Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
Bee spune:
Garmastan: 295 mii, ieri la Sensiblu. O fi tubusorul mic, dar dupa cum am observat eu dupa o aplicare, va fi suficient unul, pt ca se aplica doar pe mameloane si areole, care mie mi se cojeau si sangerau deja (si nici nu am avut curajul sa frec cu prosop aspru "pt calire" si desfundare). Si am auzit de la mamici mai mari, ca e foarte util!
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
Buna dimineata, vedeti ce matinala-s?
Incep cu GIOVApentru ca datorita ei am dormit tun (mi-a dat ideea cu baia!), nici macar nu m-am mai trezit pana la ora 7,00!!! sa merg la wc.
Deci,GIOVA vad ca si azinopate ai dormit bine, ce-ti pasa! Si cu inventia aia...vezi cate invatam cu sarcina asta!!! Bine ca functioneaza! Ce bine ca mai ai putin si esti gata si cu mobila!
Cat despre faza cealalta, nu-i de la sarcina sigur, e mostenire de la tati - el e "bohotzul" familiei (a se citi bufon!)si toti zic ca seman pe el.Mai ales neamurile bihorene ale mamei sunt terminate dupa oltean (tati). Mama ce distractii trageam pe vremuri cand se strangea aproape tot familionul la tzara in Bihor!Ce poante facea! Se radea cu lacrimi! Si acum e la fel doar intalniri mai rare si in grupuri mai restranse...
Daca Dienuta va semana pe tatic (ceea ce presupun) va fi mai blegutza
la capitolul asta, ca sotzul e ardelean get-beget (bihoreano-banatean), deci mai incet(se prinde mai greu la poante adica!), mai serios etc.
URSOAICA trimite-mi si mie una din
, vai ce dor mi-e de una! De aia nu te doare pe tine nimic! Daca tii una in brate nu te mai doare nimic!Pe bune! Sa intri repede sa vedem ce-ai facut la doctor!
CATA super, imi place ca ai intrat pe aceeasi lungime de unda cu schimbul 2 ! Bine ca nu-s gazele de la
!
Desi atunci stiam de unde vi se trage...una cu
alta cu 
Lasati RALU sau INGRID, asta nu-i cearta,ne-au dat un pic de subiecte de distractie doar!Ce ne faceam fara?
Apropo DENISA in ce stadiu esti? Mi-am amintit ce-a zis ADRIANA de cereale+ lapte acru, la mine a functionat
si mai eficient cand am consumat!Te pomenesti ca de la baba aia ti se trage! Esti la birou acum?
BEE nici pe mine nu ma mai doare nimic cu exceptia sciaticii, dar am luat preventiv un NO-SPA, ca vine pe la 13,00 colegutza la mine si vreau sa fiu in forma!Spor la treaba!
MARAKI las' ca daca ai dormit mai prost va fi ziua mai buna! Fara gretzuri!
MONI 34+ si bebelina DIANA
J G spune:
Merci, Bee! Daca isi face treaba (inteleg de la tine ca dupa o aplicare s-a mai reparat ceva) atunci nu e scump. Eu deocamdata nu am probleme, ma dau cu crema antivergeturi dimineata si seara. Si nu ma frec cu prosopul...
J 30+
Vad ca fetele dorm dupa noaptea agitata pe care au avut-o!
monica70 spune:
JANINA hai si tu la nebunii! Macar asa ne-a trcut panica , ca aproape ca intram in travaliu zilele trecute 
maraki spune:
Bee nici sa nu incerci sa te mai freci cu prosopul daca ai ajuns in stadiul asta! Neaparat trebuie sa te dai cu un unguent, chiar la sangerari...e prea devreme![]()
Janine am inteles de la mamici ca ajuta foarte mult garmastanul,decat cu rani si sange la san mai bine cu unguent
33fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
FETELE care au contractii si burtica intarita voi luati vreuna si CA separat?
Sunt curioasa pentru ca eu de-o saptamana am luat o tableta de CA efervescent (de 400 mg CA) pe zi si ma gandesc sa nu aiba legatura ,stiam ca duce la contractii.Uite n-am avut nimic pana acum si cum am baut paharul mi s-a intarit burta! Acum realizez! Sunt curioasa daca mai e vreuna care ia CA!
Cred ca renunt la el eventual iau tablete Ca+D2 doua de 250g/zi cum mi-a scris medicul, cat am luat asa a fost bine.Dar m-a apucat pofta de efervescent...era pe post de suc!
adriana_i_ spune:
Monica70: eu nu iau CA, dar stiu ca poate produce contractii, deci trebuie avut grija cum si cand se administreaza in sarcina!
Bea si tu altceva cand ai pofta de efervescent... fa-ti un suc natural si "indoaie-l" cu apa minerala acidulata...
Adriana 29+
Giova spune:
Monica, gata, hai inveseleste si schimbul 1.
Ma bucur ca ai dormit bine azi-noapte. Cand n-ai somn, fugi la o baita si pe urma dormi nentoarsa.
Bee, nu te mai freca cu prosopul daca sangereaza. pune crema. Inseamna ca ajuta mult unguentul asta. Doamne ajuta, ca pe mine de ma dor sfarcurile, nebuna cum sunt, sunt in stare sa nu-i mai dau tzitzi la bebe. Asta mama denaturata!!!!
.
Janina am papat de mult, am spalat vasele, am pus hainele in dulap, acum faceam lista pt. maine la cumparaturi si am zis sa mai intru sa vad ce mai ziceti.
Bee, Janina sa inteleg ca pot lua toate cele 126 zile dupa nastere?
Unde ma pot interesa mai bine? Exista vreun site, ceva?
Si inca o intrebare: cine plateste taxele catre stat pt. cele 126 zile de concediu? Firma unde sunt angajata, nu? Tot alea sunt taxele, ca si pt. un salariu obisnuit?
Doamne cate intrebari v-am pus, dar habar n-am unde sa ma interesez.
Si pana vb. cu contabila de la irma sotului, mai trece ceva timp.
gio
si bb Marco 34+
monica70 spune:
ADRIANA mersi si eu asa stiam ! Fac asa acasa cu lamaia si apa minerala, la birou era mai greu si mi-a venit ideea...dar acum sunt acasa! Gata si cu asta!
Giova spune:
Monica si mie mi-a prescris dr. CA 500 mg/zi. si iau din cele de la O-zone efervescente. abia am gasit de 500.poate cand le termin pe astea trec pe pastile.
mi-a zis sa iau pana nasc.
Oare de ce ne-a recomandat? caci iau si Elevit una/zi.
Imi zicea o prietena ca Elevitul are cantitati mai mici de vitamine, ca si Materna.
Stiam si eu ca de la CA pot aparea contractii. Dar pana acum nu am avut.
gio
si bb Marco 34+