Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mai io cred ca voi astea care plingeti dupa libertate sinteti foaaaarte tinerele. Noi ne "babisem" cu un an inainte, am epuizat "stocul" de discoteci fara ajutorul lui bb. Asa ca pina acum, n-am simtit nici un moment ca bb m-ar restrictiona intr-un fel.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ioana, las-o Doamne iarta-ma de discoteca etc, cui ii mai arde?! Aici se vorbeste de lucruri de baza: epilat, vopsit, facut dus vorb-aia !
Jadi, de apa de orez stiam ca-i pt diaree.... ciudata reactie, oricum!
Si Radu a inceput balutele, a facut colectie in gurita si nu s-a prins ca poate sa le inghita, drept care le-a proiectat cu jet afara!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mai deci io la manichiura ma duc cu fata in marsupiu. La dush il pun pe tata sa stea cu ea. Iar in Bucuresti am iesit la restaurant cu totzii, ca am cupil cuminte. Btw, cik dupa 4-5 luni se inraiesc si copiii cumintzi, mi-au confirmat mai multe mamici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Deci sa-nteleg ca acei copii cuminti se inraiesc, si aia rai deja devin si mai si?!?!
Help! am vazut mai demult, prin vara, un link cu stadiile vazului la bebei. M-am sclerozat si nu mai stiu daca aici pe forum sau prin alta parte.... Va suna cunooscut?

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by irina81

Antoanela,cum ai rezolvat cu hernia ombilicala?Lui Matei i-a trecut asa cum ti-am explicat ca-i fac!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Irina, mersi frumos de intrebare, la noi situatia e stationara deocamdata, pediatra a zis sa nu-i facem nimic ca trece de la sine pana la varsta de un an. O sa incep totusi sa-i pun un plasture cum ai zis tu, dar trebuie sa gasesc ceva care nu irita pielea, o sa intreb la farmacie, ca pana acum nu am apucat.

Bafta la invatat si la examene.

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Miflore , condoleante !

Voi va plingeti ca aveti doar un copil ! Dar eu am doi , si amindoi mici . Daca era numai unul plecam cind voiam si unde voiam , dar acum , cum sa mai ies din casa doar eu si ei ?Cel mare nu merge de minuta , si chiar daca ar merge n-am trei miini In plus , acum e atit de gelos ca vrea si el numai in brate cind mergem afara .
Si uite asa trebuie sa suport prezenta mamelor , care nu intotdeauna e placuta (stiti voi povestea mea )

Dimineata sta soacra cu cel mic si ies afara cu cel mare , iar la amiaza cel mare doarme si sta mama cu el in casa ,iar eu ies cu cel mic .Complicata situatie ...

De cind am nascut prima data n-am mai vazut multe filme cap-coada , am ajuns sa iubesc reclamele la nebunie , n-am mai citit decit CC si mai nou carti despre psihologia copilului si care te invata cum sa devii un parinte perfect .

De cind a venit si Tudor pe lume nu am mai dormit in aceeasi camera cu sotul meu .Mai nou si baiatul cel mare prefera sa doarma tot cu mine , nu cu tati .Nici de nu mai am timp .Chef exista ,dar adorm eu inaintea lui Mihnea , iar tati si-a gasit o noua preocupare (jocurile pe calculator)

Ma bucur ca un copil cind am ocazia sa cunosc persoane noi , sa stau de vorba si cu altcineva decit sotul , mamele , copiii .Ma bucur ca v-am cunoscut si ca pot "vorbi" cu voi in fiecare zi .

Mi-a expirat timpul de liniste .Pling amindoi

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Miflore, condoleante, Dumnezeu sa-l primeasca si sa-l odihneasca.
Iti doresc sa fii tare si sa treci cu bine de aceasta mare durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uff, ce ma regasesc in postarile tale, Raluca...Oare cand o sa ne revenim? Eu mi-am propus ca de la 1 ianuarie (in fine, nu chiar 1, da' intzelegeti mesajul) sa ma duc la aerobic, sa tin regim si sa bag si o electrostimulare la suncile de pe burta si fund...Dar numai dupa Craciun, plizz, ca tare dor mi-e de sarmalutze si cozonac.

Dandy ma bucur ca avem fetite nascute in aceeasi zi! Ai vrut sa zici felicitari pentru cele 8 saptamani, nu 8 luni, nu? Ca doar n-am crescut intr-o saptamana cat altii intr-o luna, hehe, desi mi-ar fi placut. Cred ca tu te gandesti deja ca ai sarit peste 8 luni si ai copil mare!!! Linisteste-te draga mea, mai avem o gramada pana acolo! Cat despre colici, e rau de tot. La fel si cu mesele. Nu imi place CC, acolo scrie ca spre 6-8 saptamani bebe renunta la masa de la 2 si doarme 6 ore legat. Domnu' Capraru, au trecut cele 8 saptamani, dac-ai sti ca in fiecare zi ma rugam sa vina o data ce-ai scris matale acolo in cartulie! Si ioc!

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Moki, raspund si eu afirmativ la toate intrebarile tale. Cel mai mult ma dispera cand il apuca miscodocii in timpul alaptatului si de vreo doua zile mananca mult mai putin ca timp, sper ca nu si cantitativ, o sa vedem la cantaritul urmator.
Mai nou mananca numai la un san, cand il pun la al doilea incepe sa urle, drept care tricourile mele acum au voma pe dinafara si lapte pe dinauntru.

De asemenea ma inscriu in clubul nostalgicelor, mai ales ca viata mea sociala (si nu numai) a disparut din luna aprilie de cand a trebuit sa stau la pat. V-am zis ca luni am fost la serviciu, imi cumparasem o vopsea de par in cinstea acestui eveniment (de coafor nici nu poate fi vorba) si pana la urma nu am avut nici timp si nici chef sa ma vopsesc. Mersul la supermarket a devenit "iesit in lume" si cum zic si celelalte fete, noroc cu voi ca inca nu am uitat sa scriu si sa vorbesc.
Am sentimente foarte contradictorii, pe deoparte ma gandesc ce de timp liber o sa am eu cand o sa inceapa Victor cresa in martie (din pacate nu pot sa stau mai mult acasa) iar pe de alta ma apuca disperarea cand ma gandesc ca-l las cu cineva strain si cine o sa-i mai caute lui in coarne la cel mai mic scancet.
Dar timpul trece repede si o sa vedeti ca maine-poimaine facem lectii cu ei.
Mai nasol e ca pe 18 dec pleaca mama de la noi si o sa raman eu singura cu piticul in timpul zilei si va trebui si sa gatesc.
Sanatosi sa fim ca le vom face pe toate.

Va pup pe toate si toti, weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Miflore,imi pare rau pentru pierderea tatalui tau.Condoleante...Dumnezeu sa te intareasca, sa te mangaie si sa te ajute sa treci cu bine peste aceste momente grele.Suntem alaturi de tine.

Fetelor,nu prea am timp sa scriu dar, doresc sa stiti ca ori de cate ori am posibilitate va citesc printre chicuse.
Jadi,ma rog ca BB Vlad sa se insanatoseasca cat mai repede.Multa sanatate va doresc.Truda ei de infectie...
Rebecca in primul sau an de viata,a facut de cateva ori bune infectie la ureche.Inteleg si stiu cat de grele sunt aceste momente. Sa fii tare.
Despre micutza Jessica, va pot spune ca este in continuare un copil cuminte si ii merge bine.
De astazi voi incepe diversificarea alimentatiei introducandu-i treptat(cu lingurita)sucul de morcov. Voi cum faceti? Mergeti dupa vre-o metoda? Eu am o carte care a dat rezultate bune cu prima fetita si ma bazez pe ea si acum.
Altceva ce sa va mai spun?! Iau fiecare zi asa cum vine -cu bucuriile si incercarile ei. Lucru si iar lucru...
Va pe toate.

Poze

Mergi la inceput