Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ce sa o mai trag si cui la cate "straturi " am? Pai fuge de mine toata lumea.
Acum ca mi_am adus aminte care e treaba ca inainte de a naste iti cade burta? Auzi si la astia expresie. Cam cat se duce in jos si dc se simte sau cum se intampa . Care stiti?
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA o sa-ti dai seama ca va face "poc" cand cade

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica-da, de acord ca tigarile se pot inlocui cu ducle sau altceva..
Zi-mi ce idee ti- avenit te rog..

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Gagici, avem chef d eras,ebine, dar ec facem c anu are cine sa deschida capitol, am apelat-o pe Ursulina, sa incercam pe Diana prin telepatie?
Irina-eu zic c ao sa observi tu cum se las aburta..Cam cat, eu nu-s buna la masuratori, stii tu cine se pricepe...

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

DENISA daca promiti ca nu ma

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Razi tu razi dar la mine s_ar putea sa cada printre primele. Atunci sa ma vad. Uite ce putin mai e maine poimaine scriu cu fiimiu langa mine.
Irina 36+

Mergi la inceput

Am tras cu ochiul pe dc si vad ca Ingrid a scris acum jumatate de ora dar nu la noi. Cred ca s_a suparat ca am vb de tigari sau s_a speriat de voi vrajitoarelor antitabaciste. Ingrid sa nu te superi !!!!
Irina 36+

Mergi la inceput

IRINA uite ca si eu mai am doar un pic: mi-am schimbat prefixul! La mine n-o sa fac poc...n-are ce cadea, fiica-mea s-a cazat la parter...
INGRID ? Las' ca-i trece! Acum 1/2 h inca nu nici o fumatoare!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Monica- nu is violenta, mi-esti draga si simpatica, desi nu ai pus nicimacar o poza cu tine din tineretze.cand erai fatala
Irina lasa enjoy vremea de acuma, ca bb nostri vor fi mereu linga noi..Sper sa nu scrii cu fii-ta linga tine de Craciun

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

FETELE cred caastea mi se trag de la sotz ca se uita la o porcarie de film horror si imi vine sa-l pe el cu zgomotele alea! Nu vreau sa-i stric "placerea" ca si ieri l-am scos din sarite cu comentariile pana a inchis TV-ul! Nu mai suport nici un zgomot, darmite asa cretineli!!!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput