Constanta te saluta! (58)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
buna dimienatza!
Cornelia io nu am inteles ca e teatru de papusi. sunt doar actori. stai sa ne lamureasca Sanzi mai bine. daca nu...eu zic sa eliminam cu totul astea...si se distreaza piticii intre ei.
fetele mele dragi, eu ziceam ca iau bautura si mancarea si imi dai banii la petrecere ptr ca sunt asa de ocupata si vreau sa credeti ca nu am timp deloc. nu este un efort mare ptr cateva zile...plus ca nu stiu cat ma vor costa toate! dar aduc factura!
sincer, va rog nu va stresati de chestia asta!
Tania asa nu ma mai joc! fara Bibitza? oricum completez listuta.
Jo faza cu rosul in gat.....e o prostie! fa-i vaccinul Alexandrei. parerea mea. iar aia cu intrebatul pe tine.....hahahahaahahahahahah! putea sa iti ea si vaccinul sa i-l faci, ea de ce mai e medic?????
Gabitz sa va treaca cojile repejor! abia astept sa ne vedem!
Diana, voi veniti?
Adriana, v-ati hotarat?
jone spune:
alexandra este prea mica ca sa stie de clovni si papusi, ptr ea daca sunt alti copii e extraordinar.
acolo unde vom merge o sa fie cald?adik sa stiu daca pot sa ii dau jos costumul de afara.
roxana multumesc mult de tot, mai linistit.
jo si alexandra
Fiquelle spune:
Tatiana, sa stii ca mi-ai dat curaj si o idee buna, ma pun de-mi varuiesc si eu bucataria in week-end-ul asta...(ca sa vada lumea ca incerc si eu sa fiu gospodina
Roxa, in principiu vine si tati, asa ca suntem 3!
Ege, sa-ti traiasca papusica!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
roxanaz spune:
hahahahaaha m-ati omorat cu varuitul mandrelor! bafta si spor!
Jo, no problem. cred ca va fi destul de cald acolo....si precis nu vor sta in hainutzele de strada!
vorbeam cu Cristina ieri si a zis ca a facut rezervarea ptr ora 17. si imi povestea ca exista si o bucatarie utilata unde se pot retrage taticii la o tigara si la o barfa....sau noi....depinde care e mai jmecher!
sinzi_ana spune:
Ok, ramane fara clown si fara actori...(Cornelia era vb de 2 trupe, una de actori care canta, si ei fac o "parodie" dupa punguta cu 2 bani (tare haioasa) si cealalta trupa e intra-devar cu papusi marionete) Eu vroiam sa alegem una...
Dar daca stau sa ma gandesc mai bine, e de ajuns ca vine Mos Craciun!!!! Il punem pe el sa cante cu copiii!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
jone spune:
super ca e cald si multi copii.
si ca sa fie si mai si va rog sa mai treceti langa mine pe lista inca o mamica si un copil (mamica e prietena mea si copilasul e anamaria care zice despre "alexandra ca e prietena ei")
deci la mine ar trebui sa arate pe lista cam asha: jo+alex+sora+prietena (flori)+anamaria (2.5 ani) dar rugamintea mea este daca se poate si un pachetel cu cadouri ptr sora mea chiar daca e mai mare ca varsta dar stiu ca sigur nu se va supara.
se poate?
jo si alexandra
Galarina spune:
Buna!!!
Revenim dupa o luuuuunga perioada de timp, din cauza de job prea aglomerat. De citit, citim regulat dar e mai greu cu scrisul.
Ne primiti si pe noi la petrecere? - 1 bucata bebe si 2 adulti
Va pup
Cristina
roxanaz spune:
Cristina wooow!!!! welcome back!!!! ne era tare dor de voi! ce face Stefan? normal ca te primim, cum sa nu?
Jo normal ca se poate ca doar noi le cumparam, nu? fiecare da banii in functie de cate cadouri vrea!
modific acum listuta.
sinzi_ana spune:
Salutari Cristina!!!! Ce face Stefan???
De Edessa mai stiti ceva?
Ma gandeam ca putem sa cumparam fiecare pt copilasi pachetul kinder...se gaseste peste tot...si sa venim pe 17 cu pachetul sau pachetele la noi...nu e bine asa?
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Cornelia spune:
Buna!
Galarina, ma bucur ca mai auzim de voi!
Sanzi, trupa cred ca e ok. Totusi, chiar nu vreau sa hotarati in functie de noi.
Eu sunt de acord sa luam fiecare pachetelul.
Tania, incercam sa o apropiem pe Maria de jucariile de care se teme. Acum este mai bine. Am reintrodus in camera ei toate jucariile, doar ca nu vrea in pat nimic. Chiar la psiholog incearcam de doua sedinte sa o convingem sa se apropie de papusa din dulap cu niste ochi mari albastri. E greu. Nu trebuie nici fortata. Am observat ca daca ii explicam "stiintific" totul e mai bine. In momentul asta nu vreau sa risc cu un spectacol de teatru de papusi.
Azi am fost cu Stefan la vaccinul antirujeola. Sper ca a fost alegerea buna si nu va avea reactii adverse. M-am gandit ca o sa il scot in lume, la petreceri de Craciun si doctorita mi-a zis ca e mai bine asa. O sa faca ROR-ul la 1 an si 7 luni.
CU ocazia vaccinarii, am reusit performanta sa plec pt. prima data singura cu masina (si cu Stefan in spate!). Am supravietuit !
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze