor, atat a-ti scris ca nu mai stiu ce sa va scriu asa ca va trimit un pupic pt fiecare :
Giova 
Ingrid
Maraki
Diana
Ursoaica
Bee
Ana
33+
monica70 spune:
Buna seara!
ANA asa am patit si eu dar cu o noapte in urma.Acum m-am calmat.Bi, ne, tot se mai intareste ea burta sau se face ghem dar nu ma mai doare tot timpul ca la ciclu.Cred ca a fost si influenta timpului (a plouat nonstop,apoi a fost ceata...) ca sant cam meteosensibila.
DANIELA bine ca esti printre noi...am crezut ca ne uiti atat erai de
Fain ca sta acasa macar 4 luni!
Apropo de sutiene, voi purtati acum? Ca eu la birou am mai purtat o bustiera (dupa patania cu sutienul ce m-a strans ...) dar pe la ora 14,00 simteam ca nu mai am aer.Acasa jos cu ea si acum sant cam fara...dar mi-e c-or sa ajunga
...special pentru camasile de noapte cu nasturi pana jos 
INGRID si eu cred ca-l chem pe baiatul ce-mi facea masaj ca nu mai pot, dar de curiozitate in ce pozitii stai ??? 
MARAKI,DENISA ce mai achizitionarati?
BEE cu sutienele si eu am circumferinta mica si cupa adanca, acum a crescut doar circumferinta ca a urcat stomacul la mansarda!
IRINA tu ti-ai facut plinul la somn azi, unde esti?
GIOVA ,URSOAICA,RALU etc.veniti la schimbul 2?
Eu ma pun sa mai domesticesc actele astea pe-aici deci sunt prin zona!
Ana_m spune:
Irina , uite chiar asa , tocmai pe tine te-am uitat ! Pe tine o sa te punem record cu dormitul ! Auzi 14 ore !!! Sa-ti fie de bine, dormi tu si pt noi astea care nu prea dormim.
Plec sa fac o baita si sa ma epilez, ca aseara ma gandeam ca trebuie sa merg la spital si nu sunt epilata
!
Ana
33+
Bee spune:
Ana, bine ca te-au mai lasat contractiile. Si eu am lenevit azi de frica durerilor si fiindca eram moarta de somn dupa atatea nopti nedormite.
Monica, sutien in casa n-am purtat in viata mea (bine cu exceptia momentelor in care am musafiri). Daca stau toata ziua in casa, stau toata ziua fara. Am o tehnica speciala. Cum intru pe usa, deschid incuietoarea din spate prin bluza, dupa care scot sutienul pe maneca.
.
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
ANA bine ca mi-ai amintit de epilat! Pe picioare trebuie sa ma ocup maine dimineata!
BEE si eu folosesc tehnica aia! Nici eu nu purtam, da' de-o vreme...am niste sutiene mai lejere si mai port si pe-acasa...am 35+ ani si bust engros...am zis sa nu ajunga ...in pivnitza! Si cand ma gandesc ca la 17 ani jucam badmington fara sutien, nu-mi vine sa cred!