Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hai ca am revenit din baie. M-am epilat numai sub brat si pe piciore. Partea de jos o las pe maine seara , ca acolo va fii mai mult de lucru, ca nu prea mai m-am atins pe acolo si au crescut codrii desi ........... Iar epilatul la mine se face doar cu lama,( colega cu Irina ) asta ca sa va dati seama ce rezistenta sunt la durere. vai de mine..
Monica, cred ca maine fac si eu un cozonac ca mi-ai dat idei. Mama daca as manca cat tine cred c adepaseam de mult 100 kg ! Si pofta nu imi lipseste, toata viata am fost pofticioasa .
Marakiazi azi am stat eu in pat pana la 14, dar de obicei nu pot sa fac asa ceva. Ma dor toate oasele cand stau in pat . Nu stiu cum voi face de acum, ca mi-am propus oricum mai mult repaus, ca m-a amenintat sotul .Cand vede ca nu pot sa plec din bucatarie, sau camera ce o fi pana nu e totul perfect face cu nervii
Bee somn usor !

Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA un strat de var e bun? Poate i-a mai ramas IOANEI ceva...

De start nu-i vorba inca! Abia am ramas acasa!

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Vai mama da violenta esti mai sunt si de astia cu vicii ce vrei ? Deci dc te intalnesc si am tigara in mana ( nu in gura) sa dispar. Ok boss am inteles.
Ana e buna lama uite ca eu nu m_am gandit la rezistenta dar lasa ca iti povestesc eu peste doua maxim trei spatamani cat sutn de rezistenta. Faci cozonac? Pai eu nici gogosi nu ma incurc ca cine stie ce turte imi ies.
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

sautare,
M-am cules de pe drumuri, vad c aiara ati terminat capitolul.
Monica si eu sunt la fel cu detectarea d efum, hai sa facem o "consiliu de directoare' si sa le articulam pe fumatoare, ce zici?
Ursulina unde e?Treb s amerg sa cietsc si din urma si sa maninc ceva ca sunt lihnita, dar am inceput cu suc de pruen urmat de lapte, zi Monica ce sa mai bag?

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

IRINA erai cu gandul la CARL LEWIS , nu?
Deci te-apuci iar de fumat, dupa?
Mai bine o ciocolatzica...
ANA eu pe picioare ma fac cu aparatul in rest...lama e baza!

Mergi la inceput

Pai normal ca "stratul" meu venea de la Carl Lewis.
Nu stiu dc ma apuc de fumat iar pentru ca normal nu simt nevoia si nici nu ma gandesc la fumat insa din cand in cand o data sau de doua ori pe luna cand sunt la vreo masa as mai trage cate una .
Irina 36+

Mergi la inceput

DENISA iti spun ce idee mi-a venit sa mai bagi, dupa ce mananci! Nu vreau...
Sa-mi amintesti! Pofta buna!

Mergi la inceput

Normal ca ma gandeam la frumuselul de Carl cand vorbeam de "strat". Iar cu tigarile nus tiu nu prea cred pt ca acum nu le duc lipsa dar la vreo paranghelie poate una asa de pofta.
Irina 36+

Mergi la inceput

Ca sa vezi ce tampit e netul acum scriu si mesaje la fel ca nu ma lasa sa le trimit. Cred ca asta o fi unu antitabac de aia imi ia doar ce mesaje vrea el.
Irina 36+

Mergi la inceput

IRINA cand iti vine sa mai tragi una... trage-o unuia!
Sa mor eu daca poate omu' sa lucre ceva cu voi! Abia apuc sa pu mana pe hartoagele astea ca iar trebuie sa actionez pe-aici...

Mergi la inceput