Constanta te saluta! (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu sunt pentru oferta cu Kinder!!!
Am vazut in Metro (i-am si luat lui David de Mos Nicolae) un pachetel (80.000 pachetul) in care e un ou kinder, un kinder bueno, un kinder delice si 5 ciocolati micute kinder la pachet) mi se pare excelent (mai era un pachet cu 3 oua kinder, dar e mai bine sa fie variate) si putem eventual sa le mai punem un suculet sau un fruct...

Tatiana, felicitari...chiar ca e o mare performanta!!!! Si noi suntem fericiti ca il avem pe tati cu noi, desi a fost si anul trecut!!!

Cornelia, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!! Sa speram sa nu se lase cu plansete...daca vreti sa va acomodati puteti sa veniti intr-o seara pe la noi, ca noi il imbracam pe tati aproape in fiecare seara in Mos Craciun...nu prea functioneaza....dar manacr nu plange...doar zice ca el nu vrea nimic de la Mosu si ca nu are nevoie de nici o jucarie!!!!

Mos Craciun va fi RAdu sau Ionut (sotul Cristinei) caci ei au costum si masca...sac ne trebuie...daca are cineva un sac rosu...
Trebuie sa ne strangem atunci sa dam banii pt cadouri..cine le va cumpara?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna seara!
Noi am inceput deja sa primim cadouri de la Mos Nicolae, se pare ca am fost cuminti , am "primit" un aparat foto digital , acum vom avea si noi poze calde ca acestea. Sper sa va placa, si sa le puteti vedea.
Noi suntem de acord cu pachetelele Kinder. Sa stabiliti cand si cum ne intalnim pt strangerea banilor si suma.
O seara buna!

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia Stefan merge de-a busi-lea???
David tocmai ce a primit de Mos Nicolae o masinuta cu telecomanda de care e foarte incantat...Problema este ca fuge foarte repede, si DAvid nu prea poate sa o controleze, asa ca mai mult se joaca tati cu ea!!!!

Si o faza amuzanta de adineauri, David manca la masa si tati ii spune
-David trebuie sa mananci tot ca sa te faci mare...
la care DAvid
-Aleluia!!!!
(nu stiu de unde a auzit cuvantul asta, ca noi nu il folosim si nici la biserica nu l-am dus mai deloc)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

roxana am facut chiar si o vizita doctoritei ptr ca am ceva probleme cu alex (un pic de febra, un pic de tuse + poponeata ii este varza)
si urmeaza sa facem saptamana asta vacinul.
acum ii dau de 3 ori pe zi ambroxol si i-am mai dat si nurofen.
dar acum ma ingrijoreaza altceva ca azi mai dupa fiecare masa a vomitat un pic.nu cine stie ce dar a facut-o. de obicei nu patea asta.
pana facem vaccinul cica sa stam cumintele in casa si sa nu umblam brambura.si acum la mine in casa parca e cutie cu maimute.
nimeni nu ii mai intra in voie alexandrei.
si eu sunt de acord cu dulciurile.
si sāc! roxana o sa le pap eu ca alex e prea mica.mai ales ca sunt innebunita dupa ouale kinder. (cand o sa ma fac eu mare o sa imi iau o cutie mare de oua kinder)
cornelia frumoase poze!de unde are asha costumas?si mie mi-ar placea ptr alexndra.
camelia - ce frumoasa este alexandra
david e grozav! auzi la el "aleluia!"
va pup si fie ca mosu sa aduk numai bunataturi in cizmulite si cizme mai mari.
somn usor!

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Neata,
La multi ani, sarbatoritilor zilei de azi!
Copiii au fost incantati cand au gasit cizmele pline cu dulciuri, iar noi ne-am bucurat de bucuria lor.
Dana, imi pare rau pt cizmulitele finutei...
Tatiana, te sun pe fix mai incolo si poate ne vedem in Tomis diseara.
Camelia, sa stapaniti sanatosi aparatul si sa pui muulte poze in album.

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

la multi ani nicoletelor si nicolailor!sa traiti cu numele!

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

LA MULTI ANI!tuturor care poarta numele Nicolae,multa sanatate si fericire.
Daca o sa pot venii pe 17 si mie imi convine pachetul cu dulciuri, vom fii 4 pers.
Am fost tare tare cumintica de mi-a adus mosul cizmele alea mai inalte pline? (haine de pary ,cu milka cea mai buna cioco,si cu inca ceva seara inainte de culcare dar nu pot sa va spun ca mi-e rusine)

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Salut.
La multi ani! pentru Sf. Nicolae, pentru cei care isi sarbatoresc numele si pentru toti copii cuminti care au primit cadouri de la mos.

Tatiana, iti urez de pe acum "sarbatori fericite!" alaturi de sot.
Dana, ce chestie sa dispara cizmulitele la gradi, sper sa nu se intample si la gradi a lui Paul asa ceva.
Cornelia, de unde ai luat costumasele de craciunei? Foarte scumpi amandoi.
Camelia, sa stapaniti sanatosi aparatul, m-am uitat si eu pe pozele tale si mi-am dat seama ca ai fost si tu la ziua Andradei, dar nu ne-am intersectat pe acolo!...
Mai, Roxi, tu ne-ai trecut deja pe lista de pe 17 dar nu stiu sigur daca o sa venim.
Paul a primit de la mos un pistol imens cu care m-a impuscat toata seara, facea un zgomot... , un autocar si dulciuri of course. Sa vedem ce le da si la gradi.
Fetelor, ati vorbit de Oraselul Copiilor, spuneti-mi si mie unde s-a facut anul asta? Tot ca si anul trecut in parcul ala arheologic de pe bd. Ferdinand?

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata si LA MULTI ANI celor care azi sarbatoresc ziua numelui
si la mine a venit mos nicolae, daca am fost cuminte....

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza si LA MULTI ANI de Sf. Nicolae!
Sunt cheauna de somn, vreau sa intreb mamele cu experienta daca asa e cand dau dintisorii sau sa caut alte cauze...de mai mult de o saptamana Alex se trezeste noaptea aproape din ora'n ora. Nu neaparat de foame, dar trebuie neaparat s-o iau un pic in brate, sau sa-i dau suzeta...e mai rau ca in perioada colicilor. Abia mi reusesc sa scriu. Am veni si noi la petrecerea cu Mosu', dar Alex e prea mica deocamdata ptr asa ceva. Merg la ea ca ma "cheama"

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput