Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
Ursoaica spune:
'Neata burtici!
Bee se pare ca eu dau tonul, dar atat.
M-am trezit si am inceput ritualul de dimineata: mi-am inspectat sotul (ii lipsea batista), am cumparat painica, am mancat, va scriu si urmeaza sa ma bag in pat inconjurata de dusmani asta ca sa nu ma simt singurica (una sub plapuma si unul in cap) pana plec la dr.
Va mai scriu dupa ce ma intorc de la dr. ... sunt tare curioasa ce imi mai zice.
Ursoaica
35+
Giova spune:
Neatza
!!!
Mi-a luat ceva timp pana v-am citit.
Monica si Ursoaica sunteti super!!! Nici celelalte Denisa, Irina , Ana,nu se lasa mai prejos, ar voi le intreceti pe toate. 
Asa sunteti voi sau vi se trage e la sarcina? ![]()
Monica nici eu nu am mai auzit de masaj la stomac, dar cum saracul e tare inghesuit, cum il masez putin, asa e e bine, si imi ajuta la digestie. Am inventat acest masaj de vreo cateva luni, asta e.
Ursoaica bafta la medic, te asteptam cu vesti bune!!!
Ralu sa poarte Anastasia sanatoasa toate cele cumparate!!!
Ieri cum ne plimbam prin Mall, m-am intalnit cu domnul de unde am comandat restul camerei pt. Marco. maine aca trecem pe acolo imi zice cand soseste mobila. Abia astept, ca sa pot spala si eu restul hainutelor si sa le aranjez in dulap.
Eu am dormit foarte bine si ne-am trezit doar la 8.30.
Acum fig si eu sa ma imbrac, sa aun de prin casa si sa pap ceva, ca tare mi-e fomica.
Vine weekenul yupiiiiiii!!!!!!!!!
gio
si bb Marco 34+
Ingrid S spune:
Buna dimineatza, burtici!
Ieri seara am avut musafiri, am stat pana tarziu sa ne holbam la "Stapanul Inelelor" partea a doua, asa ca n-am mai intrat pe net. Lipsesc o seara si iar sunt certuri intre voi...Dragele mele, e cea mai frumoasa perioada, si voi va pierdeti timpul cu animozitati, pai se poate?! Mai ales ca vine si Craciunul..
Denisam, supozitoare cu glicerina poti sa iei linistita, mie mi-au trebuit 4 ca sa scap de constipatie. Bea lapte si mananca ceva fructe, sau bea un suc natural de portocale (ieri seara cu "tratamentul" acesta a fost ok). Bine, poate a contribuit si mancarea chinezeasca. Mai ales nu te forta, eu asa am facut si am avut impresia ca nasc. Se pare ca miscarea in aer liber (o ora/zi) ajuta si ea. Sper sa te ajute sfaturile mele.
Eu am revenit la servici, ca sa duc adeverinta pt prenatal. Este absolut sigur ca cele 126 de zile trebuie luate? Stiu de cele 42 obligatorii, dar si celelate 84 trebuie luate? Va rog sa-mi raspundeti, ca sefa mea de personal e asa o aeriana..
Va
pe toate!
Ingrid S
29+
maraki spune:
Buna dimineata 
Cam slaba miscare in dimineata asta
Am dormit asa si asa, de vreo 4 ori trezitul de rigoare ( pp ) si de foarte multe ori schimbatul pozitiei,nu mai pot fetelor, m-am saturat sa dorm numai pe partea stanga dar mi se face rau altfel![]()
Catalina dupa cum descrii ca te simti,s-ar putea sa fie un inceput de raceala( daca spui ca te dor si mainile si picioarele ) Stau si ma intreb cum a trecut o saptamana fara sa vina aia de la gaze sa rezolve problema? Nu poti sa faci nici un ceai cald...Felicitari si tie pt. 33 saptamani care le implinesti maine
Chiar ca mai avem putin![]()

Dana ce faci, esti acasa? Cum a fost ziua de ieri?
Giova ma bucur ca o sa aduceti si restul de mobila pt. Marco,o sa le ai puse la punct pe toate si scapi de o grija
Noi nici acum nu am montat patutul
in schimb dulapul este ok, cu toate lucrusoarele spalate si calcate
Burtici va doresc o zi buna,fara dureri, greturi, etc.
33fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
adriana_i_ spune:
Buna fetele 
wow, da' ati scris nu gluma de ieri dupamasa pana acu... am citit si eu asa pe diagonala, ca imi misuna sefu' prin zona. Dar mai am doua saptamani si gataaaaaa concediu, de abia astept...
Maraki: deci se gaseste aici Garmastan si exact asa ii si zice?
Denisam: eu care inainte de sarcina ma constipam una doua, acum sa bat in lemn, nu am probleme... E adevarat ca aproape in fiecare dimineatza mananc cereale in lapte, si tot asa, aproape in fiecare seara inainte de culcare beau o cana de lapte caldutz. Cand totusi s-a intamplat cu constipatia, m-au ajutat prunele uscate: puse seara doua - trei intr-i cana cu apa, dimineatza papate pe stomacul gol, si bauta zeama aia.
Si eu am auzit ca laxativele oricat de naturale ar fi (deci din plante) sunt contraindicate in sarcina...
Succes, sa scapi de problema!
Adriana 29+
maraki spune:
Buna Adriana,
Da asa trebuie sa fie aici in farmacii, este facut de nemti si sant sigura ca il gasim
sub denumirea asta.Te anunt dupa ce il cumpar ca sa fii sigura
Ai grija ca trebuie folosit in ultima luna de sarcina si mai ales dupa ce se naste bebe![]()
33fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Bee spune:
Ursoaica, sa vii cu vesti bune de la doctor.
Ingrid. Obligatorii sunt 42 de zile dupa nastere. Daca te avantajeaza (serviciu ok, bani buni) si rezisti, poti sa stai la servici cat mai mult si sa-ti ramana cat mai multe din cele 126 de zile dupa nastere.
Bee
si Fetitza
Giova spune:
Chiar asa slabuta miscare. Fetele din schimbul 2 dorm, dupa distractia de azi- noapte.
Monica, Ariana, Ingrid, Bee BUNA DIMINEATZA!!!
Monica oare o fi bun Garmastanul asta? Cunosc mamici care s-au at cu el si degeaba, sanii tot le-a durut si sangerat. Si costa o groaza aici in Ro si este si putin.
Eu mi-am luat acum, il voi incerca in ultima luna si Doamne ajuta sa fie bun.
Si crema de galbenele cica e buna, ca inmoaie sfarcurile.
Acum fac o lista cu ce trebuie sa mai cumparam pt. casa, pt. mine la spital si pt. Marco. Parca acum s-au terminat toate in casa: etergent, chestii pt. curatenie, etc.
Intru mai tarziu, poate va fi mai multa actiune aici.
gio
si bb Marco 34+
J G spune:
Neatza!
Mai intai, Ingrid : obligatorii sunt doar cele 42 de ziel postnatal, altfel poti sa te duci pana in ultima zi la seviciu daca vrei.
Bee nu stiam ca ai probleme cu sanii, imi pare rau!
Catalina m-ai terminat de ras... eu chiar la gazele alea ma gandeam. Ca ar fi cam nasol sa se opreasca!!!!!!
Giova ai papat?
Fetelor vad ca faceti nebunii noaptea, in timp ce noi dormim.
J 30+