Constanta te saluta! (58)
Raspunsuri - Pagina 8
ela2004 spune:
"Sa ne traiti cat numele" pentru toti sfintii Nicolae..si sa sarbatoriti frumos aceasta zi speciala....
A venit mosul fetelor la voi?? La mine a venit si tare m-am bucurat pentru ca de mult nu am mai fost cu sotul meu acasa de Mos Nicolae....
Dar aceasta bucurie nu o sa dureze mult pentru ca maine dimineata are zborul si va fi plecat pentru 4 luni... Inca un Craciun singura...
Ma bucur pentru tine Tatiana si iti urez sa ai cel mai frumos Craciun anul acesta..sa profiti cat mai mult de tot si mai ales de sotul tau.. Nici noi nu am facut niciodata Craciunul impreuna (de aproape 5 ani de cand ne stim)...si tare ne-am dori ca la anul sa se implineasca si la noi sa le petrecem impreuna...si poate chiar si cu un mic pe langa noi..Ce frumos ar fi....
Cornelia ti-am vazut puii...sunt superbi..De-abia astept sa-i vad si "pe viu"...Sper ca vii la Mos Craciun..(te anunt eu cand este data exacta, pentru ca nu s-au hotarat inca, stii tu cum e cu organizarea la noi).
Si acum fetelor va dulce, dulce pe toate si sa petreceti frumos alaturi de cei dragi in aceasta zi de sarbatoare...
Si pentru mine si sotul meu o sa fie o zi speciala pentru ca noi in seara asta "petrecem si Craciunul"...(aseara am facut bradul)...
nastasie spune:
buna dimineata spun si eu.scriu repede cateva randuri de la munca.urez si eu la multi ani de sfantul Nicolae tuturor sarbatoritilor.
mygirl, al meu nu facea la aparitia primilor dinti, dar acum la canini se trezeste din 2 in 2 ore tot pentru suzeta, nu de foame.
va pup pe toate si o zi minunata.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
LA MULTI ANI PT NICOLAE SI NICOLETE!!!!
Ela...stiu cum e!! Sper sa nu mai plece Radu niciodata sa am sentimentul ala...ca o gramada de luni vom sta departe...uf...e asa greu...
Camelia e tare draguta fetita ta...
Adinutza, cred ca s-au bucurat...David nu prea se bucura la dulciuri ca nu prea ii plac......nu stiu cu cine seamana...
Io am primit o casa curata de Mos Niculae...azi cat am fost la gradinita RAdu a facut curat...ce bine e....
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Ontica Camelia spune:
Buna!
La multi ani si multa sanatate sarbatoritilor Nicolae si Nicolete!
Cum era normal si la Alex a venit mos Nicolae cu dulciuri si jucarii, cum maica-sa a primit si ea jucarie noua, a imortalizat momentul descoperii ghetelor . Multumesc pt urari, acum incerc sa ma pun la punct cu tehnica noii jucarii.
Mygirl si Alex facea si inca mai face "show-ri" din motive de dinti, acum ii ies caninii. Multa rabdare.
O zi buna!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
sinzi_ana spune:
Am si eu nevoie urgent de un ortoped bun pt mine...am pb cu coloana si nu stiu nici un ortoped...o adresa si eventual un nr de tel...
Sinzi, Radusi David
Ontica Camelia spune:
Sanzi iti recomand cu caldura medicii ortopezi de la Sanatoril Ef. Sud. Am nr. de tlf. al dr Cucu Toma 0722751209, este medicul care m-a operat pe mine acum 5 ani la picior si am fost/sunt ff multumita de el. Din cate am auzit are cabinet si in C-ta, dar nu stiu unde sau cat de exacta este informatia. Te poate lamuri el cel mai bine.
Multa sanatate!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Cornelia spune:
La multi ani Nicolae si Nicoleta!
Multumim pt. aprecieri. In poze sunt tare cumintei, dar realitatea e mai zgomotoasa .
Costumul de mos l-a primit Maria cand era bb. E mitittel, pt trei luni, da ram tras de el . Norocul lor ca e elastic .
Ela, chiar eram curioasa cand e petrecerea. Poate pe 16? Petrecere frumoasa in seara asta si Craciun fericit !
Camelia, Alexandra e f. scumpa!
Sanzi, Stefan nu practica sporturi din astea periculoase ca mersul in patru labe. Nu prea cred ca o sa il vad misunand nici pe el. Maria pe la 1 an s-a prins ca se poate deplasa si altfel dacat tarandu-se in fundulet . Si Maria mi-a zis oieri ca ea are multe jucarii si ca nu e nimic daca nu vine mosu' .
Copiii mei au fost se pare tare cuminti, ca au primit f. multe jucarii. Cam multe pt. Mos Nicolae, care mie, pe vremuri, imi punea niste maruntisuri in ghete, dar anul asta a trecut si pe la bunici, unchi si nasi, asa ca am casa plina de jucarii!!!
Cum facem pana la urma? E f. bun pachetelul de care spunea Sanzi. Il luam fiecare sau se ocupa cineva? Pt. asta ar trebui sa stim sigur un nr. de copii. Daca se stabileste asa, sa o treceti doar pe Maria la pachetel. A, si un ciorapel pe post de punguta, cum s-a mai propus, ar fi bine. In rest, cum procedam, aducem cate ceva? Unde sunt organizatorii ?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
sinzi_ana spune:
Deci recapitulam
Intalnirea este pt 17 decembrie la ora 17.00 (sa in jur de..) ciorapeii ar trebui sa ii luam la gramada sa fie toti la fel, pachetelul poate sa il cumpere fiecare de unde gaseste, daca vreti asa (e mai simplu) .
Eu ma gandeam ca cel mai bine ar fi sa strangem banii pt pachetel si ciorapel fructe si apa inainte de petrecere ca sa stim exact cine vine...sa nu ne trezim cu 20 de pachete si 3 copii...
Pentru asta trebuie sa ne intalnim si sapt asta, in parc, sau la Tomis, sau macar sa fim siguri pe cine vine....
Deci lista ar fi cam asa:
1. pachet kinder min 80.000 - max 100.000
2. ciorapel min 30.000 - max 50.000 (asta nu e obligatoriu putem sa punem si in pungute)
3. fructe (de persoana) min 10.000 - max 20.000
4. apa plata 10.000
5. cozonac, fursecuri 10.000 - 20.000
TOTAL min 140.000 (de copil) max 200.000 (de copil)
min 30.000 (de adult) - 50.000 (de adult(
Si eu ma gandeam si la o cafeluta, dar pt ca nu ma pricep deloc nu stiu cum sa o facem....asa ca poate preia altcineva asta...
Sinzi, Radusi David
dadi_t spune:
Sinziana-tie iti trebuie FIE un neurochirurg, fie un fizioterapeut pentru durerile la coloana. Daca nu e urgent si poti astepta pana dupa 3 ianuarie cand incep eu serviciul, vorbesc la fata locului cu un dr. si te duc la fix. Diclofenac , supozitoare si unguent, fac minuni! dar mai in masura este Roxi sa-ti recomande ceva mai bun pt. dureri de spate.
Camelia e o scumpa Alexandra. S-a schimbat mult de cand n-am mai vazut-o si acum pot spune ca e ...grasunica..nu?
Adinutza, misiune indeplinita vis-a-vis de sotii nostrii.. cred ca simpatia a fost reciproca!
Sinzi, trece-ne si pe noi pe lista: adica eu si Anduta, desi nu-s suta la suta sigura. Oare pt. locatie nu se cotizeaza nimic? unde v-a fi?
Tatiana, tu ai zugravit? Daca da, vreau amanunte, ca parca m-as risca si eu la bucatarie, dar nu ma pricep deloc. Cu trafaletul sau bidineua ai zugravit?
Si la noi a venit mos Nicolae-dar la noi e mosul mic cel cu dulciuri.asa e regula. In schimb si mami a avut parte de o surpriza...nepretuita. Anduta a stat inchisa 2 ore in camera ei si a confectionat din carpe si vata, un ursulet cu urechi, manute si picioare din bomboane, imbracat cu o vestuta plina de bomboane. S-a chinuit si a cusut totul cu manuta ei, si nasturasi, tot. Nu stiu daca va imaginati. Cand o sa vina Costin cu aparatul o sa fac o poza ca sa va dati seama. Mi-au dat lacrimile. Este asa... atenta si ....nu stiu cum sa spun... sensibila la dorintele celorlalti....si acum imi vine sa plang de duiosie. Face niste gesturi pt. varsta ei... neasteptate.Iubita mamei, iubita!
LA MULTI ANI ,TUTUROR CE POARTA SFANTUL NUME NICOLAE, NICOLETE SI NICULINE!
Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/518463987icmkKu
Ziua lui David de Mos Niculae...
Sinzi, Radusi David