Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

chiar ati fost vorbarete aseara, fetelor. mie mi-a prins bine ca tot am fost singura la schimbul 3.....orice as face nu pot sa dorm mai mult de 2 sau 3 noaptea. daca mi-ar fi spus cineva acum o jumatate de an ca o sa am asa insomnii as fi zis ca nu e sanatos la cap. pentru mine o noapte pierduta era pierduta pe vecie, fiindca eu nu pot as dorm ziua-atipesc maxim un sfert de ora dupa mari foieli...acum nu va inchipuiti ca ma uitam dormind-aveam prg normal de 7-8 ore de somn cu trezit devreme fara probleme ...in sf, cand va foiti in pat ganditi-va la mine si poate se sperie somnul vostru si se intoarce frumusel pe la gene.
cu discutia voastra despre calciu mi-ati amintit ca tr sa iau o fiola de vitamina D3. mie nu mi-a dat absolut deloc sa iau calciu-mirare mare, fiindca eu am avut pb cu calciu de la nasterea "mea" citire+ ca mama mea nu avut nici macar o picatura de lapte. in sf, la fiecare discutie despre analizele mele eram trasa de urechi pe tema asta.de cand cu sarcina nimeni nu a scos un cuvintel. analizele nu stiu cum au iesit ca pe aici nu ti le arata nimeni si in afara de 2 luni: ellevit, alte vitamine nu mi-au dat. acum le-au tait si pe astea si le-au inlocuit cu fier si cu fiola asta minune de vit D, pe care mi-a dat-o moasa dupa ce m-a descusut daca vreau sa alaptez sau nu. din ce-am citit eu pe notita anexata e scris negru pe alb ca se administreaza prin luna a 6-a sau a 7-a femleilor insarcinate care vor sa alapteze. se mai da in caz de rahitism-nu e cazul meu. si nu scrie ca s-ar adminitra in paralel cu calciu.nu stiu cat e de eficienta tehnica astora , dar la nici o graviduta pe care o stiu eu pe aici de prin tara pupaciosilor(am vazut ca ati prins ideea) nu i-a dat dr calciu.
acu ca tot am intrat tare in medicam.........m-am conversat in dim asta cu o prietena la tel. ea avut mari pb cu constipatie pe timpul sarcinii si i-a dat dr niste pliculete cu un laxativ: forlax, iar contra hemoroizilor:proctolog- supozitoare. cu mentiunea ca tr sa apeleze la ele doar in caz de extrema urgenta. nu sunt contraindicate in sarcina cica niciunul, dar e bine, atat cat poti sa te descurci de una singura........daca nu merge si nu merge.....
hai, ca ma opresc aici ca atat am povestit despre astea ca am uitat ce vroiam sa va mai spun in rest.......revin

ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

revin mai repede decat credeamnu stiu daca are vreo legatura cu ce v-am insirat mai sus, dar eu nu am avut pana acum nici urma de contractie. e drept ca nici nu sunt in saptamana 3x+ si ca fiecare organism reactioneaza in felul lui. si acum, stand si cugetand, m-am prins ca si kg alea luate deodata s-au "intamplat" in luna cand am luat vitamine........incurcate sunt caile domnului...
eu v-am povestit diverse pe aici, dar viu faceti cum credeti de cuviinta si cum va spune dr vostru

ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ingrid, obligatoriu e sa iei doar cele 42 de zile dupa nastere pentru a putea intra in prenatal. Dar eu iti recomand sa iti iei inainte si celelalte 84 pentru ca vei lua mai multi bani decat daca mergi la serviciu..sunt 85% din brut(nu se ia nici impozit pe ei).
Mai fetelor, io v-as propune sa nu mai luati calciu si sa incercati sa il supliniti din alimentatie...Moni, tu tot ziceai ca bei lapte la greu. Se stie ca, Calciul produce contractii, de multe ori se foloseste si in travaliu pentru a-l urgenta si pentru a indesi contractiile.

Ralu 34+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ralu nu ma mai speria!!!
ce, dr. meu vrea sa nasc foarte curand, de mi-a dat sa iau asa mult CA? Voi lua o pastila efervescenta la 2 zile. Eu nu am avut contractii, dar nu se stie niciodata.

Monica am inteles, mersi again!!!
Vad ca ma cramponez mereu de astea 2 luni. pt. 2 luni lipsa nu primesc indemnizatia de crestere a copilului, pt. 2 luni nu recupereaza firma banii de la sanatate. Asta e. Sanatosi sa fim!!!

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Giova, eu nu vreau sa te bag in sperieti. Probabil meedicul tau ti-a dat atata, tu neavand antecedente si probleme cu contractiile. Am citit si eu de chestia cu calciul si pe la mamici mai mari si mi-a zis si medicul meu.

Ralu 34+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Giova, nu cred ca e o problema calciul pt bb cat pentru noi, . Bebe isi ia oricum de la noi tot ce are nevoie. CArentele cu care ramanem dupa nastere noi, sunt o problema. Dar lactatele ar trebui sa suplineasca necesarul de Calciu al organismului. SI e stiut ca mai toate vitaminele si mineralele (nu toate, e drept)se asimileaza cel mai bine prin alimentatie nu prin suplimente "artificiale".
Andiaroro, de la sarcina ti se trag insomniile? Ca mai adaugam ceva pe vestita lista a problemelor "de sarcina". Iar despre contractii, stai calma daca nu le ai. Unele dintre fete se distreaza cu ele de mult. Eu am avut doar cateva intr-o zi din sapt 30, iar de vreo 10 zile, cine a mai stat sa le numere? Si zici ca Vigantolul e pt mamele care vor sa alapteze? Interesant. Ca eu am primit la 30 de saptamani reteta si m-am facut ca ploua. Ia sa incep sa iau, ca tot n-am luat nimic pana acum.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova daca tot nu ai probleme cu mancarea este mai bine sa te opresti cu Ca, nu il mai lua ca provoaca contractii!!!
Ioana si Irina voi ce faceti?
Fetelor eu ma duc pe la magazine sa vad poate gasesc camasa de noapte pt. spital,sa mai cumpar niste chiloti XXL , cizme ( de cand spun si uite ca nu am apucat )si voi vedea ce mai e pe acoloMerg atat de greu prin casa, nu stiu cum ma voi descurca acum la magazine, iar se uita lumea la mine ca la ursAm avut niste arsuri groaznice dimineata, de la ce credeti ?De la ceai cu foarte putin zahar

33 fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumesc de sfaturi fetele!!
Monica spor la cumparaturi!!!
Eu am zis ca nu mai imi iau nimic, pana nu scap de burtoi. Abia astept!!!

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Multuemsc pt sfaturi, am icnercat tot c emi-ati spus, in final azi de dimineatza am reusit ceva, nu cred ca au ajutat doar supozitoarele, 1 de aseara si 1 de azi de dimineatza, cred ca au fost in combinatzie cu lapteel cu cereale si cu sucul de prune si cu cafeaua si apa de dimineatza. Nu am fost 100% multumita, dar e mai bien decat nimic, poate totusi ma reglez azi sau maine, ca voi continua cu ce am observat ca ajuta.
Va multumesc, nu pot sa raspund la toate care ati scris, ca sunt f. busy la job si ma simt si f. nasol, greseala mea ca am venit- mai bine stateam acasa cum a zis Dragos.
Va pup si dc mai pot mai intru, dc nu in schimbul 2 de seara.

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor nu mai ziceti nimic? Eu ma joc Zuma.

J 30+

Mergi la inceput