Constanta te saluta! (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

a! si de tinut minte!
dupa parcarea masinii intai dau odorul jos din masina si apoi eu!altfel risc sa plece cu masina

roxana o intrebare
alex numai are febra de duminica (de fapt a avut 37.7) tuseste de cateva ori pe zi (3-4 ori maxim) azi am fost la medic si s-a uitat iar in gat si aer un picutz de rosu in gat dar asha era si luni
si ma intreba pe mine daca sunt de acord sa faca vaccinul maine.pai eu nu ma pricep (asha i-am zis si dansei) daca medicul considera ca se poate face at.il facem.
si acum intrebarea:o va afecta pe alex ca are acel un pic de rosu in gat?

saru'mana de ajutor.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/detail?.dir=568a&.dnm=c8e0.jpg&.src=ph
fetelor asta e adresa unde puteti sa vedeti poze cu noi
e prima oara cand incerc sa trimit poze ,sper sa reusesc
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ege, ai o fetita tare frumoasa si grasuna!!! Seamana cu taticu SA-ti traiasca!!!
Ai reusit cu pozele...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

quote:
Originally posted by ege

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/detail?.dir=568a&.dnm=c8e0.jpg&.src=ph
fetelor asta e adresa unde puteti sa vedeti poze cu noi
e prima oara cand incerc sa trimit poze ,sper sa reusesc
va pup

ege

Ege,

Sunteti o familie tare frumoasa! si tortul ala....miam....mi-au picat ochii in gura.....Sa fiti mereu fericiti!

Roxana, trece-ne si pe noi in lista:Tania si Anduta-2

Poze noiembrie!!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna! Am in sfarsit net .
Ege, sa-ti traiasca printesa si sa aduca numai bucurii, este ff frumoasa.
Tania, Anduta este ff diplomata, stie unde sa te "atinga" cu vorbe dulci .

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Fetelor, nu ma omorati cu teatrul de papusi! In situatia asta, preferam clovnul . Nu vreau sa hotarati in functie de Maria, dar daca vine teatrul de papusi, noi stam acasa. Suntem in faza in care ne chinuim sa ii demonstram ca papusile sunt neinsufletite, stau cuminti in dulap, daca le punem acolo, deschid ochii pt. ca au un mecanism... etc.

A, uitasem. Papusa cu ochii negri a avut succes pana seara. A pus-o frumos in pat, dupa ce i-a dat laptic si a schimbat-o, totul parea ok, dar la un moment dat, a privit-o cu coada ochiului, s-a schimbat la fata si m-a rugat s ao duc de la ea din camera .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Constanta te saluta si eu pe ea!!!

n-am mai cetit de mult dar incerc sa prind din urma.

hai pupici si sa sarbatoriti merveios cu brazi mosi craciuni si poezii si cintecele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
ege, fetita e dulce foc.sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.
liris, bine ai revenit printre noi.
sanzi, super faza.cat va tinut pe afara?
fetelor, si eu am varuit de cand ma stiu singura.sunt experta(nu ca ma laud).si cand am fost gravida eu am varuit in dormitor la razvan si in sufragerie.
jo, eu de mult folosesc coada de la festelau si o pun la trafalet.si asa ai si mai putin de munca.doar il inmoi si intinzi pe perete sau tavan.
astazi ma duc la mama ca a venit de la soramea.mi-a adus un CD cu poze asa ca zilele astea o sa pun cateva poze cu nepotelele mele gemene.plus ca e si ziua sotului asa ca nu stiu cat timp voi avea azi sa intru pe forum.
va pup pe toate si va doresc o zi minunata.a mea a inceput cat se poate de bine.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Ege, fumoasa fetita, sa-ti traiasca si sa creasca frumos cu multe nazbatii de care sa-ti aduci aminte mai tarziu si sa tot ai ce povestii.Imi place tare mult poza 072 ea zice ceva -de ce nu ne traduci?
Mai am un mic sut pana pe la 12 si gata am terminat treaba, o sa ies ptr ultimele cumparaturi, sa ma pot ocupa si de unghii, alea alea.
Daca ar fii sa pot venii la intalneala, mi-ar place trupa care canta si danseaza ;sigur s-ar gasii printre copii citiva care vor stii si ei sa cante cu ei si se vor antrena si restul,fata de clovn de care fug majoritatea.Andrei se sperie in tomis de tragatorul ala dar de clovn ...si andeei ii e frica.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

buna dimineata!
se pare ca va fi o zi mohorata!
Cornelia, prietena mea spune ca ati gresit eliminand papusile(SI RESTUL) din camera. Maria poate deveni astfel obsesionala, fixandu-si frica pe urmatorul lucru care-i atrage atentia. Cand nu v-a mai ramane nimic, o v-a deranja mobila sau ...chiar voi. Evitati sa-i alimentati ideea ca ceea ce nu-i convine...dispare. Nu stiu daca m-am facut inteleasa.... Poate din contra, daca v-a vedea ca oamenii manevreaza papusile n-o sa-i mai fie frica de ele. Iar faptul ca ele si vorbesc si canta frumos....o vor ajuta sa le iubeasca. Nu o indeparta de o parte a copilariei care este asa frumoasa...chiar ar fi bine sa vadA PAPUSARII...PAREREA MEA....

Poze noiembrie!!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput