Constanta te saluta! (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si alex e vaccinata in sfarsit!
bravo cornelia!

oricum m-a zapacit cu vaccinurile astea.
tre' sa studiez problema.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Fetelor de unde luati cadoul pentru copilasi? Si cum facem, dam banii pentru restul acolo in ziua respectiva?

Cristina, bine ai revenit! Ce mai face Stefan? Cred ca e un VOINIC... de la Sofi(amintire de la mare)

Cornelia, ma bucur sa aflu ca Maria a inceput sa accepte jucarii in camera. Oricum nu e o tragedie ca nu accepta unele jucarii, este copil, ce ii poti cere? Tu sa fii calma!

Sanatate copilasilor vaccinati!

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, trece pe listuta si adriana+razvan+tati.noi venim in proportie se 90% asta daca nu se schimba tura lui tati ca stiti cum e in armata.nimic nu e sigur.iar singura fara tati nu vin pentru ca e destul de departe fara mine si altfel ma termina razvan numai pe mine.asa pot sta si cu voi la o cafea si o tigara(care fumeaza) ca i-l mai pasez lui tati.daca vin singura ar trebui sa stau numai dupa fundul lui si eu vreau sa va cunosc.daca sunt ceva modificari va anunt din timp.ok?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, v-am mai intrebat o data.caut produse primii pasi dar nu numai biberoane si tetine, ci scaune de masa, scaun pt baita, scaun auto.voi umblati mai mult prin oras.unde gasesc produsele astea?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza.
Jo si Cornelia, felicitari ptr vaccin.
Cornelia, ai vazut ca nu e greu? de acu o sa pleci singurica cu piticii in masina fara probleme. pupi!
Jo de ce ai zis ca esti ametita cu vaccinurile? ce nu ti-e clar?
Ege acum am apucat sa vad si eu pozele voastre. ce scumpa e pitica ta! sa va traiasca!!!!
Tatiana, nici o problema mama! pe bune...no problem. si asa nu am facut aerobic, ci doar aparate. asta ca sa nu rada nimeni de noi
Adriana, trec pe listuta. nu stiu nimic de produsele primii pasi, erau prin sensi blu parca scaune de masina...dar cam atat. poate celelalte fete stiu mai multe.
daca ati hotarat sa luam fiecare cadoul asa sa fie.
cum a ramas cu actorii? ii mai trec in listuta sau nu?
despre restul am promis ca iau eu (ptr ca tot fac aprovizionarea ptr alt party) si aduc factura, impartim totul in mod egal la participanti. sunteti de acord?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Roxa, de acord cu tot ce ai zis. (noi s-ar putea sa fim ori 2 ori 3 ca nu stim sigur daca vine si tati.)
Sanziana, spune-mi si mie unde ai zis ca ai vazut pachetele Kinder? Daca nu gasim din astea, putem sa luam fiecare ce vrea pentru copilul lui?

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

pai am facut acum vaccinul VVR (vaccin viu rujeolic)si apoi la un an ce sa face?
si de ce imi zicea dr ca asta nu trebuia facut acum?
dar cand?
ma tot zapacit ca "ea ar fi preferat sa nu il faca acum!"
de ce?eram asha de agitata ca tot vroiam sa o intreb ce vrea sa spuna, dar mai erau copii la vaccinat si se grabea sa ii vaccineze.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Jo, nu e greu deloc. rujeolicul trebuia facut in combinatie cu pjarul si rubeola in ROR dupa un an. la un an faci DTP si antipolio, ca la 2, 4, si 6 luni. acum daca ai facut rubeolicul mai faci pojarul si oreionul dupa 12 luni. intelesu-m-ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor multumim pt.aprecieri
eu nu am mai scris de cateva zile.mi-a murit un unchi dupa ce a stat in spital o sapt si a tecut prin 2 operatii.in sfarsit.asta este
de cand am facut vaccinul am iesit si noi mai des afara si am stat vreo 2-3ore.
sincer imi este cam frica sa ies afara cu epidemia asta.evit sa merg in parcuri.mai mult in fata casei.
fetelor la cat timp dupa cezariana ati inceput sa mergeti la sala??
as fi vrut sa venim si noi sa venim la intalnire dar cum ege e prea mica imi este frica sa o scot in locuri aglomerate.
va pup

ege

Mergi la inceput

Ege imi pare rau pentr unchiul tau, condoleante.
pentru fetita ta nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu rujeola, are anticorpii tai. ei actioneaza pana la 6 luni.

Mergi la inceput