Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
irinadum spune:
Gata am venit .Am bagat o telenovela . saracul Marian o sa invete spaniola in ritmul asta. Da ce sunt eu de vina ca e la ora asta?
Daca va spun ca m_a luat somnul cred ca ma injurati. Ciudat pe bune .
Parca vad dupa nastere ca am sa dorm pe mine .
Vai cand va aud de camasi imi vine sa ma bat ca mie nu imi plac si trebuie sa imi iau. Iar de epilat la fel dc tot o mai lalai o sa ajung ca pe site_ul ala la americani de zici ca erau maimute.Mai tineti minte site_ul ala cu nasteri? Mai are vreuna tupeul sa se uite?
Hai ca revin sa citesc ce ati scris.
Irina 36+
Giova spune:
Ana ma bucur sa stiu ca acum esti bine. ai grija, fugi in pat si stai linistita.
Ingrid mersi, sa stii ca si mie mi-a zis dr. de la curs sa avem grija cum ne ungem cu crema ca putem sa-l intoarcem pe bebe. Dar eu fac acolo imediat sub sani, la mijloc. Nu e bebe acolo, nu cred sa-l afecteze. sper din suflet sa nu-l intorc, caci asta mi-ar mai lipsi.
Chiar asa...in ce pozitie stai cand iti face masaj? are cumva o masa cu gaura pt. burtik? sau....... .
Bee nici eu nu stau in casa cu sutien, si cum in ultima luna am stat acasa, am purtat sutien, doar cand ieseam in oras.
Monica, ma duc in pat, deci nu ne auzim la schimbul 2. Vad ca ai inceput cu ..
. As mai sta, dar stomacul, cere sa stau intinsa la orizontal. Nu-i prea place pozitia cu laptopul pe genunchi.
Irina... Trupul dorit? Frumoasa telenovela, dar actorul principal e....n-am cuvinte!!!
Pe mine m-a facut Clau cu masina de tuns scurt de tot, asa va merge urgent bic-ul la nevoie. Subrat si pepicioare cu epilatorul, inca mai suport durerea.
Apropo de site-ul ala.... nici nu vreau sa ma gandesc, doamne ce groaznic!!! Si alea neepilate, scarbos de-a dreptul....
la toate
!!!
Noapte buna.
pe maine!!!!!!!!!!!!
gio
si bb Marco 34+
Bee spune:
Lasa Moni, ca iubitii nostri ne plac si cu "bretele". desi eu l-am amenintat pe al meu ca dupa 2-3 copii, imi fac operatie estetica de micsorare de sani!
. in vara singurul costum care mi se potrivea era un Triumph cu sutien masura 38 E sau F
. Sunt un monstru diform! Evident ca am ramas cu privitul, ca nu m-am indurat sa dau bani multi pe costum (si am ramas cu vechitura mea de 8 ani). Sa vedem la vara ce masuri voi avea. Mi-e si frica.
Bee
si Fetitza
Bee spune:
N-o sa credeti dar azi am avut niste pofte ingrozitoare!
. CAnd am intrat in alimentara nu stiam cum sa ies mai iute! Poftem la absolut orice. SI acum bietul tata, s-a oferit sa iasa sa-mi ia ciocolata Milka simpla, ca nu mai rezist! Si bebelusha mea e agitata si vrea ciocolata. ...........Desi parca si una alba ar fi mers tare bine!
. Si cand ma gandesc ca Duminica vine Radu cu tone de ciocolata, mi-e si frica!
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
GIOVA somn usor!
BEE poate nu-s ele asa mari dar la silueta mea...aveam 75 B sau C (in talie 62 cm)ies in evidenta ...cu asa torace ingust... Si eu ma gandeam la operatie...la vreo inaltzare acolo!Pana una alta ma multumesc cu cezariana 
MONI 34+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
ANA bine ca te simti mai bine si sper s amai stai cu noi si pana mai tarziu.
Giova pai vb lui Marian pt ala casc eu ochii mai mult . Da si subiectul merge .Iar de epilat lama sau aparatul ca ceara nu pot.
Ursoiaca tu unde esti? Vezi ca trebuie sa fii pe faza ca acusica trebuie deschis un nou capitol.
Denisa vad ca e pe drumuri ca de obicei.
Maraki fii pe faza ca tu cred ca esti singura cu doi copii si mari pe deasupra deci trebuie tu sa ne dai noua sfaturi .
Ingrid acum nu vreau sa te parasc sau sa pice ca nuca in perete dar ori am luat_o eu razna ori nu mai stiu ce zic: tu fumezi? parca asa mi s_a parut ca am citit. Nu mi_o lua in nume de rau ca si eu as trage una .
Bee nici eu nu port sutien in casa si am cu ce sa ma laud ba chiar dc vreti dau si la altii.
Monica ce meniu ai mai avut azi ? De simtit te simti mai bine sau te gandesti sa mergi la servici?
Irina 36+
monica70 spune:
Apropo de pofte ,tocmai a intrat frate-meu cu o noua portie de acte si ca o consolare cu niste felii de ...cozonac cu stafide! Imi pun imediat si-o cana de lapte si pana pe la 1,00 nu mai mananc ...decat ciocolata eventual...sau ceva fructe acolo...Credeti ca rezist pana la 1,00???
irinadum spune:
Monica pai e bun ca tot ti-a adus ceva nu poti sa il trimiti si pe la mine o tura?
Irina 36+
monica70 spune:
ANA dupa cum vezi toata lumea incearca sa ma faca sa ma simt ca la servici: fratele imi aduce de lucru (contabilitate...), colegutza avenit in vizita azi...Toti s-au gandit ca decat la ...medicul de garda...mai bine asa![]()
Iar la capitolul pofte stiti ce am avut eu pofta acum vreo doua luni??? CICOARE!(adica surogatul de cafea comunist...asa era, nu?)Am cumparat si acum imi mai pun in lapte...Miroase ca in tabara dimineata la micul dejun,cand eram pe la ...NAVODARI de exemplu...Si in plus scrie ca e un bun tonic si calmant digestiv etc.
Bee spune:
Monica sa-ti fie de bine cu combinatiile nocturne!La ce gabarit ai, cred ca meriti sa mananci bine. Eu in schimb sunt o haplea! Tocmai mi-am propus sa balotez cateva patratele de ciocolata, dar am terminat-o (bine vreo 2 randuri le-au palat si parintii mei)
.
Irina si eu am vazut-o pe Ingrid la mamici fumatoare! Au ele acolo un cerc taare inchis si se sustin reciproc la lasatul de fumat, dar mai degraba cred ca se consoleaza ca nu reusesc (nu te supara Ingrid). Cum sa ai pofta de tzigari daca te-ai lasat
! Eu n-am nimic cu fumatorii, cat am fost nefumatoare, n-aveam nici o treaba. Cand m-am apucat de fumat, pai m-am apucat si de la 1 pachet vara trecuta am ajuns rapid la 2 pachete pe zi (in feb). De Paste m-am lasat, datorita sotzului meu care mi-a rezistat cand il imploram sa-mi dea o tzigara. La 2 saptamani au venit greturile si fumul de tigara era inamicul nr 1. Acum? Pofta de tzigari, ioc, dar nici nu ma deranjeaza. Chiar m-am testat. Stau ocazional cu persoane care fumeaza, am incercat sa trag un fum, dar nu ma tenteaza. Clar nu sunt fumatoare si ma bucur de asta.
Bee
si Fetitza