Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA tocmai l-am halit ca erau doar doua felioace si ma pregateam sa-l sun sa vad de unde l-a luat si sa dau comanda pe maine la sotz!!! Ca a fost super! e mai bun si ca PANNETONE ala italian!

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica pana la 1.00 cu o cana de lapte si doua felii de cozonac iti spun sigur ca nu rezisti! Ce mi-ar place si mie sa le mananc si sa beau lapte cald
Irina sant pe faza, ma uit la tv si citesc si ce scrieti Nu stiam ce e cu tine de nu ai scris pana spre seara La Ioana ma gandesc, oare ce o fi cu ea?
Ana stai si tu mai mult in pat cand nu te simti bine, asta daca suporti sa stai la orizontala
Fetele azi m-am facut de ras, sant cea mai mare si habar nu aveam de numerele la sutienece reprezinta Si eu stau prin casa fara, doar daca am musafiri port Aici langa mine este un hotel de lux, aseara a venit Celine Dion si Eros Ramazzoti spunea Robert ca erau bodyguarzi, foto-reporteri Restaurantul are vedere chiar la intrarea hotelului, asta vara venise lotul american olimpic de atletism si a luat Robert autograf de la Marion Jones

p.s. am luat un Scobutil ca aveam burta tare rau de tot, ziceai ca plesneste, abea ma miscam prin casa

33fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Fetele eu va parasesc. Fetitza mea e tare agitata in burtik si merg sa o linistesc la orizontala.
si Noapte Buna!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee si eu eram fumatoare si fumam un pachet pe zi . De cand sunt gravida am mai fumat acasa cand am fost in vara dar rarut. Aici nu ca nu mai am tigari , nu poftesc dar dc stau cu cineva care fumeaza una as trage de ce sa mint? Acum sa vad ca se pare ca vine un prieten de al nostru dupa craciun si sta vreo 2 saptamani la noi sa vad dc ma tenteaza. Sper ca nu mai ales dc alaptez.
Monica sa stii ca am sa merg sa imi iau si eu cozonac maine dc ma trezesc si eu ca un om normal.
Irina 36+

Mergi la inceput

Bee noapte buna, daca nu poti dormi..vi inapoi!

Mergi la inceput

Maraki nu e nimic cu sutienele acum ma gandeam ca atunci cand ai avut_o tu pe Roxana nici nu prea aveai nevoie de sutien, nu?
Pai si a veit frumuselul ala de Eros si nuai facut si tu o poza? Robert deci are poze cu o campioana olimpica. Ia sa il intrebi tot asa bot de iepure are ca la televizor sau il ia doar la concursuri?
Bee noapte buna dc nu poti dormi te asteptam.
Irina 36+

Mergi la inceput

URSOAICAAAAAA!Santem la pagina 10!!!
IRINA poate nastem deodata ca vad ca...scriem in aceleasi timp aceleasi lucruri
IOANA ai mai gasit dopuletze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu are poza, autograf si a scris asa: FoRobert si s-a semnatTrebuie sa cumpar o rama mare si misto sa pun o catifea bleumarin si in mijloc sa fie autograful Auzi, Olimpiada a fost anul trecut nu anul asta nu? Atunci venise....las-o pe Marion, sa fi vazut cum aratau colegii ei

33fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

E uite ca nu mai stiu dc a fost anul trecut ca anula sta nua fost sigur dar madame Jones nu a mai fost nika de capul ei ca luase si ea niste bombonele si nu a mai putut ... sau o fi fost din cauza sarcinii poate. Baietii de la Carl Lewis mai rar unul sexos rau.
Monica eu trec in 38 deci la mine poate sa vina bebe ca nu ma supar numai sa nu fie mic tare ( am sieu dambla vorba lui Denisa) dar la tine lasa sa mai stea ca sa iti spun eu ce ce scheme tre sa faci. A stai ca tu faci cezariana... da rnu conteaza tot bebe iese.
Cand imi dai stratul apropo?
Irina 36+

Mergi la inceput

Despre fumatori eu sant din aia care i-as pe toti! Sunt buna de detector de fum il simt prin 3 usi ichise in momentul cand se aprinde o tzigara si fac cu nervii! Turbez cand se fumeaza langa mine...si asta-i peste tot: in statia de tramvai,la cinema de vara (la mare)...mai miroase si-n lift ca unii n-au rabdare pana jos ...si ca sa puna capac pervazul din bucatarie mi-e mereu plin de scrum...cand aflu care din vecinii de sus e vinovat...sa vedeti ce-i fac...de exemplu niste iscalituri cu o pila de unghii pe masina (daca are!) Ma enervez numai cand imi aduc aminte!

Mergi la inceput