Constanta te saluta! (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!

Tatiana, intr-adevar sunt ff multi tigani in parc! trebuie mare grija la posete si buzunare! Mie mi-a placut ca atunci cand am fost noi erau colindatori pe scena si Sofi era foarte atenta, batea din palme...

Mav, cum te mai simti? Sper ca esti bine!

Sanzi, am vazut pozele voastre! Se pare ca David s-a distrat bine in orasel!

Roxa, noi speram sa fim 3 la intalnire! Daca apare ceva de moment la tati si nu poate veni...atunci o luam pe bunica!

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
cu intarziere LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de ieri!!!
scuze, dar nu am avut net ieri. si nici alaltaieri....in fine.
deci eu propun sa facem asa cu intalneala: ma ocup dupa cum am spus de mancare/bautura. am sa iau apa minerala sauplata, cafea, cozonac si ceva fursecuri.
cadourile la care v-ati gandit sunt excelente, Cristina propusese sa le cumpere ea. daca are timp bine, daca nu le pot cumpara eu ca tot fac drumul asta. eu cred ca cel mai comod dam banii la petrecere. trebuie sa punem la socoteala in inchirierea salii. vreti si clovn? sau sunt pitici care se sperie de ei?
Oana stiu ca sunteti in indoiala sa veniti...dar ma gandeam ca va conving!
Tania, voi?
Vic tu ai vorbit cu sora ta? cati trec pe lista?
Jo?
Vic voi v-ati hotarat cati veniti?
astept raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Sanzii mi-ai facut pofta de zona Las Vegas,asa ii spunem noi acolo unde ai facut tu poze la dacia.Am mai facut si noi poze acolo, dar nu aveam ap digital si nu prea au iesit bune dar acum avem .....
Cand sa fac treaba nu am apa de nici un fel.....Azi vreau sa termin treaba prin casa si sa mai lucrez putin la capitolul muzica.Poate imi fac si pomul pana sambata,am un chef de el de mor.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

NEata!!!

Tatiana si eu am patit-o odata la fel...Eram la Selgros cu socrela si noi incarcam masina, pe DAvid l-am pus in spate si am inchis usile...cand auzim un "click"!!!! Am sarit repede, David nicaieri...am tras o spaima amandoua.....El era la volan si "conducea" si ne inchisese si usile (cheile erau in contact)...cat ne-am rugat de el sa ne deschida.....

Dana, nu prea ne-au iesit nici noua pozele cum am vrut...ca sa iasa bine luminile trebuie sa stai putin nemiscat...si ti-ai gasit cu David!!!! Dar am facut asta primavara poze la artificii care au iesit excelente!!!!

Deci Roxa, mai modifica putin lista cu preturi daca mai includem ceva...
Mie mi-ar place cu un clown dar cred ca s-ar speria copiii...inclusiv David...
In schimb am o idee mai buna:
LA mine la gradinite vin trupe de actori si papusari care fac reprezentatii de o ora, juma de ora...sunt ff misto...au muzica lor si au o piesa modificata de ei din "fata babei si fata mosului" interactiva....cu muzica de pe cd-ul "clopotelul muzical"....e super...poate ii chemam pe ei...nu stiu ce sa spun....

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Scuze pt absenta! Mada si Tatiana, merci de intrebare: ma simt bine!
Tania, pt Anduta sufletista!
Tatiana, tipa de la care luam jucariile nu mai avea decat un castel Barbie (asta, duminica, cand am vb cu ea) si nu cred ca mai face rost de jucarii prea curand.
Noi am fost ieri toata ziua in petreceri, ca doar a fost dubla-aniversarea nepotelei si finutei noastre, Andreea-Nicoleta, care a implinit 4 anisori!!! Dimineata am fost la gradi, cu tort si sampanie pt pitici, am cantat, am dansat, a fost suuuper. Sebi a papat singurel, a tzopait si a chiuit, ca l-a facut pe tati sa spuna ca de la toamna va merge si Sebi la gradi, desi mai spre finalul "petrecerii", s-a agatat de picioarele mele, sa nu cumva sa plec si sa-l las acolo....
Apoi, pe seara, am fost la petrecerea Andreea-Nicoleta de la McD, unde am stat de la ora 18, la 20,30!!! Copiii au fost foarte incantati, insa eu am fost putin dezamagita, pt ca de obicei, sunt doua fete de la McD care se ocupa de copii, iar acum a fost una singura si taaare ametita....
Roxa, sora mea nu va veni, la petrecerea noastra, dar vom fi 3 adulti si 3 copii, adica: eu+tati+Sebi+Andreea si prietena noastra+fetita ei.
Sinzi, cu cafeaua mi se pare simplu. Putem aduce chiar noi un pachet de cafea si un coffee-maker. Numai sa stiti voi cum se face cafeaua, ca noi nu bem cafea de obicei.
...Si suntem de acord sa ne intalnim in parc sau la mall, sa aducem banii inainte de petrecere. Este corect asa!
Noi mai putem aduce CD-uri cu muzica pt copii si muzica de Craciun. Apropos, e f frumos CD-ul de la Rama.
Mie mi-ar placea si clovn pt copii. Locatia care va fi????
Hai ca m-am lungit cam mult si Sebi urla dupa mine!
O zi buna!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Locatia: sediul unei fundatii pe Dragoslavele (zona delfinariu)
clovni - stiu ca multi copii se sperie. poate e o idee mai buna trupa de actori de la Sanzi. cati bani ne-ar costa? pun imediat si preturile pe listuta si modific ce trebe.
EDIT pentru noutati:
1.Adinutza, Andrada, Bogdan + tati = 4
2. Camelia, Alexandra +tati = 3
3.Cornelia, Maria, Stefan + tati = 4
4.Cristina, Mariuca + tati = 3
5. Crix, Alexia (+ tati?) = 3
6.Adina, Ramon, Bogdan + mama = 4
7.Mada, Sofia (+tati?) = 3
8. Jone, Alexandra + sora + prietena + fetita = 5
9. Gabriela, Alessia = 2
10. Vic, Sebi + tati + prieteni = 6
11. Adriana, Razvan (+tati?) = 3
12. Oana, Paul (+tati?) = 3
13. Sanzi, David, tati = 3
14. Tatiana, Bia, tati = 3
15. Roxana, Patrick, tati = 3
16. Tania, Anduta = 2
17. Cristina (galarina), Stefan + tati = 3
TOTAL = 56
22 copii
34 adulti
cadouri copii - 110.000 lei/copil
inchiriere sala = 400.000 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna fetelor.
Luna asta este atat de incarcata incat mie teama ca nu o sa fac fata. Multe activitati, multe organizari, multe lucruri de facut, sper sa ma descurc.
La mine la servici se fac negocieri saptamana asta. Sper sa ies cat mai bine ca am o groaza de cheltuieli. Vineri ma duc sa imi platesc Casco la masina, sambata o sa mergem cu copii la primarie sa ne dea Mazare cadourile de sarbatori asa ne-au spus educatoarele ca gradinita noastra este programata atunci. Duminica mergem intr-o vizita la un Sf. Nicolae intarziat. Sapt. cealalta pe 17 poate ajungem si noi pe Dragoslavele. Sa spuneti clar cand se dau banii inainte sau acolo pe loc. Roxi? Tu esti organizatoarea sefa, sa faci anuntul. Si daca mai trebuie sa aducem cate ceva ce anume.
Bradul cred ca o sa il cumparam in saptamana aia 19-23 si o sa il fac pe 23. Pe 21 avem serbarea de la gradinita, avem costum de fulg de zapada, poezia e invatata, asteptam cadoul! Paul se pare ca s-a invatat cu gradi, doar intr-o singura zi nu a vrut sa mearga si a ramas acasa cu bunica dar cred ca a fost un accident izolat, in rest a inceput sa se trezeasca din ce in ce mai de dimineata, si a intrat in program. Pe 23 va incepe vacanta de craciun. Pe 24 imi vine soacra-mea si s-ar putea si cumnata-mea cu nepotii (2 gemeni mai mari cu jumate de an decat Paul) si deci pana atunci va trebui sa fiu gata cu toata curatenia de sarbatori. Si nici nu m-am apucat inca! Sunt cam disperata la capitolul asta. In fine sper sa reusesc. Ce prost au cazut anul asta Craciunul si Revelionul, nu prea avem zile libere.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Ce zi frumoasa e azi! Iar noi trebe sa zacem prin birouri...
Alisia mea e destul de bine cu varicela. Bubele au facut niste coji care nu par c-or sa cada prea curind. Sper totusi sa fim in forma pe 17 (venim doar noi, fetele). Cel mai greu e cu statul in casa (s-a plictisit si abia asteapta sa se intoarca la gradi) si cu baia - aseara se ruga de mine s-o las sa se balaceasca si ea putin in cada, "hai, mami, doar putin, sunt asa de murdarica..." Am citit o opinie pe net ca povestea asta cu privarea de baie e o gogorita, dar daca toata lumea imi spune sa n-o fac... Nici nu mai stiu ce sa cred.
Sa spuneti cind ne intilnim sa dam contributia pentru sarbatoare - ar fi bine in timpul saptaminii, ca sa dau o fuga de la birou, fiindca daca ajung acasa, sunt prizoniera, nu mai pot iesi nicaieri.

Va pup,sa aveti o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

roxana - noi ramanem 3 pe lista si venim ca maine ne facem vaccinarea.
si eu zic sa ne vedem sa dam banii inainte ca totusi este un efort financiar ca sa plateasca cineva tot.

tania si tatiana - si eu am varuit acu un an si ceva si dupa ce ne-am chinuit eu si cu sotul la camera la hol de abea la bucataria mi-a picat fisa ca daca la trafalet ii puneam coada de la festeleu ash fi munci mult mai usor si mai ales la tavan.
asha ca i-am pus coada la trafalet si apoi de la distanta am tot dat sus jos si in toate partile fara ca eu sa ma mai agit pe langa perete si sa ma doara bratele.apoi imi parea rau ca am terminat de varuit.

ma tot gandesc, eu cu ce sa ajut ptr intalnire?

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Maine ma interesez de actorii sau de cei cu teatru de papusi. Am sa o intreb pe directoare, sa le cerem nr de telefon si pretul...am impresia ca se plateste de copil (asa e la noi la gradinita)...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput