Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Monica(Maraki): spor la cumparaturi

Eu sambata trecuta am reusit in sfarsit sa imi gasesc niste cizmulite in care sa imi intre picioarele umflate . Le-am gasit pe deasupra si la reduceri . Sunt de piele, imblanite (io's friguroasa de felul meu ), si suficient de largi, asa ca nu mai am treaba iarna asta, poa' sa mi se mai umfle picioarele linistite . Oricum nu merg eu niciunde sofisticat in perioada asta ca sa trebuiasca sa imi iau te miri ce cizme elegante, si oricum nu se vede mare lucru din ele de sub blugi

Am uitat esentialul : le-am gasit la raionul de copii , deci incearca si acolo, ca nu se stie niciodata

Adriana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Giova, nu beneficiezi de nici un fel de concediu platit (nici medical nici prenatal nici postnatal) pana cand nu se implinesc 6 luni de cotizare la CAS. De indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani, oricum nu ai nici o sansa, sorry. Ea se acorda doar daca ai cotizat 12 luni (ultimile 12 luni) inainte de nasterea copilui, iar tu, dupa cate inteleg, implinesti doar 4-5 luni pana atunci.

, Deea 30+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Pentru cine are salariul mic, e mai avantajos sa renunte la concediul postnatal daca se intampla sa aiba mai multe zile decat cele obligatorii (42). De ex, daca dupa ce nasti in ziua x cand o vrea bb, iti raman 80 zile de concediu (din cele 126) e mai avantajos sa iei doar 42, si sa renunti la restul. Daca ai ramane in postnatal ai lua 85% din salariul tau brut, iar daca ai intra in CIG ai lua 8 mil. Nu uitati ca CIG se acorda pana cand implineste copilul 2 ani, de la data cererii de intrare in CIG, si nu pe o perioada de 2 ani. Singura problema e ca datorita aparitiei noii legislatii, toata lumea e asa bulversata, incat nu stiu cat de prompti o sa fie cu plata CIG :( Dar, asta e. Mai e ceva pana atunci.

, Deea 30+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Adriana, vai, vai, vai ... si acolo ne trebuie cizmulite?

citam :D

quote:
am reusit in sfarsit sa imi gasesc niste cizmulite in care sa imi intre picioarele umflate .

Ma duc si eu sa le probez pe ale mele

, Deea 30+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi Deea. eu foarte mult ghinion am avut cu chestiile astea. Vorba mamei mele: lasa ca tu ai noroc in dragoste.
Ce sa mai zic, n-am cuvinte!!1
Nu ma mai gandesc ca numai ma enervez.

Monica nu ti-a plecat musafira? cam mult sta pe capul tau.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetelor bine v_am gasit. Nu am intrat mai repede pt ca m_am trezit la 12.30. cred ca are dreptate Marian ca asta trebuie sa fie linistea dinaintea furtunii.Dar lasa ca se pare ca e bine sa ne odihnim inainte pentru dupa.
Citesc ce ati scris si revin.
Bag de seama ca azi mai facem un capitol . Ce bine cred ca o sa le depasim pe fetele de sept_oct care ajunsesera la 100 cand a nascut ultima fata. In ritmul asta noi batem recordul.
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA, ba tocmai ce-a plecat musafira.Am papat repede niste pilaf de orez cu carnitza si castraveciori acri si acum astept sa inceapa serialul in 5 minute. Apropo am dat gata si-o ciocolata alba ce mi-o adusese colegutza, asta inainte de mancare ...si tot muream de foame!
Acum e bine!
Fug la serial si revin!

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- sa-ti fie de bine, zici sa bag ciocolata ca sigur ma rezolv..
Hai ca am luat una potrivita la mine, chiar ca e singura chestie..
Vizionare placuta, eu ma mai tarii pe aici vreo 2-3 ore si apoi o tai acasa, i-am zis babei ca mi-e rau si ca stau cat pot.

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina- vreau sa fac un test cu tine azi sa vedem dc merge msg- cand poti da-mi de stire- stii tu..

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Chiar ma gandeam ca ce-o fi cu Irina? si uite ca a aparut.Bine ai facut ce te-ai odihnit.Macar tu poti. eu nu.
Monica la ce serial te uiti? Si eu am bagat astazi o gramada in mine: mandarine, mere rase, papa, napolitane si acum seminte.Nu-mi sta gura in loc o clipa.
Denisa ma bucur ca ti-ai rezolvat cat de cat problema.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput