Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA chiar nu stiu unde a disparut unul...uite-l !
Mama mia cat e ceasul...trebuie sa mai fac si maine seara o recapitulare asa ca plec si eu !
Va pup pe toate!

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- esti tare mai cu 4- sin aea, dar eu nu am e,ciudat inschimb iti zic asa-

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Monica- deci eu nu l-am gasit pe I..dar ti-am zis ce am gasit..
Ba nu,stai ca mi-a aparut..wowictorie..
cred ca o ai la farmacie, va pup si noapte buna!

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Denisa un masaj circular in jurul burticii in sensul acelor de ceasornic. Sa nu gresesti sensul ca este naspa.
Deci o iei de la sanul drept spre stangul, cobori pana sub burtic, treci din stanca in dreapta, urci iar si o iei de la capat. Incearca sa faci aceasta manevra ungandu-te cu ulei.
Am uitat sa zic sa apesi usor. Cu ocazia asta il mangai si pe bbic.
Iar nu mai merge messul.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Monica mercic.
Noapte buna

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Ursoaica-mersi o sa incerc si masajul..acu ma duc la farmacie, desi am reusit un pic..dar ma duc sa vad ca treb s am ceva in casa pt. viitor..NU te mai vad pe msg..uff

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...hai ca incep eu sirul vaitaturilor de weekend...deci, am dormit naspa, mai ales spre ziua...durerile de solduri nelipsite, dureri de burta ca la ciclu si acum cind m-am dat jos din pat dureri de col...a si am o febra musculara de parca as fi facut sport intens...abia pot sa scriu, pina si mainile le simt grele...naspa...eu abia astept sa treaca timpul si sa nasc, chiar daca mi-e frica, decit sa ma vait in fiecare zi, mai bine sa ajung mai repede la Ziua XVad ca ne inmultim cu vaitaturile pe zi ce trece....se vede ca ne apropiem de termen...si eu am emotii cind ma gindesc ca in curind o sa apara primele gravidute dintre noi...si parca vad ca de Craciun vom avea destule mamici care isi vor tine puiutii in brate!Maraki si Mirela felcitari pentru 33+ fix!Doamne ce zboara vremea...Azi nu fac nimik...e nasoala vremea de afara, asa ca, daca pot o sa dorm toata ziua sau o sa ma uit la TV...eu de o sapt. sunt cu gazele oprite ca aveam scapari iar handibelii de la Distrigaz care au venit nu au facut nimik...sper sa vina azi Dan cu cineva ca sa pot sa gatesc si eu cite ceva macar de luni incolo...ca duminica iau de la mama cite ceva, iar maine papam in oras!Fetelor, voi de Mos Niculae le faceti la sot? Noi asa facem...cete o mica atentie in pantofi de 11 ani, de cind ne cunoastem, asa ca maine trebuie sa ajung la Mall sa-i caut ceva simbolic!Va pup si sper sa aveti o zi super, fara dureri!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta32 si 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lamuriri in legatura cu cele spuse mai sus...
1. a nu se intelege ca e vorba de gazele de la , ci de cele de la aragaz,
2. a nu se intelege ca mica atentie reprezinta un mare cih in pantofi cadou unul altuia de 11 ani!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta32 si 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna dimineata fetele.
M-am trezit devreme si plina de vesti bune.Eu sunt fata cuminte si dupa ce ca m-am culcat devreme aseara, am si dormit! E drept cu vreo 4 intreruperi, dar am dormit! Si m-am trezit la ora 6. N-am mai avut contractii, nu mai am dureri foarte mari, deci e momentul sa ma apuc de treaba (calcat, spalat, etc).
Fetelor care nu aveti somn noaptea, sunt tare curioasa care cum isi face aparitia in zona!
Maraki, eu ma dau cu Garmastan de ieri. E ciudat. Eu deja aveam sanii crapati si sangerau cand ii stergeam cu prosop aspru, asa ca am trecut la actiune. Dupa prima aplicare pare miraculos, pe bune.
Monica, la noapte, tu care esti amatoare de liste si statistici, te rog sa pui si nickurile potrivite la icon-urile alea. Ca altfel, daca e dupa noi toate potzi sa iei toata lista de mutre si s-o pui in mesaj. Hai ca ti-am dat de lucru.
Denisa, sa stii ca mai degraba supozitoarele cu glicerina sunt permise in sarcina, decat laxativele din plante (mie asa mi s-a spus). Supozitoare din astea am luat o singura data! DAr vreo 3, pana sa ajung la un rezultat durabil. Mai stii cand ne sfatuiai tu cu nectarul de prune? Pai puteam eu sa bag la nectar de prune cu lapte si cu bere sau cu orice si tot nu rezolvam. Cam asa te ia si pe tine MOnica cu ciocolata. La cata ciocolata mancam in perioada in care aveam probleme, eram pe cale sa ma gandesc tocmai ca ar avea efectul contrar. Asa ca fiecare cu reteta "personalizata", proprie si inimitabila. EU acum mananc halva si n-am treaba!
Catalina, am mai zis si aseara cu cezariana (desi nu vazusem mesajul, mi-a atras atentia Monica): nu ma programeaza, nu am discutat de ea, nu e musai anestezie generala. Si stiu o fata care a nascut pe 1 Oct prin cezariana cu doctorul meu, desi avea termenul 19 Sept. Cand a intrat in travaliu a operat-o. Eu cu doctorul meu ma vad cam 2 minute la o luna, timp in care-si vara "deshtele" in mine si atat! Nu mai vreau sa ma gandesc..

Hai gata, calea e deschisa, putetzi sa incepetzi cu vaicarelile, eu si fii-mea suntem pe receptie (telepatica-fiindca noi ne lungim in pat la citit romane).

Bee 35+
si Fetitza

Mergi la inceput